WGN, ahol a jövőd íródik! Ismerd meg a helo lx-et és a legújabb híreket!

A honlap tulajdonosa: Juhász László, ajánlója: Bencze György.

Ahol a jövőd íródik!2018-08-04T20:08:55+00:00

ÜDVÖZLÜNK OTT, AHOL A JÖVŐD ÍRÓDIK

Vannak olyan üzletek, amelyek világraszóló sikerei láttán azt kívánod: bárcsak én is beszállhattam volna…

A múltba nem tudunk visszaküldeni.

De ha akarod, a sikeres jövőt illetően irányt mutatunk.

Fontos a jövőm, kérem az információkat

Ha ott lettél volna a világ legnagyobb videomegosztójának születésénél, most te is egy 70 milliárd dollárra becsült piaci értékű cég sikereiből részesedhetnél. De az is megváltoztatta volna az életedet, ha befektető vagy a legnagyobb közösségi oldal létrejöttekor, amelyet ma 2 milliárdan használnak és piaci értéke 300 milliárd dollárnál kezdődik.

Ezekben az üzletekben nemcsak az a közös, hogy sokakat a világ leggazdagabb emberei közé repítettek. Hanem az is, hogy a szolgáltatásaik, termékeik épp akkor születtek, amikor azokra az igény is megvolt és a technológia is készen állt az álmok valóra váltásához.

Most épp ezt a korszakot éljük a hordható okos készülékek piacánál.

Az emberek egyre többet akarnak tudni egészségi állapotukról és a technológia ezt megadhatja nekik.

Ahogyan a Time Magazin írta: „Szereted vagy sem – a hordható eszközök meg fogják változtatni az életed”.

Tényleg így van.

Most te is átírhatod a jövődet, hogy ne csak fogyasztóként, de üzleti lehetőségként is élvezd ezeket az innovatív hordható eszközöket.

Érdekel az üzlet, kérem az ingyenes anyagokat!

ISMERD MEG A HELO LX és Helo LX + testfigyelőt

Megnyugtató biztonság a családodnak*

Ez a vérnyomást és pulzust nagy pontossággal mérő okos eszköz sokat segít abban, hogy jobban figyelj magadra sportoláskor vagy távfelügyelettel biztonságban tudd gyermekedet, idős szüleidet. A pánik gomb megnyomásával a GPS koordináták alapján azonnal értesítést kapsz, ha az értékek eltérést mutatnak. A Helo LX a vérnyomás és a pulzus mérésén kívül ECG/EKG, alváselemzés, fáradtság, emóciók/hangulat, légzésszámlálás és kalória mérésére is alkalmas. További fejlesztéseiben több száz applikáció fogja biztosítani a teljeskörű kihasználtságot.

* …ha akarod, anyagilag is. Ha kíváncsivá tettünk, az oldal alján kérd máris a további információt.

Csak a Helo LX méri BIO lézer technológiával a vérnyomást és pulzust
A biolézer a bőrödön át a hajszálerekig hatol, így méri a kért paramétereidet az előre meghatározott időciklus alapján. Az értékeket táblázat és diagram formájában megjeleníti okos készüléked, számítógéped kényernyőjén. A központi szerveren tárolt értékek az orvosod számára is könnyen visszakövethetőek.

A készülék lelke a Toshiba ApP Lite 125 Hz processzor
A Helo LX-et a világ legnagyobb és legjelentősebb elektronikai kiállításán, a CES-en (Consumer Electronics Show) a Toshiba saját standján mutatta be.

A jövőbeli fejlesztésekkel a Helo LX többek között a tűszúrás nélküli vércukormérésre és véralkohol mérésre, valamint a rákos sejtek burjánzását mutató hemoglobin mérésére is alkalmas lesz!

ISMERD MEG A CÉGET A HELO LX MÖGÖTT: EZ A WGN

A tőzsdén is jegyzett amerikai nagyvállalat, a World Global Network nem csak azért különleges, mert innovatív eszközöket gyárt. Hanem mert ötvözte a tudományos fejlesztéseket a direkt értékesítéses üzlettel.

A WGN-t 2011-ben alapította Fabio Galdi, akit 2013-ban a network ipar TOP 10 cégvezetője közé választottak.

Üzleti sikereit jól mutatja, hogy 1994-ben ő alapította Olaszország második, Európa ötödik legnagyobb internetszolgáltatóját (ISP). 1997-ben a MECOTEK International alapítója Szingapúrban. 2002-ben ő mutatta be a piacon az egyik legelső érintőképernyős LCD-kijelzős gépet. 2005-ben pedig kifejlesztette az egyik legelső VOIP-platformot.

Kollégáit is jól válogatja meg: a WGN egyik vezető munkatársa, egyben a Helo LX tervezője a díjnyertes Antonio De Rosa, aki az Apple designereként több ikonikus termék (iPhone, iWatch, iCam) tervezésében is részt vett. (Forrás: aderosa.myportfolio.com)

A WGN-nek több, a Helo LX-hez hasonló innovatív terméke is van, közülük kiemelkedik a Biozen, amellyel az egészségre káros elektromos szmogot lehet csökkenteni. Továbbá heteken belül bemutatják az INFOLIO-t, a világ első olyan nagytudású okostelefonját, amelyben már beépített elektromos szmog csökkentés lett integrálva

A Helo LX 2017-ben elnyerte a TOP 1, azaz a direkt piacon értékesíthető termékek közül az első helyet a Business for Home szavazásán.

Kezdd el máris a jövőt írni, indíts Te is saját online üzletet!

Iratkozz fel hírlevélsorozatunkra és a kapott információkból lépésről lépésre megtudhatod, hogyan csatlakozhatsz üzletünkhöz és lehetsz még sikeresebb.

Mikor ajánljuk neked a levélsorozatot?

  • Ha elsősorban a szuper termék, a HELO LX okoskarkötő érdekel.

    Ha szeretnéd jobban megismerni, majd megvásárolni ezt a forradalmi eszközt, amellyel a megelőzés jegyében egész család nyomon követheti aktuális egészségügyi állapotát.

  • Ha szeretnél minimális befektetéssel részt venni egy olyan üzletben,

    amelynek eredményességére jellemző, hogy a piacon belül a tagok közül több mint tízen szerepelnek a világ 200 legjobban keresői között.

  • Ha érdekel egy 250 000 Ft értékű ajándék szolgáltatási csomag ajánlat,

    mely egyedülálló a direkt értékesítési piacon, és most még ingyenesen juthatsz hozzá.

A feliratkozás ingyenes és teljesen kötelezettségmentes.

Csak a döntéseden múlik, hogy megkapod-e az információkat, amelyek gyökeresen megváltoztathatják a jövődet.

Lehet, hogy „csak” egy innovatív okos eszközzel gazdagodsz. Ahogyan az is, hogy közös csapatot alkotunk és te is világraszóló bevételeket érsz el.

Töltsd ki az űrlapot és kérd levélsorozatunkat

Több információra van szükséged? Kattints alább és tekintsd meg összefoglaló oldalunkat!

Több infót akarok!


Részesülök a jövő technológia üzletéből!

Érdekel, hogy anyagilag hogyan részesesdhetek a technológia üzletéből!

Természetesen minden személyes adatot bizalmasan kezelünk és harmadik fél részére nem továbbítjuk.

A regisztrációról kapni fogsz egy rövid visszaigazoló levelet, melyben egy linkre kattintva véglegesítheted majd a jelentkezést! A sorozatra történő regisztráció és a részvétel ingyenes, arról bármikor leiratkozhatsz!