Bemutatkozik a

BIOZEN PLUS

Biozen plus

Egyszerű használat

Csak ragassza fel bármilyen elektromos árammal működő eszközre, s élvezze a 24 órás védelmet

Orvosi eszköz

Igen! A Biozen Plus Class 1 medical device minősítést kapott, így bátran rábízhatod a védelmet!

24 órás AKTÍV védelem

A nap 24 órájában véd a káros sugárzástól, így Te és családod élvezheti a nyugalmat és a biztonságot.

Csak egyszer kell megvenned

Nincs havidíj, nincs lejárt szavatosság, egyszer megveszed és onnantól kezdve örök védelmed lesz!

A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Biozen plus2018-10-31T15:30:23+02:00

Fáradtság, stressz és kimerültség gyötör? Esetleg emésztőrendszeri panaszokkal is küzdesz? Munkádból kifolyólag extrém mértékben használod a számítógéped, laptopod, tableted vagy telefonod?

Ha Neked is állandóan a kezedben van a telefonod, akkor a Te egészséged is veszélyben van! Ahhoz, hogy megszüntesd panaszaidat és 10 év múlva is egészséges lehess, a BioZen Plus chip segítségére lesz szükséged. A BioZen Plus csökkenti az elektromos eszközökből a szervezetedre kiáramló káros elektromos sugárzást és segít megőrizni egészséged!

biozen plus a helo lx mellett
Bármikor használható

Class 1 Medikai eszköz

Bárhol a világon

24 órás elektroszmog elleni védelem

Biozen plus
24 órás védelem

Imádni fogod a védelmet!

Egyszerű használat

Csak ragaszd fel és készen is vagy

Az elektromos eszközök által kibocsátott elektroszmog káros hatásai:

Akik már döntöttek és védelemben vannak

Nagy Attila Helo LX

Nagy Attila

Villamosmérnök, cc-org.com tulajdonos

Villamosmérnökként nagyon is tudom, hogy milyen hatásokkal kell számolni akkor ha elektroszmogról beszélünk. A mai modern világ lebénulna elektromos eszközök nélkül, s természetesen nem is az a megoldás, hogy nem használunk villamos áramot. Viszont be kell látni, hogy az elektroszmog nem játék! Rengeteg bizonyítékunk van már a kezünkben, arra, hogy milyen óriási károkat okoz az emberekben ez a szmog. A jó hír az, hogy tehetünk ellene! Védekeznünk kell, nincs mese! Aki nem védi magát, az sajnos megtapasztalja az évek múlásával a következményeket! Mindenkinek javaslom a BIozen plus-t.

Deme Tibor vagyok, egy 66 éves nyugdíjas, a modern technológiák szerelmese.
Már sok-sok éve ismerjük az elektroszmog problémáját, de nem volt megoldás rá.
Az egyik legutálatosabb gyilkos. Nem látod, nem érzed, nem veszed komolyan és mégis a halálba kerget. Na nem öl meg azonnal, leépíti az immunrendszeredet, majd jön a DNS és csak azt veszed észre, hogy valami daganatos betegségben meghaltál.
Eddig nem volt az extrém alacsony frekvencián dolgozó sugárzó eszközök ellen (mobiltelefon, laptopok, tabletek, Tv-k, és minden konyhai eszköz, mely paneleket tartalmaz), védelem, de most már van ilyen. BioZen a neve. Nekem, folyamatosan bizonyít. Több ismerősömnek is van, (természetesen nekem is) rosszat még nem hallottam róla.
Különösen fiatal (terhes) anyukáknak és azoknak a fiataloknak ajánlom, akiknek már van telefonjuk. Mindenképpen szükséges a mikrohullámú sütőre és a hűtőre, különösen ha három évtől idősebb. Gondolom a jövőben készülő termékek már fogják ezt a technológiát alkalmazni (ha a gyártó egészségtudatos), de addig nekünk kell megoldani a védelmet. Tedd te is ezt. Az ára nevetséges a hasznához képest. 20.000.- Ft -ot sokkal rosszabb helyre is elszór az ember.

Deme Tibor

nyugdíjas

Balogh Barnabás

Balogh Barnabás

Mérnök-közgazdász

“A Biozen egy olyan űrt tölt be az elektroszmog elleni harc piacán, amely egyedülálló, hiszen CE minősítésű és 1. osztályú orvosi eszközként használható. Bizonyított a hatása, amely nekem személy szerint hatalmas meggyőződést jelent a hatékonyságára! Ezt mindenkinek kellene használni, aki telefonál vagy wifi router mellett ül. Átütő erejű ez a chip a megelőzésben, ezt a mérések is igazolják. Ennél nekem nem kellett több, hogy pár Big Mac menü árát ráköltsem!”

Wallner Andrea vagyok a média területén dolgozom, több mint 20 éve. Nagyon szeretem az új dolgokat, az informatikai újdonságokat, vagy akár a mindennapi életet megkönnyítő elektromos eszközököket. Ugyanakkor ezzel egyidőben keresem azokat a megoldásokat is, amik segítenek kivédeni ezeknek a szuper kütyüknek a káros hatásait. Munkám során sokat és rendszeresen használom a mobiltelefont, vagy az iPadet. Mindig kellemetlenül éreztem magam, ha egy partnerrel hosszasan kellett mobilon beszélni. Meleg volt a fülem, sőt sokszor már fájt is. Az iPad az ölemben melegedett ezért először arra vásároltam egy BioZen-t. Kézzel fogható volt a változás. Most pár napja megvettem a telefonomra is ezt a hasznos eszközt és nagy megelégedésemre nem érzem a kellemetlen melegedést. Semmiképpen nem dughatjuk a fejünket a homokba, mondván, amit mi nem látunk az nincs is és nem árthat. Az elektroszmog valós veszély. A Biozent csak ajánlani tudom mindenkinek aki meg akarja védeni magát és szeretteit a felesleges káros sugárzástól.

Wallner Andrea

Soproni Szuperinfó lapigazgató

Balogh Gyula

Balogh Gyula

vasútgépész-közgazdász, Loko-Metál Kft. ügyvezető igazgató, SET Nyrt. felügyelőbizottság tagja

Nagyon örülök, hogy ezzel a forradalmi eszközzel találkoztam és könnyedén tudom használni a telefonomon. Még ha ez egy pici chip is, de tudok tenni az egészségem megőrzéséért! Folyton úton vagyok és telefonálok, ezért fontos számomra, hogy legalább ezzel tegyek a káros behatások ellen.

Üdvözlök Mindenkit! Lengyel László Visual-Fitness Kft ügyvezetője vagyok. A véleményem elején szeretném bejelenteni, hogy nem vagyok se WGN se cc-org tag. Munkám során nagyon sokat mobiltelefonálok az ügyfeleimmel és partnereimmel.A korábbi évek során a sok telefonálástól már rendszeresen rosszul éreztem magam ami abban nyilvánult meg hányingerem volt égető érzés volt a fülemben és fejemben is éreztem egy kicsi szédülést.A lényeg hogy nagyon kellemetlen volt és éreztem hogy valamit tennem kell mert ez így károsíthatja az agyamat vagy a idegrendszeremet.Próbálkoztam több dologgal,kihangosítókkal az autóban bluetooth vezeték nélküli jeladókkal hogy ne a fejemnél legyen közvetlen a telefon.Sajnos egyik sem oldotta meg a problémámat mivel a rádiófrekvenciás sugárzás amit a telefon adó vevője hoz létre nem változott.A végső megoldás egy időre a vezetékes fülbe dugható headset lett,de ez sajnos meg a mozgásban korlátozott.2017 októberében Deme Tibor egy személyes beszélgetés keretében ajánlotta nekem a BioZen terméket .Azt mondta próbáljam meg mivel tudta hogy műszaki ember vagyok rám bízta a termék műszaki megítélését és kipróbálását.Hát az kell mondjam működik a BioZen.Azóta sokkal többet tudok telefonálni kellemetlen mellékhatások nélkül és a mozgásban sem vagyok korlátozva.Fokozatosan alakult ki a hatása eleinte csak kisebb mértékben éreztem a hatását de néhány hónap múlva már egész jól működött a BioZen szűrő.Elértem a célomat habár nyilván 100%-ban nem oldja meg a problémákat de nagyon sokat segít a telefonálásban és végre a kellemetlen egészségügyi mellékhatások nem kínoznak tovább.Nekem bevált.körülbelül egy éve használom,ajánlom mindenkinek bőven megéri az árát a termék.Üdv .Lengyel László

Lengyel László

Visual-Fitness Kft ügyvezető

A döntés a Te kezedben van!

Ultramodern világunkban elkerülhetetlen ezen elektromos eszközök használata, de elkerülhető az eszközökből sugárzó egészségkárosító hatás! Az elektroszmog nem kivételez! A gyerekektől az idősekig mindenkit károsít, aki mobiltelefont vagy számítógépet használ. A BioZen Plus képes az elektromszmog ellen megvédeni a szervezeted és védőpajzsként szolgálni!

Most már csak pár kattintás és tied lehet a Biozen Plus

24 órás aktív védelem az egész családnak

Biozen plus

Miért válaszd a BioZen Plus chipet?

  • A BioZen Plus elismert, „1. osztályú orvosi eszköz” minősítéssel rendelkezik
  • Hatékonyan csökkenti az elektroszmog káros hatásait (igazolva)
  • Megvéd a káros elektromos sugárzástól
  • Megóvja szervezeted a fehér- és vörösvérsejt elváltozástól
  • Tudományosan és egészségügyileg bevizsgált termék
  • Forradalmian új, sejtszintű technológia, amellyel védőpajzsot állíthatsz fel egészséged megőrzésére
  • Csökkenti a mágneses térerőt
Érdekel a termék

Szeretnéd megtudni, hogyan működik a BioZen Plus Chip?

Iratkozz fel hírlevelünkre és tudd meg, hogyan védekezhetsz a káros elektromos sugárzások ellen BioZennel!  

Feliratkozom a hírlevélre, szeretném megvásárolni a terméket

Esetleg érdekelhet a többi termék is?

VYVO extense

Helo extense, a szúrásmentes vércukor trend mérő

Helo LX+, a 24 órás egészség őr

Biozen plus, a 24 órás elektroszmog védelem

DNS analízis + személyre szabott akcióterv

Nutrapak csomag, a személyre szabott életelixíred

Biozen plus

Légy részese egy forradalmi technológia európai kibontakozásának és nyújts védelmet szervezeted számára a BioZen Plus chippel!

Kérdés merült fel benned?
Segítségre van szükséged a vásárláshoz?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Érdekelnek a termékek!

Egyszerű használat

Biozen használata

Vedd ki a csomagolásból

Biozen használata

Célozd meg a telefonod hátlapját

Biozen használata

Egyszerűen csak ragaszd fel

Maradt még benned kérdés?

Kérdezz bátran! Minden kérdésre válaszolunk!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X