A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Minden az első lépéssel kezdődik

Írta: |2019-03-14T23:27:55+02:002018/06/02 10:24:20 DU. |Kategória: Varga Gabriella|Címkék: , |0 hozzászólás

Az első lépések a Helo LX+ testőrömmel

Varga Gabriella vagyok, 54 éves vállalkozó és 10 éve lettem 1-es típusú cukorbeteg!

10 évvel ezelőtt egyik napról a másikra leállt a hasnyálmirigyem inzulin termelése és

azonnal inzulint kaptam!Azt sem tudtam,hogy mit kezdjek magammal hogyan lesz ezután?

Nagyon nehéz időszakok voltak ezek, de már túl vagyok rajta. Rengeteget kutattam, hogy hogyan lehetne kigyógyulni ebből, de sajnos az 1-es típusú cukorbetegségből nem lehet!

Aztán az idén megkeresett egy régi osztálytársam, hogy megjelent a Helox+, ami majd segíteni fog nekem. Azonnal meg is rendeltem! Nagy izgalommal vártam, hogy mikor fog megérkezni, és ITT VAN, megkaptam és végre a karomon hordhatom és használhatom! Letöltöttük hozzá a Heka Plus programot a telefonomra és már kész is! Mivel cukorbeteg vagyok és igazából a vércukorszintet még sajnos nem méri ez az okos testszkenner a HELOX+,

De

Varga Gabriella-Helo LX+

Ha megjelenik hozzá az Extense, akkor lesz igazán nagy segítség Nekem és a többi hozzám hasonló cukorbeteg társaimnak. Amint megjelenik az Extense, ami a tűszúrás mentes mérést végzi majd,az elsők között fogok lenni,aki majd ezt kipróbálja és használja is!!

De addig is figyelemmel kísérem az egészségemet a nap 24 órájában./ tüdő, szív, EKG, alvás, légzés,stb/ Csak ajánlani tudom mindenkinek,akinek fontos az egészsége és mivel beállíthatom,hogy rosszullét esetén riasztás adjon a családtagjainknak,azonnal jöhet a segítség. Ez nagy megnyugvás lehet mindenkinek! Köszönöm, hogy meghallgattak.

Egy kis videó rólam

Nézd meg rövid videómat, amelyben őszintén beszélek történetemről. Cukorbetegként sok lemondással jár az életem, de egy cseppet sem aggódok, hiszen bízok a technológia fejlődésében, bízok a Helo LX+ lehetőségeiben, amely emberek millióinak az életét fogja javítani, könnyebbé tenni.

Most  még lehet nem érted azt hogy miért írom ezt, de ha feliratkozol hírlevelemre, mindent megértesz majd! Várlak sok szeretettel!

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Üdvözöllek Kedves Olvasó! Varga Gabriella vagyok,54 éves és 20 éve vagyok vállalkozó! Van egy Ajándék,Csomagoló és Kreatív Hobby Boltom. 20 év alatt a sok hajtás,a munka,idegesség,stressz...Sajnos 44 évesen 1-es típusú cukorbeteg lettem.Nehéz volt elfogadni a tényt,de nem volt más választásom! Örülök,hogy találkoztam a HELO LX+ testszkenerrel ami felügyeli az egészségemet és értesíti a családomat,ha baj van.Remélem sok hozzám hasonló cukorbeteg társaimnak tudok majd segítséget nyujtani! Ha megjelenik majd a tűszúrás mentes vércukormérés,az lesz majd a nagy segítség mindenki számára!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X