Miért a Zinzino?

Mielőtt kifejteném álláspontomat a Zinzino egészségprogrammal kapcsolatosan, engedd meg nekem pár szóban összefoglalni történetemet. Fontos látnod életutamat, honnan jöttem, merre tartok, mi a célom, és hogy ezzel a filozófiával tudsz-e azonosulni, illetve ami a legfontosabb mennyire tudok neked segíteni a jövőben?

A cikkben mesélek a Zinzino termékekről, árakról, véleményekről, kiderítem miért nincs az interneten nyilvánosan kitéve sok termék tapasztalat, és leírom a konklúziómat. Kezdjük!

Az én történetem a Zinzino előtt

Nagy Attila_optimized

Igen, a Zinzino előtt is volt élet! Főállásban villamosmérnökként dolgozok 12 éve. Giga projektekben veszek/vettem részt, melyek több milliárd értékben valósultak meg, volt amelyik ugyan nem jött még létre, de volumene elérte a 34 milliárd értéket.

Izgalmas ez a munka, tele kihívással, de alkalmazottként tudod hol a helyed, tudod mennyi a fizetésed és valahogy ez nem vezet az anyagi függetlenség felé. Szabadidőmben kellett keresnem megoldást, amellyel eltudom érni az anyagi függetlenséget.

Sokat kutakodtam, olvastam és már 2013-ban arra a következtetésre jutottam, hogy az online világgal fogom tudni csak megalapozni az életemet, elérni a függetlenséget. Pontosan ezért létrehoztam egy programozó segítségével a cc-org.com-ot 2013-ban, azzal a céllal, hogy megmutassam a családomnak, barátoknak, idegeneknek, mivel is foglalkozok szabadidőmben. Be kellett bebizonyítani a tényt, miszerint az online igenis alkalmas arra, hogy az ember elérje a függetlenséget.

Ez nem csupán egy weboldal, ez egy követő-kapcsolatépítő rendszer, amely képes segíteni emberek tízezreinek kapcsolatépítésben, információ közlésben, megvalósulásban, de erről majd később írok!

Több mindennel próbálkoztam, voltam környezetvédő, carbon crediteket vettem, s próbáltam eladni, de valahogy nem ment, zátonyra is futott a projekt. Próbáltam az online pókert, amely szintén nem működött.

Voltam, illetve vagyok lelkes vásárlói közösség tag is, lett is 300 vásárlóm, csak éppen nem vásároltak a kijelölt helyeken, így a nagy pénz is elmaradt. Voltak nagy hozamot ígérő online befektetéseim is, amelyek működtek 1-2 hónapig, aztán mindent elvesztettem. Adtam bérbe tárhelyet, amely szintén bezárta kapuit.

Az elmúlt két évben egy okoskarkötőkkel foglalkozó céggel kezdtem el együttműködni, amely szintén sokat ígért, de keveset tartott be, így a végén döntenem kellett, hogyan tovább? Ígéretekből tele a padlás, az embereknek, na meg persze saját magamnak is bizonyíték kell már!

Zinzino egészségprogram lett a folytatás

Ezalatt a pár év alatt rengeteg pénzt buktam, sokat tanultam, fejlődtem, de nem adtam fel! Mindig is azt vallottam, hogy soha nem szabad feladni.

Őszinte leszek, nem volt egyszerű időszak, mindig lelkes voltam, majd csalódnom kellett, sok energiát és pénzt tettem bele a cc-org.com rendszerébe, amely soha nem tudott kiteljesedni, hiszen akiket támogattunk volna lehetőségeket ideje korán feladták.

2019 év elején aztán történt valami!

Egy kedves barátom folyamatosan rágta a fülemet egy Zinzino lehetőséggel kapcsolatosan. Sokat beszéltünk akkoriban, de igazából akkor még nem állt össze a kép. Folyamatosan ezeket a szavakat hangoztatta: Zinzino, sejtgyulladás, sejtfal keményedés, sejtszintű gyulladás, gyulladás miatt rengeteg betegség, rák, daganat, szívproblémák, erre mindenkinek szüksége van, rengeteg zinzino vélemény, sok boldog és egészséges ember, jó lehetőség pénzkeresetre stb.

A Hiba bennem volt!

A sok csalódás miatt 2019 év elején már nehezen nyitottam, így sok hét telt el, mire hajlandó voltam megnézni egy-két rövid bemutató videót, illetve megismerni a szuper véleményeket.

Őszinte leszek, engem nagyon hidegen hagyott ez, nem érdekelt a sejtgyulladás, nem érdekelt a terméktapasztalat, nem érdekeltek a lehetőséggel elért sikerek sem, csak arra egyre fókuszáltam: becsaptak és átvertek, s nem csak engem, hanem barátaimat is.

Viszont azt is nagyon jól tudtam, lépnem kell, mert az okosórákat forgalmazó cégben mélységesen csalódtam, nem adhattam fel a sokadig csalódásnál!

Kerestem én többféle lehetőséget, szerencsére van is a piacon rengeteg, de egyiksem hozott lázba. Addig-addig mondta a barátom ezt a Zinzinot, hogy elkezdtem beleásni a témába magamat. Először csak felületesen, majd egyre mélyebbre hatoltam! Miket találtam? Írom.

Mozgalom és ami mögötte van

Mi is az alapvető probléma?

Mindenképpen tudnod kell, az emberek megoldást keresnek! Van aki szebb bőrt szeretne, van aki egészségesebb akar lenni, van aki a betegségeitől akar megszabadulni, van aki több pénzt szeretne. Sőt vannak olyanok, akik több időt akarnak, a sor végtelen, mindenki keres valamit, Te is!

Mire alapoz az egészségprogram?

Fontos látnod egy alap problémát, amely nem más, mint a krónikus sejtgyulladás, ez mindenkit érint, még Téged is! Ez a kezdetben észrevehetetlen sejtgyulladás szépen lappang, meghúzódik a háttérben, növekszik, terjed, amelyet sajnos az alap klinikai vizsgálatok sem mutatnak ki vérből, csak ha ilyen irányú vizsgálatokat kérsz bizonyos laboroktól!

Sejtszintű krónikus gyulladás

Sejtszintű krónikus gyulladás

A tesztek kimutatták, hogy az emberek 95%-nak sajnos felborult az egyensúlya. Az omega6 aránya jelentős mértékben megnőtt az omega3-hoz képest, amely rengeteg betegség melegágya is egyben! Sok tanulmány már összefüggést mutat a sejtszintű krónikus gyulladás és a daganat, cukorbetegség, szív és érrendszeri problémák közöttt, lásd a képen! Mellesleg megjegyzem, az ideális omega3:6 arány az 1:3 lenne, az én esetemben ez 1:92 volt! Katasztrófa!

A program célja az, hogy változásra inspiráljon, sejtjeid egyensúlyát visszaállítsa, fenntartsa az egészséges állapotodat.

Fontos viszont!

Mielőtt bármilyen terméket is kipróbálsz, vagy üzletbe belevágsz, előtte kutakodj! Ne a szomszédot kérdezd, ne a kedvenc fagyizódat, hanem olyan emberektől kérj információkat akik jól ismerik az adott témát, illetve google a jó barátunk!

Mint oly sok ember én is a negatív kommenteket kerestem első körben, és mivel engem az anyagi függetlenség motivált, s nem pedig a sejtjeim gyulladásának a lecsökkentése, ezért gyorsan be is gépeltem a keresőbe a következőt: zinzino átverés

Furcsa volt akkor amit tapasztaltam, hiszen minden üzlethez mindig tartoznak negatív kommentek, átverésről szóló cikkek, ezek olyanok mint a kosz, ragadnak! Érdekes módon egyetlen egy negatív megjegyzést láttam csak az interneten a zinzino átverés szóra keresve, az is egy olyantól származott, aki még soha nem próbálta a cég termékeit. Semmi mást nem találtam, volt helyette rengeteg pozitív bejegyzés, blog, olvasnivaló.

Ilyet soha nem tapasztaltam

Akármilyen üzletet amit megnéztem interneten, mindegyiknél jócskán volt negatív bejegyzés, itt egyszerűen semmilyen érdemi nem volt.

Érdekes módon sok terméktapasztalatot sem találtam, azt egy kicsit furcsáltam, de mint utóbb kiderült százával van csak jó helyen kell keresni!

Ha beütöd a keresőbe: Zinzino terméktapasztalat, nemigen találsz sok véleményt, én ezeket találtam címszavakban: A zinzino balance olajat ajánlották, A Zinzino Hungary-t 2500 ember kedveli, A Zinzino Balance olaj a legjobb minőségű északi nyílt tengeri apróhalakból készül…., A Zinzino egy olyan Svéd központú cég, amely prémium termékeket képvisel…..stb.

De hol vannak a Zinzino vélemények?

Zinzino terméktapasztalatok

Tettem fel a kérdést a drága barátomnak, aki csak annyit mondott gyere el egy rendezvényre és saját füleddel fogod meghallani.

Én nem eléggé voltam akkor még elszánt és elkötelezett, így nem utaztam fel a véleményekért, viszont találtam a későbbiekben egy titkos facebook csoportot, ahol szembesültem a sok száz véleménnyel.

Megdöbbentem, ez már nem a bújtatott reklám kategória, hanem hús vér emberek, a világ különböző tájairól írják le egy-egy facebook postban a pozitív véleményeiket amelyet a Zinzino termékek okoztak. Sokkot kaptam, na persze a szó jó értelmében, mert egy-egy post szinte már a hihetetlen kategóriát erősen súrolta. Van aki pár napos használat után számolt be csodálatos eredményekről, van akinél egy év után érkezett a várva várt változás.

Mik voltak ezek a vélemények? Párat ide felsorolok, de a teljesség igénye nélkül! Legszívesebben kitenném az összeset nyílt fórumokra, de ennek két nagy akadálya is van! Az egyik: minden egyes embertől egyenként kellene írásos engedélyt kérnem, hogy kirakhassam névvel, képpel, amely magunk közt szólva is lehetetlen küldetés lenne (Köszönjük GDPR). A másik tényező pedig az érdekek sérelmei. Bizonyos csoportoknak, és társaságoknak nem érdeke az, hogy a termékek okozta javulások, változások tömegekhez jussanak el. A hosszú ideig tartó kezelés sokkal nagyobb üzlet, mint a teljes meggyógyulás. De ezzel úgy gondolom Te is tisztában vagy!

Na de mit okoztak a Zinzino termékei az embereknek? Lássunk pár véleményt:

  • Egy hölgy elmondta: férje két éve esett át egy májtranszplantáción, orvosa beleegyezésével szedi a Balance olajat. Állapota sokat javult, vissza tudott menni dolgozni napi hat órában. Az olaj szedése előtte többször is összeroppant a gerince a májbetegsége alatt, az olaj szedése óta viszont mankó és rollátor nélkül is kitűnően mozog. Most már nagyokat kirándulnak.

    Egy másik panaszról is beszámolt a hölgy. A férjnél jóindulatú prosztata megnagyobbodást is kimutattak ultrahanggal, amely igen nagy mértékben akadályozta a vizelet ürítést, mára már a probléma megszűnt! Nagyon örülnek a termékeknek, igazi minőségi változást hoztak az életükbe, Köszönik a Zinzino termékeknek!

  • Egy férfi állítása szerint lassan húsz éve küzd pikkelysömörrel, tavaly decemberben kezdte el inni a Balance olajat, de csak az ötödik hónaptól kezdett el javulást érezni. Az érintett terület nagysága 20%-ra csökkent, a fejéről már teljesen eltűnt. Egyetlen egy mellékhatást tapasztalt, eltűnt a kopasz folt a fejtetőjéről.

  • Egy hölgy férje epilepsziás volt, mostanra tünetmentes. A férj viszont nem egy evőkanál olajat vesz be reggelente, hanem kettőt!

  • Egy másik anyuka beszámolt arról, miszerint két éves kislányuknak egy veséje van, sajnos az sem teljesen egészséges. Beavatkozások előtt álltak. 23 hónapja már antibiotikumot szed, műtétekre várva. A kislánynak hónapok óta húzódott egy beavatkozása, mert folyamatos fertőzésben volt, láza volt, pozitív vizelettel, étvágytalansággal. Az olajfogyasztás után kevesebb mint egy hónap alatt negatív lett a vizelet minta, sikerült a beavatkozása, február óta nincsen láza, fertőzése, van étvágya. Minden nap fogyasztja a kislány az olajat, a rostot és a protectet. Havi egyszer Xtendet.

Ez csak pár vélemény és terméktapasztalat a sok tucat közül. Ha többet szeretnél olvasni ezekről, mindenképpen jelentkezz be információs csatornánkra, ahol sok tucat bámulatos tapasztalatot fogsz meglátni!

További információk: Kattints ide, vagy a lenti gombra!https://cc-org.com/feliratkozas-termek/

Érdekelnek a termékek
Érdekel a partnerporgram

Miben rejlik az egészségprogram ereje?

Jogosan tehetnéd fel a kérdést, mitől ennyire hatásos ez a program? Miért szeretik ennyire az emberek? Miért folytatják az előfizetők több mint 95%-a az előfizetést a hat hónap után is? Miért van ennyire sok pozitív vélemény?

Mielőtt kifejteném ezt a témát fontos leszögezni, a Zinzino nem egyenlő a Balance olajjal! Amikor a Zinzinóról beszélünk, egy egészségprogramról van szó, amely minimum hat hónapig tart, és amelyben nem csak egy termék szerepel, hanem több!

Mik ezek a termékek?

Az első és legfontosabb termék a Balance olaj, amely képes helyreállítani a szervezet omega6:3 egyensúlyát kb. 4 hónap alatt!

Egy másik nagyon lényeges termék az Xtend, amely a piacon jelenleg elérhető legfejletteb étrendkiegészítő. 23 vitamint, különféle nyomelemeket, a legfontosabb fitonutrienseket, valamint élesztőgombából kinyert nagy tisztaságú 1,3/1,6 béta – glükánt tartalmaz.

Fontos termék még a Zinobiotic, amely ötféle természetes élelmi rost egyedi kombinációja, igazi nagytakarító a bélrendszerben.

A harmadik legfontosabb termék, pedig a Protect, amely fokozza a veleszületett immunrendszer védelmét, igazi pajzs a szervezet számára.

Ezeken kívül megtalálható még a termékpalettában a Viva, Leanshake, Energybar, Skin szérum és még több minden.

Na de miért is ennyire sikeres ez a program?

A titok az alkalmazott táplálkozástudományban rejlik! Prof. Doktor Paul Clayton tudós több évtizede már ennek szenteli életét, ő aztán tudja mi kell az emberi szervezetnek, az ő instrukciói alapján lettek megalkotva a termékek, amely sejtszinten fejtik ki hatásukat! Ezért működik!

Neked ez nem elég? Bizonyítékra van szükséged?

A szárazvérteszttel bárki megtud bizonyosodni a program hatékonyságáról. Mit mond a Zinzino?

Végezd el a tesztet a program elején és megtudod Te egyensúlyban vagy-e? Kezdd el a programot, szedd becsületesen a termékeket, s végezd el újra a tesztet négy hónap múlva! Látni fogod az eredményeket laborvizsgálatokkal igazoltan!

Biztos kamu, tudják a nevem, tudják milyen termékeket szedek, biztos úgy alakítják a tesztek eredményeit is, hogy jó legyen, Zinzino átverés ez csak!

Gondolják most páran, viszont fontos tudnod, hogy a szárazvértesztek anonim módon kerülnek be a Vitas laborba, így a labor munkatársai semmit nem tudnak a beküldők kilétéről. Minden anonim módon történik, az eredményeket is egy kódszám alapján lehet lehívni a https://zinzinotest.com/ internetes felületről. Szóval minden hivatalos, biztonságos és anonim!

Mire jó még a szárazvérteszt?

A vérteszt 11 zsírsavat vizsgál, amely az emberi zsírsavak kb. 99%-át lefedi. Komplett elemzést kapsz, amelyet akár az orvosodnak is megmutathatsz, hiszen ilyen szárazvérteszt nagyon kevés van a világon!

Melyek ezek a zsírsavak?

palmitinsav (PA), sztearinsav (SA), olajsav (OA), linolsav (LA), alfa-linolénsav (ALA), gamma-linolénsav (GLA), dihomo gamma-linolénsav (DHGLA), arachidonsav (AA), eikozapentaénsav (EPA), dokozapentaénsav (DPA) és dokozahexaénsav (DHA).

Most jön a hab a tortán!

A cég korrekt! Azt mondja, ha az első vérteszted eredménye jó és az omega 6:3 arányod 3:1, vagy jobb, akkor a cég visszafizeti neked a programod árát, hiszen nincs szükséged rá, egyensúlyban vagy (az emberek 95%-a krónikus sejtgyulladásban szenved, csak nem tud róla!)! Nincs kockázat, csak egészség! Korrekt!

Mennyibe kerül mindez neked?

A vállalat törekedett úgy meghatározni az árakat, hogy az elérhető legyen azok számára is, akiknek kevesebb jut a kasszába. Átlagosan kijelentető napi 300-400 forintból bárki számára elérhetőek a termékek. Sőt a cég gondolt azokra is, akiknek még a 300-400 forint is megterhelő lenne, ezért kidolgozott egy programot, amelynek neve Z4F, azaz zinzino for free.

Mit is jelent ez?

Ingyen termékek bárki számára! Igen! Sokat nem hallani ilyet, de létrehozott egy olyan speciális programot, amelyben ha részt veszel, teljesítesz egy igazán nevetséges feltételt, akkor a következő havi adagod ingyenes, vagyis csak a szállítást kell fizetned! Zseniális! Sőt a későbbiekben a szállítás is kinullázható! Korrekt!

Ha Te nem egy terméket használsz, hanem három, négyet vagy többet, akkor most kapaszkodj meg! Lehetőséged van mindegyiket ingyenessé tenni! Én azt gondolom, ez a gesztus és lehetőség teljes mértékben lefedi a korrektséget! Erről is majd fogok írni bőven, de ha bejelentkezel az információs csatornánkra ott is megismerheted ezt a programot: Kattints ide!

Konklúzió

Most lesz negyedik hónapja, hogy részese vagyok a programnak, és boldog vagyok! A Zinzino mutatott egy utat, amely megannyi izgalmat, tanítást és változást jelent. Saját magamon érzem a változás erejét, egészégügyi állapotom javulását, amelyről későbbi blogokban fogok részletesen beszámolni, látom a kiutat az alagútból, s ez minden téren igaz, anyagi és egészségügyi oldalon is.

A lehetőség változásra inspirált. Túljutottam az enyhe depressziómon, csalódottságomon, sikerült újra talpra állnom, tudok újra nevetni, tudok újra tanulni, és produktumot letenni az asztalra. Tudok segíteni ismét a barátaimnak, újra feltudtam építeni a cc-org.com rendszerét és betudom mutatni az embereknek, hogy van remény egy jobb és egészségesebb életre!

Nem utolsó sorban, nekem már ingyenes a havi programom is, most egy a célom, ezt a megoldást minél több emberrel megosszam, veled is és tudjunk segíteni nem csak egészségügyi téren, de anyagi oldalt is!

Végezetül pedig megosztok veled egy idézetet. Ez az idézet végig kíséri az életemet és 100%-an tudok vele azonosulni:

Az ember olyan, mint a kaméleon. Átveszi azoknak az embereknek a viselkedését, értékrendjét, hihedelmeit akikkel legtöbbször találkozik. Ha sikeres akarsz lenni sikeres és pozitív emberekhez kösd az életed. Olyan emberekkel, akik optimisták, boldogak, pozitív célok elérésén dolgoznak és életük felfelé ível. Ugyanakkor tartsd magad távol a negatív és kritikus örökké panaszkodoktól.
Brian Tracy

Ha tudsz azonosulni ezzel az idézettel, ha számodra is fontos a mérhető egészség, ha több időt szeretnél nyerni, ha szükséged van sikerre, motivációra, pénzre, hatalomra, akkor nálunk a helyed! Ellenkező esetben köszönöm a rám szánt értékes perceidet!

Érdekelnek a termékek
Érdekel a partnerprogram