A honlap tulajdonosa: Juhász László, ajánlója: Bencze György.

A csendes gyilkos, elektroszmog I.

Írta: |2018-09-20T11:38:03+00:002017/12/26 11:23:25 DE. |Kategória: Deme Tibor|Címkék: |0 hozzászólás

Mi az? Színtelen, szagtalan, az emberiségre brutálisan veszélyes, csendes gyilkos? Avagy korunk legmodernebb pestise?

ELEKTROSZMOG

A mai felgyorsult világunkban megjelent egy új egészségügyi probléma az elektroszmog. Az elektroszmog a villamosság elterjedésével sok féle módon támadja ez embert és az a legrosszabb benne, hogy szemmel nem látható, csak a hatását lehet érzékelni.

Az sem mindegy, hogy melyik szmogkeltő hatás ér minket, a nap melyik időszakában és milyen intenzitással, mennyi ideig tart. Egész másként hat, ha magas nagyfeszültség közelében élünk. Ez másként hat testünkre.

Más hatás van a lakásban lévő, falban futó vezetékeknek, konnektorok, által keltet sugárzásnak, és más a lakásban használt elektromos készülékeknek, pld. hűtő, mikro sütő, mosogatógép, mosógép és társai keltenek. A most előretörő mikroelektronika és a hordozható berendezések is nagy „fertőző „ gócok a lakásban. Ezek a házimozi, wifi, TV, erősítők, számítógépek és a mostanában nagyon előre törő mobiltelefonok.

Régóta mondják, hogy a gyakori mobiltelefon-használat például migrént, fáradtságot, levertség-érzést és kimerültséget okoz. Nem véletlen, hogy ma minden második ember allergiás, pánikbeteg, vérnyomás-problémákkal és alvászavarral küzd, valamint kiábrándítóan rossz a stressz-indexe… ezek a problémák ugyanis “betudhatóak” az elektroszmog hatásának.

Az orvosok szerint az a probléma csak súlyosbodni fog a jövőben. A sok tévé és számítógépnézéstől például egyre nő, a látásproblémákkal és krónikus fejfájástól szenvedők száma, amely általános közérzetromláshoz, és nem kielégítő alváshoz vezet.

Hogyan tudunk védekezni az elektroszmog ellen?

A világon minden rezgésékből áll. Az energia is és minden szilárd tárgy is.

Így minden tárgynak van rezgésszáma. Az emberre nem minden rezgés káros és amúgy is mozgásban van, így állandó hatás nem éri. Ahol éri ott elsősorban, a szmogot kiváltó okot kell megtalálni és valamely módon, például árnyékolással tudunk védekezni. A rezgés kiválóan mérhető, így jól kontrollálható a magasabb frekvenciájú szmog hatása.

Az emberi egészség nagy mumusa a mobiltelefon. Ennek a hatását és a megoldásokat a második részben fogom elmondani. Kattints ide, s máris láthatod a második részt!

Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel információs csatornánkra, ahol rengeteg további hasznos információt fogsz megkapni!



Részesülök a jövő technológia üzletéből!

Érdekel, hogy anyagilag hogyan részesesdhetek a technológia üzletéből!

Természetesen minden személyes adatot bizalmasan kezelünk és harmadik fél részére nem továbbítjuk.

A regisztrációról kapni fogsz egy rövid visszaigazoló levelet, melyben egy linkre kattintva véglegesítheted majd a jelentkezést! A sorozatra történő regisztráció és a részvétel ingyenes, arról bármikor leiratkozhatsz!

A szerzőről:

Autószerelőként végeztem, úgy is kezdtem dolgozni, a miskolci AFIT -nál. Ott megismerkedtem az autósport rally ágával, először szerelőként, majd navigátorként. Egészen a válogatottságig vittem. Majd a Merkur használt autótelepén dolgoztam mint értékesítő. A privatizáció alatt autóalkatrész kereskedő, majd nagykereskedő, végül Opel márka kereskedés résztulajdonosa és telepvezetője lettem. Onnan kerültem nyugdíjba. Jelenleg is nyugdíjas vagyok és modern XXI. századi technológiákkal foglalkozom.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Legutóbbi bejegyzések

Kategória

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X