A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Az elektroszmog a gyerekekre is lesújthat!

Írta: |2019-03-15T21:47:44+02:002018/04/30 12:15:59 DU. |Kategória: Deme Tibor|Címkék: , , , , , , , |0 hozzászólás

A gyerek ne mobilozzon lefekvés előtt, ha nincs ott a Biozen plus!

mobiltelefon hatása

Előre szeretném bocsájtani, hogy a probléma régóta fent áll, csak nem volt megoldás rá, hiszen eddig nem volt Biozen plus. Most már van, és én azt gondolom, hogy erre oda kell figyelni és el kell mondani a jelenséget mindenkinek.

Azt ugye tudjuk, hogy a mai világunk teljesen megfertőződött mostanára. A technológia napról-napra gyorsít, minden egyre kisebb lesz és minden egyre többet tud, minden mobilizálódik. Nem csak a mai fiatalok, – akik már beleszülettek ebbe a világba – de lássuk be, mi is nagyon sok időt, töltünk el a telefonunkkal, sőt munkaeszközünk lett és szinte a teljes életünk rajta van. Egy-egy fárasztó nap után, zúg a fejünk, nincs jókedvünk, levertek vagyunk, tiszta depressziós tünetek jelennek meg rajtunk.

Hogy ez miért van? Hol volt eddig a Biozen plus?

Én csak azt tudom, amit olvastam róla. A készülék által kibocsájtott, Extrém Alacsony Frekvenciájú, úgynevezett ELF-EMF (a panelok által gerjesztett) változó hullámzású elektromágneses mező okozza. Mivel ennek a hullámzásnak a Gardiensei irritálják a fejünkben lévő Magnetit kristályokat, azok zaklatják a Toboz mirigyeket, ami negatívan hat a hormontermelésre. Változik a Metalion szint, gyengül az immunrendszer és károsodik a DNS.

Nos ezért nem szabad hagyni, hogy a gyerek az ágyba vigye a telefonját, hisz akkor egész éjszaka hatással van a fejére. Külön gond, ha a szobájába van még más berendezés is, mely panelokat tartalmaz. TV, valamilyen Boksz, számítógép stb. A legjobb lenne, ha ezeket kikapcsolnák. (a készenléti állapotot is)

Na de tudom, azt nem lehet, mert lenne nagy duzzogás, meg mindenféle családi perpatvar. Meg lássuk be, hogy ez ügyben mi is rossz példát mutatunk a gyereknek. Ránk is ugyan olyan rossz hatással van, mint a gyerekre csak nem figyelünk oda.

Biozen plus

Biozen plus

De most már ez megoldódott. Van megoldás a BioZen. Ne mond, hogy drága. Gondolj bele, hogy a megelőzés mindig olcsóbb. Különben is, a gyerek nem tehet róla, hogy van elektroszmog, nekünk meg védeni kell Őket.

Megéri neked, ha kialakul valami daganat a gyerek fejébe? Nem ma, vagy holnap fog kialakulni. Az ilyesmihez kell több év. Ha így lesz, mit fogsz gondolni akkor? Magadról? Biztosan nagyon bánni fogod és komoly lelkiismeret furdalásod lesz. Meg igaz nem mindenki egyformán érzékeny rá. Ne mond, hogy nem hiszel benne. Ebben nem hinni kell, ha nem használni! Sok dolog van, amiről nem tudod, hogyan működik, mégis használod. Ez új eszköz és fel kell venni a használandók közé.

Egyébként is, orvosi minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy laboratóriumok dolgoztak vele, nem keveset és azokat a méréseket házi körülmények közt, nem is nagyon lehet, hitelt érdemlően elvégezni.

Tudom, sokan azt mondjátok, hogy ez mind mese. De gondoljátok, hogy költöttek volna olyan sok pénzt a kifejlesztésre, ha kamu dolog lenne? Szerintem nem, és a WGN –nél vannak, olyan eszközök, és képzett kutatók, akik ezt a problémát, megfelelő színvonalon megtudták, oldani.

Azt gondolom, a későbbiekben minden készülékbe be fog kerülni ez az eszköz, de addig is minden tulajdonosnak, magának kell gondoskodnia az ilyen irányú védelemről. Ha csak nem akarja az agydaganatot megkockáztatni. A gyerekek eleget kaptak Csernobiltől, ne fertőzzük őket tovább, ha már létezik a védelem az elektroszmog ellen.

Szóval védd magad és a gyermekedet is. A zűrösebb készülékeket (mindent, ami a szobába van) pedig lássátok el BioZen védő matricával.

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Autószerelőként végeztem, úgy is kezdtem dolgozni, a miskolci AFIT -nál. Ott megismerkedtem az autósport rally ágával, először szerelőként, majd navigátorként. Egészen a válogatottságig vittem. Majd a Merkur használt autótelepén dolgoztam mint értékesítő. A privatizáció alatt autóalkatrész kereskedő, majd nagykereskedő, végül Opel márka kereskedés résztulajdonosa és telepvezetője lettem. Onnan kerültem nyugdíjba. Jelenleg is nyugdíjas vagyok és modern XXI. századi technológiákkal foglalkozom.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X