COVID-19, ahogy én látom!

Szenvedés, félelem, bizonytalanság, kilátástalanság, ezt hozta a Covid-19, ismertebb nevén a koronavírus. Miért most? Miért ilyen mértékben? Keressük a válaszokat! 

COVID–19 (koronavírus-betegség 2019coronavirus disease 2019) egy vírusos, légúti illetve légzőszervi megbetegedés, amelyet a SARS-CoV-2 nevű koronavírus okoz.[1] Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2020. március 11-én hirdette ki a betegség okozta világjárvány megjelenését.[2] A betegség okozta halálozás aránya 2020 márciusi adatok alapján 3,4%.[3][4] A betegség kezelésére jelenleg sem (széles körben elfogadott) hatásos gyógyszer illetve a megelőzését szolgáló védőoltás sem áll rendelkezésre.[5][6] A vírust a fertőző betegek cseppfertőzéssel terjesztik. A betegség a 2019 decemberi megjelenését követő néhány hónapon belül világszerte elterjedt.

Forrás: WIKIPÉDIA

Őszinte leszek veled!

Nem így képzeltem a blogom folytatását, de az élet és a rendkívüli vészhelyzet közbeszólt, felülírt mindent!

Első blogomat itt éred el: Kattints ide! Ebben a bevezető, felvezető blogbejegyzésben részletesen írtam az életemről, a céljaimról és döntéseimről. Megismerhetted a zinzino iránti döntésem okát és ha kedvet kaptál rá fel is iratkozhattál információs csatornámra is.

A mai bloggal szeretnélek segíteni további hasznos információkkal, hiszen most a leghatékonyabb fegyverünk a COVID-19 -el szemben az erős immunrendszer! Ezt az erős immunrendszert több móddal tudod elérni, viszont én tudok egy igazán hatékony módszert, melyet mérni is tudunk!

Nagyon sok információ van most a fejemben, melyet át kell adnom, hiszen tudom, hogy ezen információk nem csak az én életemre vannak hatással, de a tiedre is azok lesznek!

COVID-19, a gyilkos

A COVID-19, ismertebb nevén a koronavírus felforgatta a világot. Átrendezte az oktatást, a munkahelyeket, az egészségügyet. Senki nem gondolta azt ezelőtt pár hete, hogy ennyire megtud változni a világ egy ismeretlen vírus után.

Az elmúlt hetekben volt szerencsém nyomon követni a híradásokat és kinyerni ezzel rengeteg információt a vírussal kapcsolatban.

A vírus nem játék és társadalmi összefogásra is szükség van ahhoz, hogy együtt legyőzzük a gyilkos kórt.

A koronavírus nem válogat, támad, fertőz és elvisz, ha gyenge az immunrendszered. Láthatod a híradásokban is, hogy a legtöbb áldozat az idős korosztályból kerül ki.

COVID-19

Mi lehet az oka? Miért pusztít ennyire a Covid-19?

A válasz véleményem szerint egyszerű! Legyengült immunrendszer! Nincs mit félre magyarázni és áltatni magunkat. Ezek az emberek egytől egyig valamilyen krónikus betegségeben, betegségekben, civilizációs megbetegedésekben szenvedtek, így a szervezetük már nem tudta hatékonyan és eredménnyel legyőzni a COVID-19 vírust.

A legnagyobb probléma mégiscsak az, hogy nem látjuk ennek az egésznek a végét! Ugyan hallani információkat lehetséges vakcinákról, megoldásokról, de véleményem szerint ez hosszú út lesz, míg nagy biztonsággal kitudjuk jelenteni, hogy vége van!

Mit tehetünk a COVID-19 ellen?

Véleményem szerint az első és legfontosabb magunk és családtagjaink védelme együttműködve a kormánnyal!

A kormány által kiadott ajánlásokat nem írom le nektek, hiszen ezzel van tele az éter, viszont tudok adni hatékony megoldást az immunrendszer megerősítésére, hiszen a COVID-19 koronavírussal szemben az egyik leghatékonyabb fegyver az acél erős immunrendszer!

A Covid-19 ellenes harcban első a vérteszt

Ahhoz, hogy lássuk szervezeted állapotát meg kell néznünk vérzsírjaid jelenlegi stádiumát. Én ezelőtt 10 hónapja ezt egy otthon elvégezhető szárazvérteszttel vizsgáltattam meg.  A Zinzino egészségprogram része a vérteszt, melyet bárki, otthona biztonságában eltud végezni.

A vérteszt csomag tartalmaz mindent, ami ahhoz szükséges, hogy eltudd végezni a tesztet otthon, egyedül.

Az eredmény megérkezése után máris fogod látni a 11 vérzsírod állapotát, melyből számos dolgot megtudunk határozni.

Ilyen például a védelmi szint értéked, amely a 11 vérzsírból nyer a labor, omega3 szint, omega 6:3 arány, a mentális erőnlét mutató, vagy ami talán az egyik legfontosabb paraméter a sejt membrán fluiditási tényező.

Sejt membrán fluiditási tényező?

Igen! Egy fontos paraméter, amely megmutatja, hogy a sejtfalad mennyire folyékony, rugalmas. Ha ez az érték nagyobb mint 4:1-hez, akkor sajnos vannak gondok az anyagcserével! Az én esetemben ez az érték 16.4:1-hez volt.

Mit jelentett ez?

Nem jót! Sejtjeim membránja sajnos nem volt eléggé áteresztő, így az ételekkel bevitt tápanyagok felszívódása igen erősen akadályoztatva volt, a másik irány is, hiszen a méreganyagok nem tudtak kellő mértékben távozni, így kialakult a sejtgyulladás, amely nagy pusztítást végzett volna, ha nem lépek közbe!

A vérteszt elemzésről a későbbi blogokban részletesen szó lesz!

Vérteszt után

Miután elvégezted a vértesztet, rögtön elindulhat a zinzino egészségprogram. A legfontosabb a balance olaj elindítása, amely biztonságosan helyreállítja az omega 6:3 arányodat.

Ha az omega 6:3 arány helyreáll, akkor az azt jelenti, hogy a szervezetedben sikerült a sejtszintű gyulladást minimálisra lecsökkenteni, amely innentől kezdve biztonságos tartományban tartható!

Az olajjal párhuzamosan javaslom az XTEND+ és a ZINOBIOTIC készítmények együttes használatát, amely egymást kiegészítve és felerősítve tudják biztosítani az erős immunrendszert. Ez bizonyulhat hatékony fegyvernek a Covid-19 ellen! 

Mit ér az egész, ha nincs mérés?

Villamosmérnökként vallom, hogy amit lehet mérni kell! A mérés a legjobb visszaigazolás arra, hogy valami működik, vagy se!

Az orvos méri a vérnyomásod, hogy betudja azt állítani. Az autószervíz méri a kocsid állapotát, hogy hatékonyan tudjon segíteni. A Telecom méri az interneted jelszintjét, hogy megtudja állapítani, van-e hiba a hálózaton vagy nincs. A séfek mérik a húsok hőfokát, hogy a vendég elégedett legyen az étellel.

Az életben mindent mérünk! Így ezért is tudom ajánlani jószívvel a Zinzino egészségprogramját, hiszen itt is mérünk! Megmérjük a kezdeti állapotodat, majd ismételt mérést végzünk minimum 4 hónappal később és minden kiderül!

Nincs mellé dumálás, itt vértesztek vannak és tények!

Pontosan ezért tudom jószívvel ajánlani a programot, hiszen a mérések mindent igazolnak.

Bízom benne, hogy sikerült segítenem ezzel a rövid összefoglalóval. Mi következik most?

A következő fontos lépés, hogy lépj velünk kapcsolatba és tudj meg minél többet az egészségprogramról, a vérteszt menetéről, az árakról!

Nagyon sok meglepetést és ajándékot készítettünk el számodra a hírlevelekben, így bátorítalak rá, hogy jelentkezz be Te is a termékeket bemutató sorozatunkra és lépj velünk kapcsolatba, hiszen minden levélben fogod látni segítődet, akit már ma tudsz keresni, hogy Te is minél hamarabb felerősítsd immunrendszeredet a vérteszt igazolással.