A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Kiderül az igazság! Tényleg kell a Biozen plus az emberiségnek?

Írta: |2019-03-14T22:37:30+02:002018/08/23 2:32:22 DU. |Kategória: Nagy Attila|Címkék: , , , , , , , |0 hozzászólás

Biozen Plus, kell vagy nem kell?

Egy kis áttekintés

Ahhoz, hogy tudjunk válaszolni a kérdésre, miszerint kell-e Biozen Plus, vagy se az embereknek, meg kell néznünk az elektromos készülékek által sugárzott elektroszmog káros hatásait. Hála az internetnek és a google keresőjének, ma már bárki utána tud nézni az elektroszmog emberre vonatkozó hatásainak.

Nem titok ez,holott sokan ezt szeretnék titokban is tartani, vajon miért? Vettem a fáradtságot és kerestem jó pár bejegyzést az elektroszmoggal kapcsolatosan, lássuk ezeket a teljesség igénye nélkül:

http://www.radiesztezia.net

Az elektroszmog káros hatásai – rövid távon

  • Neurológia : fejfájás, szédülés, hányinger, koncentrálási nehézség, emlékezetkiesés, ingerlékenység, depresszió, szorongás, álmatlanság, fáradtság, gyengeség, remegés, izomgörcsök, zsibbadás, bizsergés, megváltozott reflexek, izom-és ízületi fájdalom, láb / lábfej fájdalom “Influenzaszerű” tünetek, láz. További súlyos következmények közé tartoznak a görcsök, bénulás, pszichózis és a szélütés.
  • Szívbetegségek : szívdobogás, ritmuszavarok, fájdalom, nyomásérzés a mellkasban, alacsony, magas vérnyomás, lassú, gyors szívverés, légszomj.
  • Légzőrendszer : arcüreggyulladás, hörghurut, tüdőgyulladás, asztma.
  • Dermatológia : bőrkiütés, bőrgyulladás, viszketés, égő érzés, arc kipirulás.
  • Szemészet : fájdalom, égő érzés a szemben, a nyomásérzés a szem mögött, romló látás, úszkáló homályok, szürke hályog.
  • Emésztő rendszer : emésztési zavarok, hasi fájdalom,
  • Nőgyógyászat : petefészek-fájdalom,  fogantatási nehézségek
  • Egyéb hatás:  pajzsmirigy problémák, a szárazság ajkaknál, a nyelvnél, szájnál, szemnél, szomjúság, kiszáradás, orrvérzés, belső vérzés, megváltozott cukor anyagcsere, immun rendellenességek, hajhullás, fájdalom a fogakban, a tömések környékén, romlott, csökkent szaglás, fülcsengés.

Az elektroszmog káros hatásai – hosszú távon, röviden

Felnőtt kori rák, a daganatok, a gyermekkori leukémia, a mellrák, a DNS-ág törés, abnormális sejt szétválás, idegkárosodás, MS (SM), ALS, Alzheimer-és Parkinson-betegség, agyi károsodás, a melatonin  szint csökkenése, a vetélés…

http://www.life.hu/

A mobiltelefonok hatásai

Az elektromos árammal nemcsak transzformátorokkal kapcsolatban találkozhatunk, hiszen mindennapi elektromos eszközeink is sugároznak – azok is, melyekkel órákat hagyjuk játszani a gyerekeket. Persze itt is kétféle tanulmányba botlani: az egyik álláspont szerint semmi probléma nem érhet minket a hőhatáson kívül a mobiltelefonoktól és laptopoktól, míg a másik tábor rákról beszél, illetve arról, hogy az Egyesült Államokban már pert vesztett néhány mobilgyártó, s azóta igen apró betűkkel a termékdobozokon feltüntetik, hogy a készülék okozta egészségügyi károkért nem vállalnak felelősséget.

http://elektroszmog.info/

Az elektroszmog észrevétlenül képes megzavarni gyermekeink bioelektromos rendszerét, erős elektrostressz kiváltására képes, hormonális és sejtkommunikációs zavarokat okozhat és ezek összetett hatásával pedig jelentősen hozzájárulhat a gyermekkori daganatok kialakulásához is!

https://www.astronet.hu/

Az elektroszmog negatív hatásai – kutatók szerint – 15-20 év múlva aktivizálódnak. Egyes tünetek hamarabb jelentkeznek, például a hosszas monitorbámulás kellemetlen mellékhatásként hamar fejfájást, nyugtalanságot és alvászavarokat okozhat. Ekkor már kezdetét veszi a szervezetünk elleni támadás. Aztán jön a kimerültség, a feledékenység, a szívritmus-zavarok, a pszichés zavarok (például depresszió), egyre gyengülő immunrendszer, esetleg daganatos megbetegedések. Vannak kutatók, akik szerint a számítógépek és a mobiltelefonok egyáltalán nem rombolják sejtjeinket, sugárzásuk ugyan mérhető, de egészségünkre teljesen ártalmatlan. Nem tudhatjuk azonban, hogy ezek a tudósok milyen gyakran kapnak ajándékba “ártalmatlan” szerkentyűket a gyártóktól, hogy jobban tudják vizsgálgatni őket. Más kutatások szerint az elektromágneses mezők mindig ártóak, bármennyire is kicsik. Ugyanakkor a vizsgálatok azt mutatják, hogy a kisebb dózisban érkező sugárzás káros hatásait az ember öngyógyító folyamatai még közömbösítik. Például egy perc mobiltelefonálást követően az agy néhány percen belül újra sugárzásmentes állapotba kerül. Ez biztató, ám sajnos a mobilozás általában hosszabbra sikeredik, ha pedig letesszük a telefont, valaki más kezdi használni a sajátját a közelünkben. Testünk tehát tulajdonképpen folyamatos elektromágneses támadásnak van kitéve.

Megoszlanak a vélemények!

Biozen plus

Az igazsághoz az hozzátartozik, hogy megoszlanak az elektroszmoggal kapcsolatos vélemények. Többen állítják, hogy ezek a sugárzások veszélytelenek az emberekre, sokan viszont határozottan kijelentik, hogy igenis veszélyesek a sugárzások, maga az elektroszmog, amelyet nem veszünk komolyan.

Nem tisztem eldönteni azt, hogy kinek van igaza, de egy biztos, amióta használom a Biozen plus chipet okostelefonomon NEM érzek a telefonálások után kellemetlen, bizsergető érzést, nem fáj a fejem egy-egy hosszabb telefonbeszélgetés után.

Én személy szerint soha nem mondanám azt senkinek, hogy a mobiltelefon használata egészséges, még leírni is félelmetes, szóval én inkább a biztosra megyek. Beruháztam erre a kis chipre, amely AKTÍV védelmet biztosít a nap 24 órájában. A Biozen plus nem több mint 21 ezer forint, s bárhova rátehetem, ami elektromos árammal működik.

Nem bízzuk a véletlenre!

biozen plus a helo lx mellett

Ugyan a Biozen plus medikai eszköz, így hatásossága nehezen kérdőjelezhető meg, de mi szeretnénk bemutatni a magyaroknak, hogy nem csak a levegőbe beszélünk és bebizonyítjuk hogy igenis szükséges a Biozen plus.

A tegnapi nap folyamán sikerült megrendelni egy olyan EMF mérő készüléket, amely kitudja mutatni nem csak a mikrosütő és WI-fi router által kibocsátott sugárzást, de a mobiltelefonok által kiadott káros sugarakat is tudjuk majd mérni. A készülék egy-két hét múlva itt lesz, s egy újabb cikket írok majd a mérés eredményeiről.

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Nagy Attila vagyok, a cc-org.com tulajdonosa, villamosmérnök. Ha röviden kellene bemutatnom magam, annyit mondanák, hogy a küldetésem az emberek segítése, tanítása és motiválása. Én úgy gondolom, hogy a mai világban a támogatás nagyon fontos. Minden embernek szüksége van segítségre, így neked is és nekem is. A cc-org.com pontosan abban segít, hogy a partnereket ellássa hiteles információkkal, segítse őket az üzletépítésben, egyfajta védőburkot teremtsen. Ha további információkra van szükséged, keress minket bátran! Részletes életrajzomat itt tekintheted meg: Önéletrajz megtekintése! Kattints ide!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X