A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Egy világszenzáció bevezetésének margójára

Írta: |2019-03-14T22:30:14+02:002018/08/08 1:06:37 DU. |Kategória: Deme Tibor|Címkék: , , , , , , , , |0 hozzászólás

Itt a Helo extense

Már közel egy éve vagyok a WGN magyar hálózatának tagja. Úgy kerültem kapcsolatba a céggel, hogy a feleségem szívbetegsége miatt kellett egy eszköz, mely folyamatosan, valós időben tudja mérni a vérnyomást, a pulzus nagyságát és ezt rögzíteni is tudja.

Abban az időben 2 hónapot kellett várni egy listán, hogy 24 órára megkaphassunk egy ilyen eszközt, de nekünk kellett venni bele az elemeket. A szerkezet felszerelése után (mely ránézésre elég kritikus állapotban volt), hitelessége is kérdőjeles volt számomra, mert szerintem hozzáértő műszaki ember nem igen látta egy éve.

Viselése zavaró volt minden szempontból és az alvás kész katasztrófa volt vele. A mandzsetta mindig a legrosszabb időpontban fúvódott fel és teljesen elzsibbasztotta a karját az asszonynak.

Ezután találkoztam a WGN termékével a Helo LX készülékkel (később pedig a Biozen plus-al és a Helo extense-vel a szúrásmentes vércukor trend mérővel) ami egy csinos karkötő és egy telefon applikációt jelentett és kényelmesen lehetett használni, a feladatát jól végezte a nap 24 órájában.

Miért is mondom most el?

10 napja a WGN a szingapúri világtalálkozóján piacra bocsátotta a SZÚRÁSMENTES VÉRCUKORSZINT TREND mérő készülékét, melynek neve Helo extense. Ezt ugyebár eddig senki se tudta megvalósítani, pedig kísérletek voltak rá bőven. Ezen a hétvégén nekünk is lehetőségünk volt bevezető áron elindítani a készülék értékesítését. Rendesen felkészültünk, ment a hirdetés bőven, volt is sok jelentkező. Persze mindenféle reakciók voltak az emberek részéről. Természetesen sokan drágállják, pedig nem több az ára, mint egy prémium órának, az meg a negyedét se tudja ennek az eszköznek.

Viszont ami megdöbbentet, itt a Facebook -on, a cukorbetegek csoportjában lévő hangadó emberek viselkedése. Úgy ítélnek el dolgokat, hogy azt se tudják mi az. Ők akarnak eldönteni olyan dolgokat, melyet az eszközt vizsgáztatását végző emberek, komoly laboratóriumokban, mérésekkel teszteltek, fejlesztettek. Úgy látszik mi magyarok sose tanulunk. Nekünk semmi se jó, ami a világ más tájain kiváló. Mi okosabbak akarunk lenni mindenkinél.

Nem véletlen vált híressé Jack Ma gondolata:

Jack Ma gondolata a szegényekről:

„A szegényekkel a legnehezebb jót tenni.

Adj nekik valamit ingyen, és azt hiszik, csapda.

Mondd, hogy csak kis befektetés kell hozzá, azt válaszolják, nem lehet vele sokat keresni.

Azt mondod, hogy csináljuk nagyban, erre az a válaszuk, hogy nincs hozzá elég pénzük.

Mondd, hogy próbálkozzanak valami újjal, erre azt mondják, nincs meg hozzá a tapasztalatuk.

Mondd, hogy indítsanak hagyományos üzletet, erre az a válasz, hogy az túl nehéz.

Ajánlj nekik új üzleti modellt, erre azt felelik, hogy MLM.  

Javasold, hogy nyissanak saját boltot, erre azt mondják, nincs rá lehetőségük.

Vannak azonban dolgok, amikben nagyon egyformák. Mind a Google-ban kutakodnak, és olyan barátokra hallgatnak, akik pont olyan reménytelenek, mint ők maguk. Többet gondolkodnak, mint egy egyetemi tanár, de kevesebbet cselekszenek, mint egy vak ember.

Csak kérdezd meg őket, hogy mi az, amit meg tudnának csinálni. Nem fognak rá válaszolni. Arra következtetésre jutottam, hogy ahelyett, hogy lelkesednél valamiért, miért ne cselekednél inkább gyorsabban, ahelyett, hogy töprengenél valamin, miért ne tennél inkább érte.  

A szegény emberek egész élete a várakozásról szól.”

Másik téma

ami egy kicsit zavart engem a hétvégi eladások során, hogy sok ember elfelejti, hogy a WGN egy kutató fejlesztő cég. A januárban Las Vegas -ban bemutatott eszköz esetében valóban arról volt szó, hogy a Helo Lx fogja mérni a vércukrot, az Exsense és a Helo Lx közös adatszolgáltatása alapján és ez egy Wellness készülék lesz.

Csak hát az élet forgandó és csak egy biztos benne a folyamatos változás. Mivel valami oknál fogva nem engedték piacra a terméket, (van személyes gondolatom arra, hogy miért) ezért a vállalat úgy döntött, hogy a Helo Lx bizonyos részei bekerülnek az Exense -be, megoldja az orvosi minősítést és így függetlenül lehet a cukormérésre használni. Most, hogy ez így alakult, azok akik szerettek volna minél hamarabb mérni és előre megvették a készüléket, most nem a legszebb hangnemet használják ebben az ügyben. A WGN az értékesítést közösségi rendszerben oldja meg. Azt, hogy a kereskedői ki akarják használni az egy dolog, és az is ha valaki megveszi, az a saját döntése. Egyébként az élet minden területén úgy van, hogy ha valaki dolgozik, az szeretné a munkájáért megkapni a pénzüket is.

Miért pont ez a terület lenne a kivétel?

Az ára az elektronikai berendezéseknek, autóknak (értékcsökkenés) erősen lefele tart, mert hamar itt az új fejlesztés. Egyesek ezt is a cégnek tulajdonítják, pedig ezt az élet teszi ilyenné. Kár ezért negatívan vélekedni, na de hát mi magyarok vagyunk ….

Én csak azt tudom, hogy sok ember tette oda magát, hogy a cukrosok ezen problémája megoldódjon (Helo extense). Az irány nagyon jó, persze a fejlesztés időbe kerül. Viszont a vércukor mérés egy nagy rendszer kis szegmense a WGN egészségügyi programjában. Már itt a DNS tesz, a különböző genetikai tesztek is, és jönnek ki sorban az applikációk, ki tudja még, hogy miket ad a kezünkbe a rendszer.

NE FELEDJÜK … ezek mérések, ettől nem leszel szakember, nem leszel orvos, ez csak figyelmeztet Téged arra, hogy gond van, melyik szegmensbe van a gond és SOS fordulj SZAKEMBERHEZ !!!!

vyvo folyamatábra

Nagyításhoz kattints a képre!

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Autószerelőként végeztem, úgy is kezdtem dolgozni, a miskolci AFIT -nál. Ott megismerkedtem az autósport rally ágával, először szerelőként, majd navigátorként. Egészen a válogatottságig vittem. Majd a Merkur használt autótelepén dolgoztam mint értékesítő. A privatizáció alatt autóalkatrész kereskedő, majd nagykereskedő, végül Opel márka kereskedés résztulajdonosa és telepvezetője lettem. Onnan kerültem nyugdíjba. Jelenleg is nyugdíjas vagyok és modern XXI. századi technológiákkal foglalkozom.

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X