A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Kikre van szükségünk?

Írta: |2019-03-14T22:41:53+02:002018/08/18 1:40:39 DU. |Kategória: Nagy Attila|Címkék: , , , , , , , , , , |0 hozzászólás

Kikre van szükségünk? Jó vezetőkre!

Egyértelmű!

Mielőtt belemélyülnénk a részletekbe meg kell határoznunk a jó és a rossz vezető közti különbségeket!

A minap ezt az összehasonlítást találtam az interneten:

Jó vezető és rossz vezető

forrás: internet

A cc-org.com keresi és kutatja most már folyamatosan a jó vezetőket. Bevallom őszintén nem egyszerű feladat ez.

Sokan ígérnek, sokan beszélnek, de amikor tenni kell, akkor sajnos a lufi kipukkan. Nincs meg az a tűz, aminek lennie kell, pedig aki akar valamit az életben, annak igenis tennie kell álmaiért és céljaiért!

Nem várhat ölbe tett kézzel.

A cc-org.com által támogatott WGN, azaz a World Global Network pontosan egy olyan lehetőség, amelyben bárki kipróbálhatja magát kockázatok és mellékhatások nélkül.

Miért jó a WGN?

Egy olyan piacon dolgozik, amely mindig változik, fejlődik és mindig van rá igény! Ez nem más, mint a technológia.

Nagyon okosan összeházasította a technológiában rejlő lehetőségeket az egészségvédelemmel! Megalkotott egy olyan rendszert, amelynek köszönhetően az emberek a technológia segítéségével tudnak egészségvédelmet AKTÍVAN megvalósítani, pontosan olyan anyagokat tudnak ezáltal bevinni, amelyekre szükségük van, hiszen a rendszer mérni tudja, mire van szüksége az adott embernek! Nincs többé hatástalan fogyás, nincs többé félrekezelés, van helyette egészség és hosszú élet!

Ilyen rendszer nincs még egy a világon!

További jó hír azoknak, akik nem rendelkeznek pénzzel, hogy nem kell bele invesztálni milliókat, sem százezreket, aki akarja annak még terméket, szolgáltatást sem kell megvennie, hiszen a WGN üzlete 0 ft. mellett is elindítható, sőt a legjobb a dologban, hogy semmilyen megkülönböztetésben nem szenved az, aki nem vesz semmit!

Miért jó ez?

Nincs kifogás arra, hogy ajj, ez drága nekem, ezt sajnos nem tudom megengedni magamnak, stb..stb..

A fura az, hogy még ennek ellenére sem érzem a tüzet, és a vágyat arra sok emberben, hogy igen, most odateszem magam és foggal körömmel harcolni fogok.

Furcsák az emberek! Akarnak sok mindent, de tenni rengetegen nem tesznek! Ilyen emberekre nincs szükségünk, kikre van akkor szükség?

Jó vezetőkre, aki inspirálja a munkát, dicsér, jutalmazással motivál, egy csapatban dolgozik, az erényeket keresi, a minőségre törekszik, nyugodt munkakörnyezetet biztosít, kivívja magának a tiszteletet, a csapatmunkát élteti, türelmes és nyugodt természetű, jó véleménnyel van róla a környezte, kiegyensúlyozott életet él, ötleteket ad, egyenlő bánásmódot hirdet, és alapos!

Ha magadra ismertél várunk!

És ne feledd Jack Ma (milliárdos üzletember, Kína leggazdagabb embere, vagyona 34 milliárd dollárra becsülhető) legfontosabb üzenetét:

Jack Ma gondolata a szegényekről:

„A szegényekkel a legnehezebb jót tenni.
Adj nekik valamit ingyen, és azt hiszik, csapda.
Mondd, hogy csak kis befektetés kell hozzá, azt válaszolják, nem lehet vele sokat keresni.
Azt mondod, hogy csináljuk nagyban, erre az a válaszuk, hogy nincs hozzá elég pénzük.
Mondd, hogy próbálkozzanak valami újjal, erre azt mondják, nincs meg hozzá a tapasztalatuk.
Mondd, hogy indítsanak hagyományos üzletet, erre az a válasz, hogy az túl nehéz.
Ajánlj nekik új üzleti modellt, erre azt felelik, hogy MLM.
Javasold, hogy nyissanak saját boltot, erre azt mondják, nincs rá lehetőségük.
Vannak azonban dolgok, amikben nagyon egyformák. Mind a Google-ban kutakodnak, és olyan barátokra hallgatnak, akik pont olyan reménytelenek, mint ők maguk. Többet gondolkodnak, mint egy egyetemi tanár, de kevesebbet cselekszenek, mint egy vak ember.

Csak kérdezd meg őket, hogy mi az, amit meg tudnának csinálni. Nem fognak rá válaszolni. Arra következtetésre jutottam, hogy ahelyett, hogy lelkesednél valamiért, miért ne cselekednél inkább gyorsabban, ahelyett, hogy töprengenél valamin, miért ne tennél inkább érte.

A szegény emberek egész élete a várakozásról szól.”

Ismerd meg a hivatalos prezentációt és a marketing tervet

Megismerem a prezentációt
Megismerem a marketingtervet

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Nagy Attila vagyok, a cc-org.com tulajdonosa, villamosmérnök. Ha röviden kellene bemutatnom magam, annyit mondanák, hogy a küldetésem az emberek segítése, tanítása és motiválása. Én úgy gondolom, hogy a mai világban a támogatás nagyon fontos. Minden embernek szüksége van segítségre, így neked is és nekem is. A cc-org.com pontosan abban segít, hogy a partnereket ellássa hiteles információkkal, segítse őket az üzletépítésben, egyfajta védőburkot teremtsen. Ha további információkra van szükséged, keress minket bátran! Részletes életrajzomat itt tekintheted meg: Önéletrajz megtekintése! Kattints ide!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X