Az SSG büszkén mutatja be Zinzino forradalmi gyulladáscsökkentő projektjét

Kutatások szerint az emberek 95 százalékának az egészsége veszélyeztetve van!

Érdekel, hogy miért? Jelentkezz be információs csatornánkra és megtudhatod, hogy miért vagy veszélyeztetve, továbbá hogy a Zinzino egészségprogram miért olyan sikeres, miért fontos az, hogy az egészségprogram tartalmazzon mérhető elemet, és miért fontos a sejtszintű hatás. Ezekre és még sok más nyitott kérdésre megkapod a választ ha beiratkozol információs vonalunkra!

Érdekelnek a miért-ek
Krónikus sejtgyulladás

Csatlakozz a forradalmi Zinzino egészségmegörző programhoz, amely végigsöpör a világon!

Jelentkezz be információs csatornánkra, tudd meg, hogy miért vagy Te is és az emberiség is veszélyben, vedd fel Te is velünk együtt a harcot a betegségek ellen a Zinzino program segítségével!

Érdekelnek a termékek
Érdekel a partnerprogram

A Zinzino főbb területei

Ismerd meg mind a négy területünket és légy velünk egészséges, kiegyensúlyozott az életben!

Egyensúly

Egyensúly

Agy és immunrendszer

Agy és immunrendszer

Súlykontroll

Súlykontroll

Bőrápolás

Bőrápolás

Készen állsz egy új életre, melyet egészségnek hívnak? Megoldás: Zinzino egészségprogram

Kezdd el a Zinzino programunkat egy otthon elvégezhető száraz vérteszttel, ha a teszt kimutatja, hogy Te egészséges vagy akkor a vállalat visszafizeti számodra a megrendelt egészség csomagodat, ha viszont kiderül, hogy Te is krónikus gyulladásban szenvedsz, akkor használd a programot minimum hat hónapig, s már a negyedik hónapban látni fogod a változást egy újabb vérteszttel!

Érdekel a saját egészség programom

Többet szeretnél mint egészség? Légy mozgalmunk egyik mozgató rugója! Légy Zinzino PARTNER!

Érdekel a PARTNER program

Légy Zinzino Partner és élvezd az ezzel járó előnyöket

Zinzino Partnerként számos előnyökkel számolhatsz, s nem csak Te, de ismerőseid, barátaid, családod is!

Karrier

Karrier

A Zinzino svéd egészségprogrammal elismert ember lehetsz, akire a család és a barátok büszkék lesznek!

Érdekel
Társadalmi felelősségvállalás

Felelősségvállalás

Másokon segíteni nem csak menő, de kifizetődő is. Az emberek örülni fognak neked, hiszen segítesz nekik!

Érdekel
Anyagi függetlenség

Anyagi függetlenség

Sokan szeretnének függetlenek lenni, de nincs meg az eszközük hozzá, mi megtaláltuk!

Érdekel
Elismerés

Elismerés

Itt elismerik munkádat! Nem csak dicséretet, de az ezzel járó jutalmazást is megkapod

Érdekel
Jövőkép

Biztos jövőkép

Mivel az emberek 95%-a veszélyeztetve van, így sok a munkánk! Jövőd hosszú évtizedekre biztosított a Zinzino programmal!

Érdekel
Partnerek

Segítőkész Partnerek

Segítőkész csapat vár Rád, akiknek céljuk az, hogy Te is sikeres legyél! Itt nincs főnök beosztott szerep!

Érdekel

Légy Te is Zinzino Partner és legyél független a Zinzino egészségprogram segítségével!

Ragadd meg a lehetőséget, jelentkezz be információs csatornánkra és gyűjts be minél több információt a lehetőségeidről kapcsolatban! Hidd el megéri lépni!

Érdekelnek a részletek

Egy jó ajánlathoz mérhető egészség is dukál: Ez a Zinzino egészségprogram

Egy Zinzino vérteszt és minden kiderül! Soha nem volt még ennyire mérhető az egészség! Kezdd el a programot egy vérteszttel és légy tisztában saját egészségügyi állapotoddal! A teszteket független labor elemzi, s részedre elérhetővé teszi az anonim tesztet.

Zinzino vérteszt

Több mint 300 000 elvégzett Zinzino száraz vérteszt

0
Érdekel a program

Néhány felhasználói vélemény a sok közül

Jelentkezz be információs csatornánkra és ismerj meg még több véleményt azoktól akik a Zinzino termékeit használják!

Mégtöbb véleményt szeretnék
KovácsJózsef_optimized

“Kovács József vagyok, egy hónapja kezdtem el fogyasztani a balanszolajat. A lábaimban és a vállamban erős ízületi gyulladás volt ami mostan teljesen elmúlt. Az omega 3:6 egyensúlyról olvasva kezdtem el a programot és nem bántam meg. Köztudott jó hatással van a szív és érrendszeri problémákra is mert tisztítja az ér falat. A fiam már több mint 6 hónapja szedi és tejesen balanszba jött az omega 3:6 aránya.”

Kovács József • Németország
JuhászLászló_optimized

“Juhász László vagyok, 55 éves, 80 napja iszom a balanszolajat, kézfejeimen az ujjaknál teljesen elmúlt az ínhüvely gyulladás amitől már hosszú évek óta szenvedtem. Fogínyvérzésem 2 hét olajfogyasztás eltelte után abbamaradt, vérnyomásom gyógyszer szedése nélkül pár hete már beállt elfogadható értékre.

Az olaj mellett 2 hete szedem az Xtendet és a Protectet is. Nagyon jól kiegészítik egymást , mintha kicseréltek volna nem vagyok fáradt, kimerült, kipihenten ébredek. A legnagyobb teszt most volt 38 fokos melegben! Hihetetlen, észre se veszem a terhelést 10 órás munka óránál rengeteg lépcsőzés és nehéz fizikai munka mellett.”

Juhász László • Magyarország
DemeTibor_optimized

“Deme Tibor egy 67 éves miskolci nyugdíjas vagyok. Megkértek mondjam el, mit gondolok a Zinzino BalanceOil -járól, illetve a Zinzino termékekről. Én 1.5 hónapja fogyasztom a terméket. Azért nem jelentkeztem hamarabb, mert eleinte nem éreztem semmilyen változást. Egy hónap eltelte után kezdtem felfigyelni egyes dolgokra.

Első és aminek nagyon örülök mint változás, hogy én vizelet tartási gondokkal küzdök, ami jelentősen megváltozott. A reggeli üzembe helyezési eljárás reggelente a felkeléskor sokkal „olajozottabb” lett, mindenem könnyebben jár, nyakam nem „recseg” -már csak egy kicsit, ízületeim sokkal jobban viselkednek.

Vérnyomásom most már a korábbi 140/90 -ről  130/85 -lett (folyamatos mérés testszkennerrel), a pulzusom 10% -kal kevesebb lett, illetve a légzésem száma is csökkent 17 -ről 15 -re, ami szintén pozitívum.  Mivel én 144 kg vagyok, rájöttem, hogy nekem ezért kellett 1,5 hónap, hogy a hatását érezzem.”

Deme Tibor • Magyarország
BögreZsolt_optimized

“Bögre Zsolt vagyok 48 éves, a Zinzino olajjal 2 hónapja ismerkedtem meg, elvégeztem a tesztet es hát mondanom se kell, de nagyon rossz lett.

Nos elkezdtem szedni, és most 2 hónap után a következő tapasztalataim vannak: Pihenten ébredek, mélyen alszom. Jól bírom a napi stresszt, megterheléseket. Mivel sportolok (kosárlabda) így volt sportsérülésem is anno (részleges keresztszalag szakadás a jobb térdemben) minden edzés után egy-két napig fájt a térdem, de most azt tapasztalom hogy nincs másnapi fájdalmam, aminek nagyon örülök, hiszen a munkám megköveteli a napi szaladgálást 🙂

Vérnyomásom csökkent és folyamatosan egyre jobb eredményeket produkálnak a mérések amit naponta végzek….nem szedek gyógyszert de 140/90 -körül léteztem, ez most 130/85 átlagban aminek szintén nagyon örülök. Nyugodtabb lettem, nem idegeskedek már mindenen, szinte belassultam idegileg, már ha érthető amit le akartam írni…. 🙂

Bőröm nekem is puhább, selymesebb lett ….. Nos itt tartok 60 nap alatt, és várom a következő 60 napot és utána az új vérteszt eredményem 🙂 már most tudom jól döntöttem az olaj mellett….

Bögre Zsolt • Magyarország
Nagy Attila_optimized

“Nagy Attila vagyok, 36 éves. Én szó szerint sokkot kaptam, amikor megláttam a teszt eredményemet. Az omega 3:6-nak 1:3-nak kellene lennie, az én eredményem viszont 1:91.9-hez. Katasztrófa, pedig nagyjából figyeltem magamra. Szó szerint életmentő volt számomra a Zinzino.

Milyen hatást ért el nálam a program 2,5 hónap alatt?

Első és talán a legfontosabb, hogy elmúlt az allergiám, amely az utóbbi 4 hónapban igen súlyos volt. Jobb oldali fülemben gyulladás lehetett, mert kb. 2 hónapja fájt, ez most már teljesen elmúlt! Több hónapja már fogínyvérzésben szenvedtem, olajnak hála ez is már a múltté! Munkahelyemen és a magánéletben is sokkal jobban tudok koncentrálni, nem fáj a szemem a napi 8 órás monitor előtt. Nyugodtabb és sokkal kiegyensúlyozottabb lettem. Mára már nem csak a Zinzino Balance olaját fogyasztom, hanem Protectet, Xtendet, Zinobioticumot is. Ezek összereje valami elképesztő. Arcomra pedig a skin szérumot használom, sokkal feszesebb és rugalmasabb tőle a bőröm!

Én maximálisan megvagyok az egész programmal elégedve, várom a következő vértesztet.”

Nagy Attila • Magyarország
WallnerAndrea_optimized

Most telik le a 2 hónap, hogy szedem a Balance oil-t, javult a bőröm és a hajam állapota, sokkal kevésbé száraz, jobb az emésztésem és az izületeim sem fájnak. A vérnyomásomról még nem tudok változásokról beszámolni, mert rendszeresebben kellene mérni. Vettem koleszterinmérőt azzal 2 hetente ellenőrzöm a koleszterinszintemet, de eddig még 2 mérést csináltam csak, amik viszont normál értékeket mutattak, (4,3 és 5,2) a laborban mért magas értékekhez képest.(8,5) Bízom benne hogy további rendszeres ellenőrzések is majd alacsonyabb értékeket fognak mutatni és a program végén rendeződik ez a nyugtalanító koleszterin probléma, amit majd a vérteszt is igazolni fog.  

Wallner Andrea • Magyarország
Autista gyerek egy hónapos használat után nyugodtabb, erősebb koncentrációs képesség

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Érdekel a program
2 éves kislány aki egy vesével rendelkezik, kapja az olajat és a többi terméket, aminek köszönhetően a vizelet eredménye: NEGATÍV, és az étvágya is jó

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Érdekel a program
11 éves fiú szorulással küszködött, két hét olajszedés után megoldódott a tünete, anyukájának a körme és a haja erősebb lett, egy hónapos shake használat után hét kilót sikerült leadnia

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Érdekel a program
22 éves fiú letette a cigit, komoly életmódváltásba kezdett az egészségprogram segítségével

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Érdekel a program
Egy inzulinos férfi párja arról számolt be, hogy a Zinzino egészségprogrammal 4 hónap alatt sikerült a cukor értékeit levinnie olaj és a rost használatával. 9.6 volt a cukor értéke, amely most 5.6-6

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Érdekel a program
Az egyik fogyasztó apukájának trachea műtétje volt, melyre az orvosok 2-3 hetes gyógyulási időt mondtak, a valós gyógyulási idő egy hét lett. A rokon elmondása szerint csak az olajat szedte az apuka, amely felgyorsított a sejt regenerálódást

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Érdekel a program
Valaki köhögéses betegségről számolt be, a balance olaj szedésével 1 hónap alatt elmúlt a tünet, növekedett az energia szintje, tünetmentes. Az olaj szedése után elkezdte az Xtend speciális terméket használni, amelynek köszönhetően elmúlt a nátha, láz, köhögés, levertség tünete. Könnyen és mélyen alszik, megszűnt a derékfájása is.

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Érdekel a program
Egy hölgy 3 évre visszamenő térd fájásról számolt be, 3 hónapja fogyasztja a terméket, elmúltak a fájásai, reggel már betudja hajlítania a térdét, jobb hangulatról és több energiáról számolt be.

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Érdekel a program
Egy hölgy elmondta, hogy neki pajzsmirigy gyulladása volt, a haja hullott, egy hónapos termék használat után a haja negyed annyira sem hullik.

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Érdekel a program
Egy férfi pikkelysömör problémáról beszélt, tavaly decemberben kezdte el fogyasztani a Zinzino olajat, kb. az ötödik hónaptól kezdte el érezni a javulást, mostanra 20%-ra csökkent az érintett terület nagysága, a fejéről teljesen eltűnt a probléma.

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Érdekel a program
Egy hölgy évek óta húzódó menstruáció alatti fejfájásról számolt be, több féle lehetőséget kipróbált, ideig óráig hatottak, de sajnos egyik sem szüntette meg a fájást. Három hónapja szedi az olajat és mellé az Xtendet. Elérte, hogy a ciklusa alatt nem fájt a feje, szinte észrevétlenül ért véget a ciklus, görcsök nélkül. Mellékhatásként jelentkezett nála súlycsökkenés, hajhullása megszűnt nála is, hajszálai erősebbek lettek, jobban alszik és több energiája lett

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Érdekel a program
Egy hölgy örömmel írta le, hogy hat hónapos Zinzino olaj és Xtend szedése után eltudta hagyni a vérnyomás csökkentőket. Jól van

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Érdekel a program

Felkészültél? Kezdhetjük a Zinzino egészségprogram közelebbi megismerését?

Jelentkezz be valamelyik, vagy mindkettő információs csatornánkra és tudj meg többet a lehetőségeidről!

Érdekelnek a termékek
Kérdésem van

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Szeretnék partner lenni