A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Az elektroszmog egy mérnök-radiesztéta szemszögéből

Írta: |2019-03-14T22:27:23+02:002018/09/11 2:31:07 DU. |Kategória: Deme Tibor|Címkék: , , , |0 hozzászólás

Az elektroszmog

A minap egy nagyon érdekes cikkbe botlottam. Annyira hasznosnak találom, hogy megosztom veled is kedves Olvasó ezt az írást!

Érdemes elolvasni és továbbküldeni, hiszen minden embernek tudnia kell erről! Természetesen van megoldás! A cikk végén megosztom veletek!

Cikk forrása:http://tudatbazis.hu/negyvenketto/mi-is-az-az-elektroszmog-sok-mindenre-magyarazatot-adhat#top

Elektroszmog és ami mögötte van

A cikk elolvasása után úgy gondolom Te is átértékeled amit eddig tudtál a szmogról. Nem foglalkozunk vele, pedig nagy veszélyeket tartogat még számunkra. Számos tudósítás, youtube videó, cikk, publikáció szól az elektroszmog káros hatásairól. Nézd csak meg ezt pl:

Van megoldás?

Igen! Ez a Biozen plus

Az elektroszmog ellen több módon is védekezhetünk, de a mi általunk is kipróbált és hasznosnak vélt eszköz az a Biozen plus! Egy kicsi chip, amelyet felragasztva az elektromos készülékekre, lecsökkenti  a káros sugárzást! Ez a kis eszköz annyira hatásos, hogy medikai eszközzé is nyilvánították, erről a bejegyzést az olasz egészségügyi minisztérium honlapján is megnézheted:

Igen, nem csak a Biozen-t látod, hanem több terméket is!

A Biozen plus forgalmazójának nem csak egy terméke létezik, hanem több! Iratkozz fel a hírleveleinkre, hogy Te is megtudj minél több információt a termékekről, s magáról az üzleti lehetőségről is! Érdekes lesz, ezt garantálom!

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Autószerelőként végeztem, úgy is kezdtem dolgozni, a miskolci AFIT -nál. Ott megismerkedtem az autósport rally ágával, először szerelőként, majd navigátorként. Egészen a válogatottságig vittem. Majd a Merkur használt autótelepén dolgoztam mint értékesítő. A privatizáció alatt autóalkatrész kereskedő, majd nagykereskedő, végül Opel márka kereskedés résztulajdonosa és telepvezetője lettem. Onnan kerültem nyugdíjba. Jelenleg is nyugdíjas vagyok és modern XXI. századi technológiákkal foglalkozom.

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X