A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

CC-org.com működési szabályzat2018-10-04T19:24:52+02:00

CC-org.com működési szabályzat, egyéb rendelkezések

 1. A cc-org.com jelentése: Community for the 21st Century Organization, azaz Közösség a 21. századi szervezet számára.
 2. A cc-org.com kijelenti, hogy minden felhasználói adatot bizalmasan kezel, azt idegeneknek SOHA nem továbbítja. Engedély: NAIH-40712
 3. A cc-org.com egy személyes honlap, melyet egy hivatalos WORl(L)D forgalmazó kezel (This is a personal page/website managed by an official WOR(l)D distributor)
 4. A cc-org.com weboldalon található rendszer a cc-org.com szellemi terméke, a weboldal tartalma sem egészben, sem részben nem másolható, felhasználása a jogtulajdonos külön írásos engedélye nélkül jogkövetkezményeket von maga után!
 5. A cc-org.com hírlevél sorozatra bárki beregisztrálhat, aki betöltötte a 18. életévét és nem regisztrál korábban a WGN, azaz a World Global Network üzletébe idegen csoportba.
 6. A cc-org.com hírlevél sorozatban bemutatott zárt facebook csoportokba (termék csoport és üzlet csoport) csak azok a partnerek kerülhetnek be, akik még nem regisztráltak a WGN rendszerébe, vagy a cc-org.com alapító (Nagy Attila, későbbiekben alapító) üzleti csoportjába tartoznak.
 7. A cc-org.com kapcsolatépítő rendszerét csak azok a partnerek vehetik igénybe, akik a cc-org.com alapító (Nagy Attila) üzleti WGN csoportjába tartoznak.
 8. A cc-org.com üzleti linket csak szigorú ellenőrzés után bocsájtja rendelkezésre a partnereknek.
 9. A cc-org.com nem vállal felelősséget a hibásan használt, esetleges módosított linkekért.
 10. Amennyiben a partner hibás cc-org.com saját linket használ, azaz módosítja azt, akkor a link nem az ő nevét fogja attól a pillanattól kezdve képviselni, hanem az alapítót, ebben az esetben a hibásan használt linkek minden esetben az alapító nevét és elérhetőségét fogja képviselni!
 11. Minden üzleti partner köteles a saját cc-org.com linkjét használat előtt tesztelni! A tesztelést a böngésző inkognító nézetében kell elvégezni. Az inkognító nézetben megnyitott személyes cc-org.com link mutatja a weblap tulajdonosának a nevét és annak ajánlóját. Ha a rendszer a link tulajdonosának a nevét mutatja, akkor a személyes link működik, használható!
 12. A cc-org.com blogrendszerében a felhasználók saját írásaikat publikálhatják, amely a marketing tevékenységüket segítik. A blog szerző minden esetben kijelenti, hogy az általa publikált blog írás saját szerzemény, amennyiben másolt tartalmat közöl, azt köteles forrás megjelöléssel publikálni.
 13. A cc-org.com nem vállal felelősséget partnerei sikeréért, hiszen a siker és a megszerezhető jövedelmek egyénileg változnak. Kitartó munkával, szorgalommal, tanulással bárki lehet sikeres. A cc-org.com partnereinek minden lehetséges segítséget megad, de garantálni nem tudja a sikert!
 14. A cc-org.com fenntartja a jogot, hogy a sorozatról és a rendszerből bárkit kizárhasson, aki nem tartja be a cc-org.com előírásait, működési szabályzatát.
 15. A cc-org.com-nak nem áll módjában más csoportokban levő üzlettársaknak aktív segítséget adni a rendszer által (Etikai előírás). Így amennyiben fény derül a tényre, miszerint más csoportban levő személy, személyek használják a cc-org.com rendszerét is,  azonnali rendszerhasználat megvonást és végérvényes kitiltást eszközölhet a cc-org.com.
 16. A cc-org.com vezetőségébe kizárólag közös választás, úgynevezett szavazás alapján lehet csak bekerülni.
 17. A cc-org.com vezetőségébe került tagoknak minden elhangzott információt üzleti titokként kell kezelniük, kivéve ha arról másként nem rendelkezett az alapító. Az üzleti titkot megosztani másokkal SZIGORÚAN TILOS!
 18. Abban az esetben ha cc-org.com vezetőségi tag sért szabályt, úgy a vezetőség dönt az esetleges szankciókról!
 19. A hírlevelekben közölt információk nem teljes körűek. Az aktuális készlet listáról, a vércukor trend elérhetőségéről a hírlevelekben szereplő ajánló tud adni pontos felvilágosítást.
 20. A hírlevelekben közölt információk pontosak, de a rendelés és csatlakozás előtt mindenképpen javasolt az ajánlóval egyeztetni!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X