A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Hét dolog, amiről senki nem beszél a Biozen kapcsán

Írta: |2019-03-15T21:37:06+02:002018/04/30 12:24:21 DU. |Kategória: Deme Tibor|Címkék: , , , , , , |0 hozzászólás

7 pont amit biztosan nem csinál a BioZen

Most, hogy már egyre többen hallanak a BioZen -ről, (hisz mindent megteszünk érte) bizony kissé eltorzulnak az információk. Tudjátok olyan ez, mint abban a játékban, hogy sorba állunk többen és az első a másodiknak a fülébe súg egy nem könnyű mondatot, majd az a másikhoz fordul, és a fülébe súgja ….  és így tovább. Mire az utolsó résztvevőhöz ér a mondat, már szinte köze nincs, az először elhangzott mondathoz.

Nos, valami ilyen esett elkerülésére szeretném pontosítani, hogy mit nem tud a kis eszköz.

Biozen tévhitek

  1. A BioZen nem gyógyszer, tehát nem gyógyít, sőt nem is előz meg semmilyen betegséget. A BioZen feladata az, hogy a hullámzó mágneses hullámokat kiegyenlítse és így ne irritálja a fejben lévő magnetit kristályokat és tobozmirigyeket.
  2. A chip nem semmisít meg semmilyen magas rádiófrekvenciájú káros sugárzást.
  3. Az eszköz nem védi meg az életed, hisz nem is ez a feladata.
  4. A réteges chip segít összpontosítani és tisztítani.
  5. A Bio eszköz megóv a sejtburjánzástól, a fehér és vörös vérsejtek arányának változásától. Ez teljes tévedés. A BioZen nem csoda eszköz. Egy ügyes technikai eszköz csupán.
  6. A kis matrica csökkenti az agydaganatot és a rákot. NEM IGAZ! Ezt nem is értem, hogyan terjedhet el róla. Ebből annyi az igaz, hogy ha használják az eszközt és eddig nem alakult ki semmilyen káros elváltozás a fejben, akkor nagy a valószínűsége, hogy nem is fog az elektroszmogtól.
  7. Használható emberi testen. NEM IGAZ! Ez olyan, mint mikor azt mondják, hallottad a Kovács lopott…. vagy tőle loptak …? Mindegy, lopás ügybe keveredett. A BioZen –t, mindig arra a készülékre kell tenni, amitől védeni akarjuk magunkat!

Na de

Viszont, ha már így elsoroltuk, hogy mit nem tud, azért említsük meg azt is, hogy az a pici „matrica” milyen nagy dolgokra képes.

Csökkenti a telefon káros sugárzását és annak káros hatásait, igen fejlett technológia és Téged véd meg a telefonod sugárzásától.

Tudományosan és egészségügyi szempontból is egy bevizsgált termék.

Csökkenti a mágneses térerőt. Hatása meg óvja a sejteket a változástól, késlelteti a folyamatot a fehér és vörös vérsejtek arányváltozásánál.

Jótékony hatással van a szervezeted stressz tűrő képességére.

Nem csak telefonon használható, hanem minden olyan berendezésen melybe elektromos panelok találhatók, hisz azok bocsájtanak ki úgynevezett Extrém Alacsony Frekvenciájú elektromágneses mezőket.

És nem utolsó szempont, hogy a BioZen 1 osztályú orvosi eszköz a következő európai direktíva szerint: 1993/42/EEC DM1657874 (Bejegyezve Olaszországban)

Remélem, hogy sikerült ezzel a pár sorral rendet tenni a fejekben.

A BioZen nem csoda eszköz, de sok ember egészségét megelőzés módban, meg tudja védeni. Ne sajnáld rá a pénzed, mert, ahogy telik az idő, a csendes gyilkos az elektroszmog, csendben teszi a dolgát és felőrli az immunrendszeredet s utána a DNS következik.

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Autószerelőként végeztem, úgy is kezdtem dolgozni, a miskolci AFIT -nál. Ott megismerkedtem az autósport rally ágával, először szerelőként, majd navigátorként. Egészen a válogatottságig vittem. Majd a Merkur használt autótelepén dolgoztam mint értékesítő. A privatizáció alatt autóalkatrész kereskedő, majd nagykereskedő, végül Opel márka kereskedés résztulajdonosa és telepvezetője lettem. Onnan kerültem nyugdíjba. Jelenleg is nyugdíjas vagyok és modern XXI. századi technológiákkal foglalkozom.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X