A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Szúrásmentes vércukor mérés! Mennyi is az annyi?

Írta: |2019-03-14T22:27:49+02:002018/09/11 10:32:23 DE. |Kategória: Bögre Zsolt|Címkék: , , |0 hozzászólás

Nem csak a Helo extense van a világon

A korábbi oldalainkon már írtunk a helo extense készülékről (Kattints ide!), azaz a szúrásmentes vércukor trend mérő készülékről. A napok múlásával egyre többet tudunk meg erről a kis okosságról, amely képes non invaziv módon, azaz szúrásmentesen megmérni az illető vércukor szintjét!

Óriási dolog ez az emberiségnek, már nagyon várjuk az első adag legyártott készülékeket. Na de, még mielőtt öröm táncot járunk, látnunk kell a piacot. Vajon tényleg világszenzációról beszélünk, vagy mások már megoldották ezt a szúrásmentes mérést?

Helo extense vs. CNOGA

A napokban az interneten keresgéltem és rátaláltam a Cnoga Medical fejlesztésére, amely vészesen hasonlít a Helo extense. szúrásmentes vércukor mérő fejlesztésre. A működési elve a következő, idézem:

Hogyan működik a készülék?

A készülékben négy fénykibocsátó dióda (LED) található, amelyek meghatározott hullámhosszúságú, a láthatótól az infravörös tartományba eső (600nm-1150nm) fényt bocsát át az ujjbegyen. A szöveten való áthaladás közben a fény bizonyos része elnyelődik, másik része keresztülhalad. A fényforrásokkal szemben egy, a professzionális kamerákban is megtalálható szenzor található, amely valós időben detektálja a jel változásait. A szenzor a jelet három fő komponensre, vörösre, zöldre és kékre bontja szét.

MM – mainpage
Ezután a Cnoga Medical egyedülálló algoritmusa elemzi a kapott eredményeket és megállapítja az eredmények és az élettani paraméterek viszonyát. A szenzor felbontása rendkívül magas. Több mint 68 milliárd színkombináció lehetséges, ebből kell az algoritmusnak kiszűrnie a vércukor tartalomnak megfelelő adatokat, azonosítania és mennyiségét meghatároznia. Az eredmény lélegzetelállító: pontos, reprodukálható mérések anélkül, hogy kellemetlen tűszúrásra, vércseppre, tesztcsíkra vagy más egyébre lenne szükség.

Forrás: http://elethosszig.hu/vercukormeres-szuras-nelkul/

Mennyi is az annyi?

Tényleg drága a Helo extense?

A Helo extense készülék Magyarországi rendelés esetén kb. 175 000 bruttó forintba kerül, illetve  a hozzá tartozó havi szolgáltatási díj, amely 29,9 dollár lesz októbertől. A CNOGA készülékért 3000-5000 dollárt is elkérnek, amely több mint 1 000 000 forint. 

Én úgy gondolom a Helo extense elég jó áron van, versenyképes és megbízhatósági indexe igen magas, hiszen ne feledjük el a tényt, hogy 2 éves kutatómunka és fejlesztés előzte meg, és 500 cukorbetegen tesztelték!

Mit is jelent ez?

Az 500 cukorbeteg mindegyike megkapta a demo készüléket, amellyel  mérte magát szúrásmentesen, illetve ezzel párhuzamosan mérte magát szúrással is. Ez a rengeteg adat bekerült a céghez, aki tökéletesíteni tudta a helo extense algoritmusát, amellyel most már nem kell szúrnunk magunkat! 

De ez még nem minden!

A Helo extense készülék több mint szúrásmentes vércukor trend mérés! A készülékkel üzletileg is lehet gondolkozni, hiszen bárki aki veszi  a fáradtságot és benevez a terjesztésbe, igen szép jutalékokat is zsebre tehet! Bővebb információkért, mindenképpen jelentkezz be a hírlevél sorozatunkra, ahol tisztességesen ellátunk kiegészítő információkkal!

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Üdvözöllek Kedves olvasó!Nevem Bögre Zsolt 47 éves,családos mindig örökifjú ,vidám emberke vagyok :-) Lassan 25 éve vállalkozom,értékesítek....leginkább sok B-vitamint tartalmazó exkluzív söröket.A vállalkozás finoman fogalmazva sem egy sétagalopp,de ha Te esetleg már részese vagy,akkor jól tudod.Viszont úgy gondolom,ha az ember sikeres akar lenni,akkor az is lesz,minden fejben dől el!Utána persze a tettek mezejére is lépni kell....egy szónak is 100 a vége,örülök hogy részese lehetek az Európai bevezetésében a Helo Lx+ testfigyelőnek,és nagy örömmel tölt el a tudat,hogy sok embernek tudok segíteni ezáltal!Ha szeretnél többet megtudni rólam akkor olvasd el a "Csillag születik" blogot,ott még inkább megismerhetsz!Legyen egészséges szép napot!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X