A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Őszinte vallomás az elmúlt hónapok történéseiről, a Vyvo extense készülékről

Írta: |2019-03-15T00:01:04+02:002019/03/13 9:22:19 DU. |Kategória: Nagy Attila|Címkék: , , , , |0 hozzászólás

Mi történt eddig?

Több hónapos szünet után újra itt vagyok, hogy beszámoljak neked az elmúlt hónapok történéseiről, bízom benne hogy a blog végére átfogó képet kapsz majd erről az egész történetről!

A World Global Network egy nagyon izgalmas, innovatív, egyben igen gyorsan változó cég. Itt nem az van, hogy előterjeszt egy információt, s az érvényes több évig, NEM! Mivel a WGN, most már VYVO egy technológiai cég, így a technológia gyors változásával neki is gyorsan kell változnia és változik is.

Ez azt jelenti, hogy amit ma az SSG (Smartlife Solution Group) előterjeszt a VYVO információi alapján, az már egy-két hét múlva lehet update-elve lesz, azaz frissítve, kiegészítve, vagy módosítva.

Az SSG viszont az első olyan társaság, amely szárnyai alá vette a VYVO céget (vyvo extense, biosense, biozen plus, dns, nutrapak) Magyarországon és bevette portfóliói közé. Megtanultunk a céggel együtt gondolkozni, átvenni a szívdobbanását, s a VYVO fejével gondolkozni, hogy neked kedves olvasó a lehető legpontosabb információkat tudjuk átadni.

Sőt tovább megyek, az SSG fő célja, hogy neked egy sokkal jobb életed legyen, mind egészségügyileg, mind pedig anyagilag, ezért ehhez mindig naprakész információkat kell tudnunk, hogy tudjunk téged is korrektül informálni.

Jómagam, Nagy Attila, az SSG tulajdonosa, alapítója hosszú hónapok után elértem azt, amiről korábban mindig is álmodtam, kapcsolatba tudtam kerülni a VYVO cég legelső emberével, alapítójával, tulajdonosával Mr. Fabio Galdi-val, akivel most már szinte napi kapcsolatban vagyok.

Fabio Galdi nevéhez fűződik többek között a Helo extense,

most már a Vyvo extense, az első PPG alapú, non invaziv szúrásmentes vércukortrend mérő megalkotása.

Fabio egy nagyon érdekes ember, nehéz volt közel kerülni hozzá, az elején szinte semennyire sem vett komolyan, válaszai hetekkel később érkeztek meg. De ez nem is csoda, hiszen naponta több tucat ember írhat rá, keresheti fel őt.

Ma már annyira sikerült felépíteni a kapcsolatot, hogy bemutatott Miljan Ubiparipovic-nak az európai igazgatónak, akivel már az SSG csoport is tárgyalt. Miljan felajánlott a segítségét, így az SSG –nek nem csak Fabio a támogatója, de Miljan is.

Fabio olyannyira segítőkész lett, hogy részemre engedélyezte a numerikus vércukor érték kijelzést a vércukortrend applikációban, elsőként Magyarországon.

Szóval összefoglalva az SSG és jómagam pozicionálást a VYVO cégnél elmondható, hogy ki lett maxolva a lehetőség amennyire csak lehetett ezen a szinten.

Így ha valaki az SSG-ét választja mind az anyagi, mind pedig az egészségvédelmére akkor kezeskedhetünk róla, hogy nálunk mindig naprakész, informált lesz, és elfogja érni céljait, persze ha csak szeretné.

Miért kellett a névváltozás?

Helo extense vs. vyvo extense

A World Global Network (WGN), mint amit korábban is írtam egy technológiai cég, amely folyamatosan mozgásban van. Változik, alakul, fejleszt, közöl, módosít, követi a trendeket stb.

A World Global Network mostantól VYVO -ként folytatja munkáját. Mit jelent a VYVO? Az olasz vivo szóból ered, amely annyit jelent: live, azaz él.

VYVO brand

VYVO brand

Szlogenje: Making Life Wonderful, azaz csodálatos életet teremteni.

Hogy éri el ezt a VYVO? Természetesen professzionális termékeivel, lásd: VYVO extense, Helo LX+, új nevén Biosense, Biozen plus, DNS analízis, Nutrapak megoldások, stb….de az egészséghez megfelelő anyagi javak is kapcsolódnak, így a Vyvo nem csak az egészségvédelmet tartja fontosnak, hanem támogatói anyagi függetlenségét is. Ehhez egy kimagaslóan előnyös marketig tervet is kidolgozott, amely már többször is díjat nyert.

Noha a névváltozással új marketing terv is dukál, de ennek még kiadása várat magára. Most nagy erőkkel dolgozik a Vyvo az új marketing terven, így ha ez rendelkezésre fog állni, azonnal fogjuk jelezni a külvilág számára is.

VYVO extense

Miért tartott az SSG szünetet?

Sok megkeresés érkezett az SSG-hez, hogy miért nem vagyunk aktívak, miért ilyen kevés az információ ebben a WGN (VYVO) témában?

A válasz nagyon egyszerű erre! Az SSG kivárt! Kivárta azt az alkalmat arra, hogy felelősségteljesen tudjon dolgozni, információkat átadni.

Az SSG valamennyi partnere a VYVO extense szúrásmentes vércukortrend mérőre fókuszált, és fókuszál a mai napig is. Nem véletlen, hiszen ez az első PPG alapú mérő a világon, amelyet élő ember megtudott alkotni. Ez tényleg világszenzáció, amelynek tesztelési fázisában az SSG valamennyi vezetője részt vehet, átélhet.

Ehhez hogy idáig eljussunk sok időnek kellett eltelnie. Sajnos az SSG is információ hiányban szenvedett, nem volt kapcsolatunk sem Fabio Galdi úrral, sem Miljan-al, ráadásul a magyar vezetők sem voltak jelen, minderre rátette a pontot az i-re, hogy a vyvo extense érkezése komoly csúszásban volt. Mindezeknek a tükrében az SSG jobbnak látta azt, ha megáll egy kis szünetre és megvárja a szükséges információkat, megvárja az extense érkezését.

Napjaink történései

Nagy örömünkre az SSG újra elkezdte a munkát, azt a feladatot, amely számunkra nem csak öröm, de mára már küldetéssé is vált. Segíteni akarjuk az embereket céljaik elérésben mind az egészségvédelem területén, mind pedig az anyagi függetlenség elérésében.

A VYVO is nagy szünet után most már újra itt van és felkészült az európai piacnyitásra. Megkezdte a Vyvo extense kiszállítását szerte a világon, és így elkezdődhetett a teszt.

Mint később megtudtuk a vyvo extense ezekben a hetekben tanul. Tanulja az embereket megismerni, megismerni a különböző bőr szerkezeteket, textúrákat, vastagságot, érhálózatot, stb. Mindeközben a Vyvo-hoz ezernyi adat kerül be nap mint nap, bekerülnek a szúrással mért vércukor értékek, s bekerülnek az extense által mért értékek, így a vyvo pontosan látja az eltéréseket, tudja finomhangolni a szoftvert, mely meghajtja az extense készüléket.

Napokon belül megérkezik az új szoftver frissítés és a készülékeket meghajtó firmware frissítés. Az update után arra számítunk, hogy az extense még pontosabb lesz.

Egyre többen kérdezik tőlünk, hogy mennyire pontos a vyvo extense? Ez a kérdés nagyon is jogos. Amit eltudunk most mondani az az, hogy a jelenlegi tanulási fázisban a pontosság most csak másodlagos, ennek a szakasznak a célja a tanulás, s csak a frissítések után tudunk beszélni konkrétumokról.

Amit eddig mi tapasztaltunk az az, hogy több felhasználónál a pontosság tűréshatáron kívül esik valamilyen oknál fogva, viszont több partnernél, köztük nálam is 15-10%-os eltérést mutat a szúrt és a szúrásmentes eredmény.  Viszont van olyan partnerünk, aki cukorbeteg, s nála sikerült elérni az 5%-on belüli eltérést.

Fontos tudni, hogy az FDA maximálisan 20%-os eltérést enged meg! (Tudtommal most van 15%-os módosítás alatt)

A vyvo extense-ről a következő blogokban részletesebben is beszámolok!

Mit történt még?

foxconn

Nagyon fontos kiemelnem a vyvo egyik nagyon okos stratégiai döntését!

A vyvo megállapodást kötött a Foxconn nagyvállalattal, melynek értelmében a vyvo termékeket most már a Foxconn gyártja le!

Mit érdemes tudni a Foxconn-ról?

A világ elektronikai berendezéseinek a 20%-át a Foxconn gyártja. Ez egy brutál cég, őrült nagy létszámmal és bevétellel.

A Wikipédia szerint:

Bevétel: 4,706 billió TWD (2017.)

Alkalmazottak száma: 803 126 (2017.)

Székhely: Tucheng District, Tajpej, Tajvan

Alapító: Terry Gou

Alapítva: 1974. február 20.

Biztosak lehetünk benne, hogy a vyvo termékeire nem lehet a későbbiekben minőségi panasz!

A Foxconn-ról magyar híreket ezen az oldalon keresztül olvashatsz: https://hvg.hu/kereses?mit=foxconn

Mi lesz a jövő a VYVO extense közreműködésével?

Az SSG teljes erejével a vvyo-ra fókuszál. Ugyan tervezzük az SSG portfólióját még bővíteni, de a jelenlegi piackutatásaink egyértelműen beigazolták, hogy nincs még egy ilyen technológiai újdonság, áttörés, innováció a piacon, mint amilyet a vyvo képvisel.

Aki a vyvot választja akár termék szinten, vagy üzletépítés gyanánt, az rosszul nem fog járni.

A napokban indult el a vyvo cég mesterséges intelligenciája élesben, amelyről szintén írunk majd a későbbiekben. De annyit elöljáróban elmondhatok, hogy a DNS analízissel, a személyes adatok megadásával és a biosense folyamatos méréseivel az emberek megkapják azt a lehetőséget, mellyel kimaxolhatják egészségvédelmüket, egészség megőrzésüket.

Gondolj csak bele, személyre szabott akció terv, személyre szabottan elkészített Nutrapak csomag természetes összetevőkből. Soha nem kaptál még ilyen precíz, személyre szabott megoldáscsomagot, mint amilyet most kaphatsz a vyvo-tól.

A mesterséges intelligencia látja a DNS eredményeidet, látja a folyamatosan beérkező életjeleidet, így könnyen megtudja határozni, hogy neked mire van szükséged. Látja miből van hiányod, látja miből van többlet testedben, így precízen megtudja alkotni a számodra ideális étrendkiegészítőt.

Mit lehet ezzel elérni? Bármit! Tudsz aktívan fogyni, vagy hízni ha kell, tudsz izmot építeni, szálkásítani, illetve tudsz fiatalodni, tudsz egészségben élni, amely a világon a legfontosabb!

Mennyit ér az meg neked, hogy akár 15-20 évvel több ideig élj? VYVO extense segít ebben!

Lehet drága ez a megoldás? Megér annyit, hogy kérj tőlünk több információt erről, vagy legyintesz, azzal hogy ez már megint egy átverés, vagy lehúzás?

Én személy szerint nem ajánlom, hogy félvállról vedd! Jelzem sokan így tettek, de az idő és az eddigi eredmények amit a vyvo mutatott MINKET IGAZOLTAK!

Ettől lesz ez annyira különleges, érdekes, csábító, mert a vyvo nem egy tömegcikket, nem egy kommersz étrendkiegészítőt ad át neked, hanem a te testednek és DNS struktúrádnak megfelelő és harmonizáló megoldást kapsz.

Ez a téma annyira fontos, hogy erről sok blogban fogunk még informálni tégedet, hiszen nagyon fontos hogy lásd, ez nem csak egy termékről szól, ez nem csak a vyvo extense eszközről szól, hanem egy teljes folyamatról, amelyben TE vagy a főszereplő! Nem én, nem a szomszédod, hanem TE! Ha TE egészséges és boldog vagy, onnantól kezdve semmi sem lehet kérdéses!

A teljes folyamatábrát itt tekintheted meg:

vyvo folyamatábra

És hogy mit kérünk ezért cserében tőled? Figyelmet!  Figyelj Ránk, figyelj az információinkra, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig friss információk birtokában tudj dönteni!

Röviden ennyi történt velünk az elmúlt pár hónapban. Most már rendszeresen fogunk jelentkezni, sok új blog lesz, sok új és érdekes információval!

Vigyázz magadra, kövess minket és feltétlenül iratkozz be csatornáinkra, teremtsünk közösen egy szép és boldog életet!

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Nagy Attila vagyok, a cc-org.com tulajdonosa, villamosmérnök. Ha röviden kellene bemutatnom magam, annyit mondanák, hogy a küldetésem az emberek segítése, tanítása és motiválása. Én úgy gondolom, hogy a mai világban a támogatás nagyon fontos. Minden embernek szüksége van segítségre, így neked is és nekem is. A cc-org.com pontosan abban segít, hogy a partnereket ellássa hiteles információkkal, segítse őket az üzletépítésben, egyfajta védőburkot teremtsen. Ha további információkra van szükséged, keress minket bátran! Részletes életrajzomat itt tekintheted meg: Önéletrajz megtekintése! Kattints ide!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X