A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Egy védtelen anya küzdelme a cukorbeteg fia megmentéséért, itt vagy helo extense?

Jókor jöttél Helo extense

A minap egy nagyon szívbe markoló levelet kaptam az egyik érdeklődőmtől. Késztetést érzek arra, hogy megosszam veled is a történetet.

A Helo extense készülékre mindenkinek szüksége van, ez most már teljesen bebizonyosodott. Olvasd el az anya megható történetét.

FIGYELEM! A LEVÉL TELJES MÉRTÉKBEN IGAZ történet, szereplői VALÓS emberek!

Szia Zsolt! Ne haragudj!

helo extense készülék előtt

Közben máshová is mennem kellett dolgozni. Most megpróbálom röviden leírni a történetünket. 15 éve elváltam a volt férjemtől, 25-ször költöztünk a fiammal albérletről albérletre, mert a válás után el kellett adni a házunkat a banknak visszaadni a hitelt. 10 éve áprilisban megtudtam, hogy a fiam apja tüdőrákos, a fiamnak el kellett mondanom óvatosan a betegségét. 13 évesen már tudta a fiam, hogy komoly betegsége van az apjának, ment is minden hétvégén, hogy valahogy segítsen, ott legyen mellette. Aztán az apja és az élettársa, úgy tett, minek megy ez a gyerek minden hétvégén, stb. Ez persze igen rosszul esett a gyereknek, ekkor alakult ki nála a cukorbetegség, családban egyik részről sem volt cukorbeteg. Kórosan lefogyott a gyerekem, sokat ivott, sokat pisilt.

Elvittem a gyerekorvoshoz, aki csak azt mondta, hát piros egy kicsit a torka, ír fel neki Maripent. Mondtam neki, hogy csináltassunk már egy labor vizsgálatot, mert valami baj van a gyerekkel. Nagy kegyesen írt egyet. Most volt július 01.-én 9 éve, hogy laborban már reggel 28,4 volt a cukorja, délutános volt a Dr. nő, egyből hívtak délután, mert a laborból leszóltak nekik Polgárra, hogy magas a fiamnak a cukor szintje.

Mi még akkor készülődtünk a labor eredményért itt Tiszaújvárosban. Hívott a gyerekorvos, hogy azonnal vigyem át a gyereket, mert nagyon magas a cukor szintje, már 2 mentő is várja, de ne busszal vigyem, hanem kocsival. Persze ilyenkor senki nem ért rá, Taxisnak kellett rimánkodnom, 5 000 Ft-ért át is vitt 10 km-t.

Már a mentősök a mentőben nem tudták megmérni a cukrát,

vettek vért és valahogy úgy nézték meg, már 38,4 volt. Debrecenben a Felszegi Dr. nőnek hiába lejárt a műszakja, megvárt minket a mentővel, és ott már zihált a gyerekem, már életmentő beavatkozásokat kellet alkalmazniuk. Akkor 10 infúziós, inzulinos kezelést kapott a gyerekem. Majd egy hétig voltunk bent a kórházban. Persze ez megint mind a kettőnket nagyon megviselt, a kórház is, na és maga a betegség is.

Eleinte 3-szor kellett szúrnia magát, majd 4-szeri alkalommal. 1 évre rá, azt állapították meg, hogy a pajzs mirigye alul működik. Először fél szem, majd egy egész szem gyógyszer. Na mondtam ez így nem lesz jó! Egy masszőr ismerősöm kitapintotta a talpán a fiamnak, a mája veséje már megy tönkre a fiamnak. Ekkor azt mondtam, bent Debrecenben a kezelő orvosunknak, hogy algát adok a gyerekemnek gyógyszer helyett. A következő vérvételkor semmit nem mutatott ki a pajzsmirigyre, beállt.

A 9 év alatt többször leesett a cukorszintje, sokat úgy értem haza a munkából, hogy már ott feküdt az ágyon kómában. Ez a fiam hibája is sokszor, mert a számító gép előtt a haverokkal eljátszott, és nem figyelt arra, hogy ennie kell sajnos. Mindig meg ilyedtem én is mikor erre kellett hazamennem. Egyből szőlőcukor, gyors evést kellett alkalmaznom, és volt mikor az életmentő injekciót adtam be remegő kezekkel a fiamnak. Sajnos most tavasszal csak a barátnőmhöz szaladtam el rövid időre, és most komolyabbra fordult a dolog, mentőt kellett kihívnom a fiamhoz. 2 üveg cukrosoldatot kapott és gyorsan evés volt. Én nem kívánom senkinek amiken már mi a fiammal keresztül mentünk már maga az, hogy egyedül neveltem fel albérletről albérletre, plusz még ez a szörnyű betegség is.

Próbálna egy anya

helo extense készülék előtt

Mindent megtenni a gyermekéért, de sajnos mindent nem tud! Ráadásul nem lehetünk a nap 24 órájában mellettük, hogy felügyeljük a gyereket. Eszik-e, beadta e az inzulint, ha elmegy itthonról, jaj ne legyen semmi baj az iskolában, érjen haza rendesen stb.

Sajnos 2 iskolával harcoltam, mert a tanárok nem veszik komolyan ezt a betegséget, illetve nem vállalnak felelősséget, nem adják be az életmentő injekciót. Itt a városban a padon feküdt a fiam az utolsó órán, nem hívtak orvost sem hozzá. Szerencsére volt a fiamnak annyi lelki ereje, hogy az úttesten átmenve a másik iskolába, nem tudta, hogy mit vett le, mit evett, csak azt tudta, hogy ennie kell. Útközben találkoztunk, mondta nekem, hogy anya még nem vagyok jól, gyorsan vettem kis ivólevet, ami cukros és megittam a gyerekkel, így tudtunk hazamenni. A Másik eset a Polgári gimnáziumban történt, szünetben evett a fiam, de ugye idő kell a felszívódáshoz, így a folyosón maradt egyedül, szintén kómásan. Ott járkált a takarító, meg sem kérdezte volna tőle, hogy baj van e vagy valami, miért nincs bent az órán. Mikor bement az órára, már mikor kicsit magához tért, a tanár is azt mondta neki, hogy legközelebb szóljon, ha rosszul van. Szóval Nem veszik komolyan ezt a betegséget sem a tanárok, sem az emberek.

helo extense készülék előtt

Miért írtam ezt le neked?

Őszinte leszek! Nincs pénzem megvenni a Helo extense szúrásmentes vércukor trend mérőt, de a fiamért bármire képes vagyok, ezért harcolni fogok a helo extense miatt!

Utána olvastam a WGN-nek, és tisztán látom, ha segítek elterjeszteni a hírét és forgalmat hozok a cégnek, segítek másokon, akkor a WGN ezt kifizeti.

Be fogom bizonyítani a világnak és a fiamnak, hogy én mint egyedülálló anya IGENIS tudok harcolni a fiamért! Nem csak a helo extense árát fogom megteremteni, hanem az anyagi szabadságra és függetlenségre is törekedni fogok!

Hiszem és tudom, ha kitartó leszek, a cc-org.com és Zsolt támogatásával SIKERÜLNI fog! Ha szeretnél velem együtt harcolni, segíteni másokon, akkor keress meg mindenképpen! 

Én azt hiszem, hogy az ember akkor teljesítette a küldetését, ha mindazokat a képességeket, amelyek benne rejtőznek, felszínre hozza és átadja a többi embernek. Ehhez nem kell semmiféle különleges tehetség. Sokkal inkább szükség van elszántságra és kitartó erőre. Ha az ember a saját egyéniségét hozzáadja az egészhez, ha tesz valamit a köz érdekében, akkor nem élt hiába.

Mihály Tamás

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Üdvözöllek Kedves olvasó!Nevem Bögre Zsolt 47 éves,családos mindig örökifjú ,vidám emberke vagyok :-) Lassan 25 éve vállalkozom,értékesítek....leginkább sok B-vitamint tartalmazó exkluzív söröket.A vállalkozás finoman fogalmazva sem egy sétagalopp,de ha Te esetleg már részese vagy,akkor jól tudod.Viszont úgy gondolom,ha az ember sikeres akar lenni,akkor az is lesz,minden fejben dől el!Utána persze a tettek mezejére is lépni kell....egy szónak is 100 a vége,örülök hogy részese lehetek az Európai bevezetésében a Helo Lx+ testfigyelőnek,és nagy örömmel tölt el a tudat,hogy sok embernek tudok segíteni ezáltal!Ha szeretnél többet megtudni rólam akkor olvasd el a "Csillag születik" blogot,ott még inkább megismerhetsz!Legyen egészséges szép napot!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X