A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Egy új korszak hajnalán, avagy bemutatkozik a Helo extense, a WGN legszexisebb remekműve

Írta: |2019-03-14T23:23:11+02:002018/07/02 1:23:53 DU. |Kategória: Nagy Attila|Címkék: , , , , |0 hozzászólás

Egy új csoda születése, ez a Helo extense

Az utóbbi hónapokban sokat olvashattál a Helo LX+ testfigyelő készülékről a cc-org.com oldalain. Egyre több részlet, információs morzsát csepegtettünk át neked, hogy tudj lépni Te is.

Persze legyinthetsz is, hogy téged ez nem érdekel, már megint valami marhaság, pedig hidd el, hogy nem az!

A WGN haladása és fejlődése egyre szembe tűnőbb, amit a magyarok is most már egyre jobban megtapasztalhatnak. A WGN-ről rengeteget olvashatsz blogjainkban, ahol megtalálhatod a Helo LX és a Helo LX+ -al kapcsolatos kiegészítő információkat is. A Helo extense készülékről viszont nemigen olvashattál túl sokat, hiszen mi sem tudtunk róla részleteket.

2018 január 9-12-én volt a CES, a világ legnagyobb elektronikai kiállítása és vására, ott mutatta be a cégvezetés, Fabio Galdi a Helo extense kiegészítőt, amellyel egy új korszakot nyitottak. Szúrásmentes vércukor trend követést álmodtak és valósítottak meg.

Ilyen formában soha senkinek nem sikerült még ezt elérni. Képzeld csak el, hogy hamarosan megszűnhet az örökös tűszúrás, a fájdalom, a sorozatos kellemetlen érzés. Mi ez, ha nem egy csoda?

A technológiai fejlődés mára már nem kérdés, villámgyorsan látnak napvilágot a fejlesztések, amelyek mindegyike az emberiség életének jobbá és könnyebbé tételét hivatottak megvalósítani.

Ilyen lesz a Helo extense is.

Sok kérdést kapunk, hogy mikor jelenik már meg a szúrásmentes vércukor trend készülék, hiszen nagyon várja ezt már sok ember.

Tény, hogy valami miatt a WGN elhalasztotta a januári piacra dobást, eltelt fél év, viszont bízunk benne, hogy július végén (július 28-29) Szingapúrban megtartandó találkozón bemutatják majd a világszenzációt.

Miről is szól ez az egész szúrásmentes vércukor trend mérés?

A Helo extense önmagában nem tud működni, szükséges hozzá egy Helo testfigyelő, amely lehet a 2017-es Helo LX, de a legjobb a Helo LX+ készülék hozzá, hogy miért? Máris mutatom!

A Helo LX készülék 3 szintű pontossággal fog mérni, míg a Helo LX+ 9 szintű pontossággal méri majd a vércukor trend változást.

Mit is jelent ez?

Nem fogod egyenlőre látni a pontos vércukor értéket, hanem 3 és 9 szinten fogja mutatni az applikáció az aktuális értékeket.

Ehhez kell egy szoftver a Sugar Trend software, amellyel egy egységet fog alkotni. Ezt a szoftvert a Helo extense készülékhez adják ki, azzal együtt tud majd mérni.

Hogy fog ez kinézni a gyakorlatban?

Az egyik partnerünk cukorbetegségben szenved, vele többször beszéltem, hogy miben fog ez segítségre lenni, ha nem mutatja a pontos vércukor szint értéket. Elmondása szerint az első hetekben fogja mérni szúrással is a cukrot és ezzel szinkronban fogja mérni a WGN termékével is. Fogja látni, hogy a 9 szinthez, milyen valós értékek tartoznak, így hamar betudja azonosítani, hogy pl. a 4. szinthez milyen érték intervallumok értelmezhetőek. Már ez a megközelítő érték is óriási segítséget adhat minden beteg és nem beteg számára.

Fontos tudnunk, hogy ez NEM orvosi eszköz, kizárólag WELLNESS termék, amely abban segít, hogy tisztán lássuk a tendenciákat, s idejében felfedezzük testünkben történő rendellenességeket.

Amit fontos még megjegyeznünk a témában, hogy a Helo család következő mérföldköve a Helo LX PRO készülék lesz, amely már FDA engedéllyel fog megjelenni. Ennél a Helo-nál már nem kell külön Helo extense kiegészítő, a mérőegység már a Helo készülékben lesz beintegrálva.

Mikor fog megjelenni?

Ezt még senki sem tudja, csak a WGN!

Zárásként pedig szeretném felhívni a figyelmedet a WGN adta üzleti lehetőségre is! A WGN-nél nem csak ezeket a szuper termékeket tudod megszerezni, hanem a vásárlások mellett ajánlani is tudod a termékeket, a lehetőséget, ezt pedig a WGN rendesen meg is fizeti neked.

Ha érdekelnek ezek a prémium termékek, ha szeretnél egy kis pénzt keresni, tedd meg regisztrációdat ingyenes hírlevél rendszerünkre, hogy még többet megtudj a lehetőségekről!

Kár lenne kimaradni ebből a buliból több okból is! Az első és legfontosabb része ennek a mozgalomnak a társadalmi felelősségvállalás! Ezekkel a termékekkel az emberek életét tesszük könnyebbé, biztonságosabbá. Itt megjegyzem, hogy nem csak a Helo termékek szerepelnek a WGN-en termékpalettáján, hanem a medikai eszközzé nyilvánított Biozen Plus is, amely óriási segítséget ad a káros elektroszmog ellen.

Nem elhanyagolandó szempont az se, hogy a WGN erős jutalékkifizetési rendszert hozott létre, amellyel megvalósította azt, amiről hálózatépítők milliói álmodnak.

Mire vársz még? Csatlakozz mozgalmunkhoz, és éld át az új korszakot!

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Nagy Attila vagyok, a cc-org.com tulajdonosa, villamosmérnök. Ha röviden kellene bemutatnom magam, annyit mondanák, hogy a küldetésem az emberek segítése, tanítása és motiválása. Én úgy gondolom, hogy a mai világban a támogatás nagyon fontos. Minden embernek szüksége van segítségre, így neked is és nekem is. A cc-org.com pontosan abban segít, hogy a partnereket ellássa hiteles információkkal, segítse őket az üzletépítésben, egyfajta védőburkot teremtsen. Ha további információkra van szükséged, keress minket bátran! Részletes életrajzomat itt tekintheted meg: Önéletrajz megtekintése! Kattints ide!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X