Health Center

Egészség és Egyensúly

I take hand the health of my family!

I am interested in how I can take part in the future cellular healing business.

To be sure all personal information will be kept confidential and we will not be able to proceed them to any third party.

You will receive a short confirmation of your registration by clicking on the link to complete your application! Registration and participation in the series is free, and you can unsubscribe in any times.

I come in for the business of cellular healing.

I am interested in how I can take part in the future cellular healing business.

To be sure all personal information will be kept confidential and we will not be able to proceed them to any third party.

You will receive a short confirmation of your registration by clicking on the link to complete your application! Registration and participation in the series is free, and you can unsubscribe in any times.

Kik vagyunk mi?

Bemutatkozik a Health Center!

Ismerj meg minket!

A 2005-ben alakult Zinzino Partnerei vagyunk. Az oldal azért jött létre, hogy közelebb hozzuk az emberek számára a legmagasabb színvonalú termékeket az egészség szolgálatában. Termékeink természetes összetevőket tartalmaznak, annak érdekében, hogy a test egyensúlyba kerüljön. A társaság Európában és a Tengerentúlon több százezer elégedett megrendelővel és partnerrel rendelkezik. Célunk, hogy Önhöz is elvigyük a Skandináv egészséget. Termékeink kiemelt figyelmet fordítanak a test megfelelő Omega-3 és Omega-6 egyensúlyának, valamint immunrendszerének javítására. Minden termékünk úgy lett megtervezve. hogy várandós anyukák is fogyaszthatják, hogy életerős gyermekük szülessen. Előzze meg velünk a cukor és szívbetegségeket. Ez a mi filozófiánk. Csatlakozzon hozzánk Ön is, és váljon elégedett, makk egészséges ügyfelünké.

Lépj be az egészséges élet kapuján még ma!

Tedd meg az első lépést az egészség felé!

Fedezd fel a termékeinkben rejlő erőt és készítsd fel az immunrendszered a megelőzésre. Végezd el a vérteszted, hogy felmérd szervezeted állapotát, hisz mindenkinek az egészség a legfontosabb. Használd a három pajzsterméket, majd négy hónap elteltével végezd el az újabb vértesztet! Látni fogod a javulást, melyet egy független labor igazol neked! Készülj fel a hosszú egészséges életre Velünk. Mire vársz? Kattints a gombra és tudj meg többet.
Zimzino termékek
Zimzino termékek

Csatlakozz Partner Programunkhoz!

Hozd egyensúlyba tested és környezeted!

Mindened az egészség? Szeretnéd látni ahogy mások is egészségessé válnak? Vidd hírül az egészséges életmód filozófiáját és mind e közben még pénztárcádat is egyensúlyba hozhatod. Meglátod mennyi hálás ember lesz a környezetedben, akik szintén sikerrel alkalmazzák a Skandináv egészségprogramot. Mire vársz még? Vágj bele most a programba, és söpörd be a legnagyobb kedvezményeket!

Miben segít Önnek az egészség program?

Ismerje meg termékeink!

Health-Protocol

További előnyök:

Rólunk Mondták:

férfi fekete pulcsi
“Lassan 20 éve küzdök a pikkelysömörrel. Tavaly decemberben kezdtem le fogyasztani a Balance olajat. Az ötödik hónaptól kezdtem javulást érezni. Mostanra kb. 20%-ra csökkent az érintett terület nagysága! A fejemről már teljesen eltünt. Mellékhatás is van! Eltűnt a kopasz folt a fejemről!”
Kiss Tamás
szende lány

“Sziasztok! Nemrég beszélgettem valakivel, hogy milyen szépen eltűnt az allelgiája az olajnak köszönhetően, aztán elkezdtem gondolkodi, hogy minden nyáron milyen sokat tüsszögök a nyárfa szöszei miatt. Ahogy leértem a partra egyből jött a tüsszögés, vakarózás, orrfolyás. Hála nektek idén ez elmaradt! :)”

Újfalusi Kornélia
férfi vélemény

“Sziasztok! Közel három hete szedem a Balance Olajat és arra lettem figyelmes, hogy az állandó 90-100-as pulzusom csökkent 80-85/percre. Várom a további jótékony hatásokat. És még egy… mintha a székletem is normalizálodna. Köszi Zinzino!”

Lajos Ferenc
kalapos no

“Sziasztok! Én két hete szedem az olajat. Volt egy két gyulladás a testemben itt ott és a bőröm sem volt túl egészséges. Ezidő alatt a hatások: a bőröm kisimult. Ráadásként jött még egy hihetetlen “tünet”. Egyszerűen tele vagyok energiával és este  azért megyek aludni mert tudom, hogy ez a megszokott. Reggel pedig azonnal éber vagyok Hihetetlen :)”

Kecskeméti Réka
szemüveges lány
“Egy hónapja iszom az olajat. 3 éve fájnak a térdeim, jártam fizikoterápiára rendszeresen masszőrhöz, semmi javulás. Lépcsőzni is nehezen tudtam. Két hete elmúlt a fájdalom.  :)  Reggel úgy kelek, hogy be tudom halítani a térdem. 13 órát dolgozom egy nap és meg sem érzem. Sokkal jobb a hangulatom és több az energiám! :)”
Kisfalusy Emese

A Health Center a legjobb választás az egészség számára!

Miért a Zinzino a legjobb választás az egészséged szempontjából?