A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Egy új korszak hajnalán

Egy új korszak hajnalán, avagy megszületett a Helo extense?

Magyarországon ma rengetegen keresik a megoldást az anyagi helyzetük jobbá tételére. Sokan próbálkoznak MLM-el, kiegészítő munkákkal, viszont nagyrészük feladja és csalódottan temeti is el az MLM-et.

A hetek múlásával egyre több marketingessel, hálózatossal, MLM-ben jártas partnerekkel konzultálok, s hamar rájövök, hogy szegények! Nincs pénzük!

Valamit nagyon rosszul csinálhatnak, vagy még nem ismerik a Helo extense szúrásmentes vércukor trend mérőt? 

Az MLM, azaz a Multi Level Marketing egy nagyon jól kitalált terjesztési módszer. A cégek nem költenek reklámokra, helyette a bevételük 50-60-70%-át szétosztják a hálózat tagjainak.

Zseniális ötlet, de ehhez szükséges egy jól átgondolt, stabil MLM üzlet!

Ilyet találni nem egyszerű, hiszen minden MLM-es a saját üzletét fényezi, ajánlja, abban hisz, mit sem sejtve arról, hogy lehet pont éppen egy piramisjátékot épít!

Mi a legnagyobb gond?

A belépés! Sok ember képtelen kifizetni egy összegben nagy belépési díjakat, csomag árakat. Ezért még ha tetszik is neki az üzlet, sajnos forrás hiányában nem tudja elkezdeni!

Szerencsére most már egyre több cég rájött arra, hogy ha nagy követőtábort szeretne, esélyt kell adnia arra, hogy a kevés pénzűek is csatlakozhassanak, de még így is kijelenthető, hogy a piacon lévő MLM cégek nagy része horror áron adja belépési csomagjait.

Helo extense készülék

Mik még a problémák?

Az állandó eladási vagy vásárlási kényszer!

Tény, hogy aki most MLM-re adja a fejét, annak nagyon jól körbe kell járnia a piacot, az ajánlatokat, és nagyon jól át kell gondolnia, mit és mennyit fektet be egy-egy kecsegtető üzleti ajánlatba.

Én hetente kapok újabb ajánlatokat, ajánlanak fel fényűző életet, gazdagságot, irreálisan magas vagyonokat, de valahogy egyik sem hoz lázba.

Most gondolhatod magadban, hogy azért nem érdekel, mert degeszre keresem magam a főállásomban. Hát nem, nagyon nem….Teljesen más az indokom, akarod tudni, hogy mi?

Na jó, elárulom!

Megtaláltam amit már sok éve keresek. Bevallom őszintén nem volt egyszerű. Sajnos én nem vagyok sem kereskedő, sem MLM-es, sem pedig kiválasztott, csak egy villamosmérnök vagyok hatalmas álmokkal, akarattal.

Pontosan ennek köszönhetem, hogy az első MLM-es bukások után sem adtam fel! Itt vagyok, köszönöm jól vagyok, annak ellenére is, hogy nem kis összegeket kellett magam után felégetnem.

2017 márciusában történt az első találkozásom a WGN-el. Ugyanolyannak tartottam, mint bármelyik más MLM lehetőséget, így inkább csak tapogatóztam az elején, de akkor nekem az egy menekülés volt, gyors megoldás a korábbi üzletem bebukása után.

Ahogy teltek a hetek, hónapok, egyre nyilvánvalóbbá vált számomra, hogy valami nagyon jó dologba nyúltam most bele, amely még csak most bontogatja szárnyait.

Üzlet, egészségvédelem, pénz, nyaralások, stabil jövőkép, siker, így jellemezném most azt az üzletet, amelynek a neve a World Global Network, azaz a WGN.

Egy, ami mindent visz

A WGN az egy nagyon speciális üzleti lehetőség, messze másabb mint bármelyik üzlet.

Itt kezdheted ingyenes a munkát, kezdheted előtakarékossággal, és kezdheted termék vásárlással is. Bármelyik opciót is választod, nem fogsz mellé lőni, ezt garantálom neked! 

A WGN meglépte azt, amit más még SOHA, nem fogok nagy szavakat használni, de technológiai forradalmat robbantott ki.

Olyan szintre emelte az egészségvédelmet, amelyet más még SOHA. Létrehozott egy olyan eszközt, amely a világon egyedülálló és világszenzáció! A Helo extense egy olyan eszköz, amely szúrásmentesen méri a vércukor trendet.

Két napja indult el a promóciós időszak, de sajnos már le is zárult, így aki gyors volt és szemfüles, és képes volt gyorsan dönteni, az 330 euróért meg is szerezhette ezt a kis csodát. Bízunk benne, hogy hamarosan a webshopban is most már elérhető lesz normál áron, így nem csak két nap lesz a döntésre.

Sokat fogsz még hallani erről az eszközről, magáról a WGN-ről az elkövetkező hetekben, hónapokban, években!

Helo extense készülék

Mi van itt?

Az elkövetkező blogokban összefoglalom a történéseket, és Te is megismerheted ezt a mozgalmat, a Helo extense készüléket, magát a szúrásmentes vércukor trend mérést!

Tarts velünk, iratkozz fel hírleveleinkre, s keresd munkatársainkat a levelek alján található elérhetőségek bármelyikén!

Légy velünk Te is úttörő és világformáló! Változtassuk meg együtt a világot!

Tudj meg többet a programról!

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Nagy Attila vagyok, a cc-org.com tulajdonosa, villamosmérnök. Ha röviden kellene bemutatnom magam, annyit mondanák, hogy a küldetésem az emberek segítése, tanítása és motiválása. Én úgy gondolom, hogy a mai világban a támogatás nagyon fontos. Minden embernek szüksége van segítségre, így neked is és nekem is. A cc-org.com pontosan abban segít, hogy a partnereket ellássa hiteles információkkal, segítse őket az üzletépítésben, egyfajta védőburkot teremtsen. Ha további információkra van szükséged, keress minket bátran! Részletes életrajzomat itt tekintheted meg: Önéletrajz megtekintése! Kattints ide!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X