A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Mi is a drága, avagy tényleg ennyire költséges lenne a Helo extense?

Írta: |2019-03-14T22:26:50+02:002018/12/27 11:44:55 DU. |Kategória: Deme Tibor|Címkék: , , , , |0 hozzászólás

Mi is a drága?

Arról már többször volt szó, hogy milyen eszközöket forgalmaz a Wor(l)d Global Network. (továbbiakban WGN)

Volt már szó árakról is, bár én nem helyeztem eddig nagy súlyt rá, mert azt gondolom, hogy az egészségtől nincs drágább dolog a világon, tehát minden pénzt megér. Viszont kiderült, hogy nem csak az ilyen gondolkodású emberek léteznek a világon, mint én.

Nos…  nézzük csak meg most konkrétan, hogy tényleg mi is a drága?

Itt most karácsony táján elég sok leértékelés is van, rengetegféle termék van a piacon, ez mind jó összehasonlítási alap lesz.

Mit mivel hasonlítunk…

Az én elvem az, hogy ha már csináljuk, akkor igazságosan tegyük ezt. Almát almával, körtét körtével hasonlítsunk és ott a másik kitétel is, hogy silány terméket silánnyal, prémium terméket prémiummal hasonlítsunk. Az első kitételnek sajnos nem tudunk 100%-ban megfelelni, mert nincs mások által gyártott ilyen termék, azaz nincs konkurencia.

A készülék viselési módja miatt, sokan az okosórákhoz hasonlítják a Helo Lx -et. Ami azért nem helyes, mert az okosórák, csak azokat a funkciókat tudják, amit a telefonod tud és azt teszik a kezedre, hogy ne keljen a telefont mindig elővenned, na meg persze mutatják az időt és általában a wellness mozgásokhoz kötődő értékeket.

A Helo Lx egy testszkenner. Nincs benne óra. Adatokat gyűjt, melyet egy okostelefonon futó applikáció tesz értelmezhetővé az emberek számára.

A mellékelt képen lévő funkciókat méri most.

Helo LX+ tudásszintje

Mivel a készülék program kódja nyitott, így bárki tud a mért adatokból újabb más irányú applikációt készíteni, így sok új mérés jelenhet meg a készülék tudástárában, hisz a készülék most sokkal több adatot szolgáltat mint ami eddig fel van dolgozva. Továbbá ez szinte minden új típusnál egyre bővebb lesz, ahogyan a technológia fejlődik.

A vércukormérők …

Itt a Helo extense

A Helo Extense. Nincs más ilyen készülék. Egy hasonló van, de azzal is kéthetente egyszer szúrnod kell magad (már ez is nagy könnyebbség), de ugyan úgy kéthetente „töltetet” kell benne cserélned, ami plusz kiadást jelent. (kéthetente 20-40 000.- Ft, a minőség függvényében)

A Helo Extense -vel egy nap annyiszor mérsz, ahányszor akarsz. Igaz ez Wellness termék, amihez nem alakíthatod, illetve nem változtathatod meg az orvos által előírt terápiát, de rövid használat után, eredményesen helyettesítheti a szúrással mérő készülékeket. Én, és csak is én ….. azt gondolom, hogy ha vége lesz a hatóságok nagy „ellenállásának”, (az USA -ra gondolok) megfogja kapni az orvosi minősítést is. (FDA)

És akkor az árak…

Mint a mellékelt képeken láthatjátok a pillanatnyi árakat. Most 2018 karácsony van. Csak ha valaki később olvassa ezt a Blogot, tudja, hogy mely időpontban történt a hasonlítás. Láthatjátok, hogy egyáltalán nem a Helo Lx és a Helo Extense ára a legdrágább a piacon. Szerintem épp helyesen van beárazva. Nyugodtan meg lehet vásárolni az ára miatt, senki nem érezheti jogosan, hogy be lenne csapva.

Más termék a piacon:

vércukor mérő árak

A mi ajánlatunk, a helo extense:

Helo extense ár

Más termékek a piacon:

okosóra árakGarmin Vivosmart Hr+ GPS Aktivitás mérő

A mi ajánlatunk, a helo lx+:

Helo LX+ ár

Mindezt a tartalmat a mellékelt videón is megnézheted, ha nem szeretsz olvasni.

Fontos még…

Azt tudnod kell, hogy ezek a mérések, egy komplettebb egészségügyi rendszer részei, melynek a neve a SmartLive Solution  azaz Okos Élet Megoldás. Ezekről a dolgokról is nemsokára írni fogok.

Folytatjuk…

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Autószerelőként végeztem, úgy is kezdtem dolgozni, a miskolci AFIT -nál. Ott megismerkedtem az autósport rally ágával, először szerelőként, majd navigátorként. Egészen a válogatottságig vittem. Majd a Merkur használt autótelepén dolgoztam mint értékesítő. A privatizáció alatt autóalkatrész kereskedő, majd nagykereskedő, végül Opel márka kereskedés résztulajdonosa és telepvezetője lettem. Onnan kerültem nyugdíjba. Jelenleg is nyugdíjas vagyok és modern XXI. századi technológiákkal foglalkozom.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X