A honlap tulajdonosa: Juhász László, ajánlója: Bencze György.

Germánium vs. Helo LX

Írta: |2018-09-20T11:38:02+00:002017/12/27 9:11:16 DU. |Kategória: Deme Tibor|Címkék: , |0 hozzászólás

Hallottál már a germánium megannyi jótékony hatásáról? Mi köze van a Helo LX-nek a germániumhoz? Mutatom!

A Germánium hatása

Az információk különböző cikkekből, a Wikipédia –ról, blogokból és Dr.Dinya Zoltán professzor írásaiból származnak.

A germánium szürkés kemény érc, elég ritka kémiai elem. Szerves és szervetlen anyagokkal is vegyületet képez. Hatása az emberi testre orvosilag nem elismert (nem igazolt), de a távol keleti gyógyászatban már évszázadok óta ismert és rendszeresen, használják.

Minden rezeg….

Mint tudjuk a mai ismereteink szerint a világon minden rezgésből áll. (még a szilárd anyagok is és az energia is) Minden rezgésnek van egy frekvenciája és hullámhossza. Az anyagok felépülnek atomokból, molekulákból és ezek alkotnak fizikai és biológiai testeket.

A mi esetünkben a germániumnak két fontos jellemzője van.

Az első, hogy kiegyensúlyozza a test ion háztartását.

A második, hogy az infravörös sugárzás hatására szabályozza a test működését egészségügyi szempontból.

Mivel a gyakorlat évszázadok óta sikeresen használja a germániumot, de hatását korrekt módon bizonyítani nem tudják, azért a tudománynak van egy magyarázata a működésére.

A germánium atomnak 31 elektronja van, melyből 4 db a külső elektron héjon kering. Szerkezetük laza és különösen 32 celsius-fok felet (az emberi test, melegebb), más anyagokkal érintkezve (az emberi bőr), hajlamos egy elektron elvesztésére. Ekkor az anyag félvezetővé válik, hisz negatív töltésű lesz. Kialakul az elektronikában ismert pozitív lyukhatás.

Germánium lapok a Helo LX okoskarkötőn

Sokk hatás

Az emberi test a jelenlegi városi életmód hatására, rengeteg pozitív ionhatásnak van kitéve. (mobiltelefonok, számítógépek, konyhai elektromos gépek, vegyi anyagok, savas eső, ultraibolya sugárzás)

A sokmillió negatív töltésű germánium atomok hatására a testből elkezd egy mikro áram formájában kialakulni egy kiegyenlítődés, mely egyensúlyban tartja a szervezet ionháztartását.

Az így kialakult félvezető elemként egy szűk, kis sávú frekvencia tartomány képződik, mely hatékonyan reagál a külső (pld. napból származó) infravörös fényre. Ez létrehozza a FIR sugárzást. (távoli sugárzás) Ennek tartománya  4 mikrontól 1000 mikronig terjed.

Ez egy rendkívül alacsony sugárzás, mely nem károsítja az emberi testet. 

Szinte minden szerves test 70% (így az emberi is) vízből áll, melynek sugárzása 9 mikron. A két sugárzás mikor találkozik, Rezisztenciát képez és ennek hatására még a bőrtől akár 4-10 cm távolságban is kifejti tevékenységét, az az melegíti a testet, elősegíti a vérkeringést, és a sejtek anyagcseréjét, növelve az oxigénszintet a sejtekben, ezzel segítve a vér tisztulását is.

Összefoglalva a germánium hatása az emberi szervezetre:

 • Erősíti az immunrendszert

 • Növeli a vérkeringést

 • Növeli az oxigénszintet
 • Felgyorsítja a testsejt anyagcseréjét
 • Szabályozza az ionokat
 • Eltávolítja a káros toxitokat
 • Megakadályozza az ízületi és izom fájdalmakat
 • Csillapítja a streszt és a görcsöket
 • Csökkenti a víz visszatartást
 • Elősegíti az alvást
 • Lassítja az öregedést
 • Fenntartja a test melegét
 • Csökkenti a gépek pozitív ion hatását

Természetesen ezek a hatások minden embernél más és más.

Orvosilag nincsenek bizonyítva, alátámasztva, csak az évszázados természetgyógyászati megfigyeléseken alapul.

A Helo LX-en három darab germánium lapocska is helyet kapott……

A Helo LX-en helyet kapott három darab aprócska titánlapokon nyugvó germánium is, amely számos pozitív hatást kifejthet az emberi szervezetre. Ezeket a kapocskákat külön is meglehet venni, vagy esetleg fel lehet bővíteni a jelenlegi három egységet további egységekkel, fokozva ezzel a germánium jótékony hatását.

De ha az érdeklődő nem hisz a germániumban, akkor nemes egyszerűséggel le is szedheti a pántról, vagy dönthet úgy is, hogy nem rendeli meg a germánium készletet.

Nekem bevált! 

Germánium lapok a Helo LX pánton

Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel információs csatornánkra, ahol rengeteg további hasznos információt fogsz megkapni!Részesülök a jövő technológia üzletéből!

Érdekel, hogy anyagilag hogyan részesesdhetek a technológia üzletéből!

Természetesen minden személyes adatot bizalmasan kezelünk és harmadik fél részére nem továbbítjuk.

A regisztrációról kapni fogsz egy rövid visszaigazoló levelet, melyben egy linkre kattintva véglegesítheted majd a jelentkezést! A sorozatra történő regisztráció és a részvétel ingyenes, arról bármikor leiratkozhatsz!

A szerzőről:

Autószerelőként végeztem, úgy is kezdtem dolgozni, a miskolci AFIT -nál. Ott megismerkedtem az autósport rally ágával, először szerelőként, majd navigátorként. Egészen a válogatottságig vittem. Majd a Merkur használt autótelepén dolgoztam mint értékesítő. A privatizáció alatt autóalkatrész kereskedő, majd nagykereskedő, végül Opel márka kereskedés résztulajdonosa és telepvezetője lettem. Onnan kerültem nyugdíjba. Jelenleg is nyugdíjas vagyok és modern XXI. századi technológiákkal foglalkozom.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X