CC-org.com működési szabályzat, egyéb rendelkezések

 1. A cc-org.com jelentése: Community for the 21st Century Organization, azaz Közösség a 21. századi szervezet számára.
 2. A cc-org.com a továbbiakban SSG, azaz Smartlife Solution Group (Okosélet Megoldások Csoport) névként működik.
 3. Az SSG kijelenti, hogy minden felhasználói adatot bizalmasan kezel, azt idegeneknek SOHA, semmilyen körülmények között sem továbbítja. Engedély: NAIH-40712
 4. A cc-org.com weboldalon található rendszer az SSG szellemi terméke, a weboldal tartalma sem egészben, sem részben nem másolható, felhasználása a jogtulajdonos külön írásos engedélye nélkül jogkövetkezményeket von maga után!
 5. Az SSG hírlevél sorozatra bárki beregisztrálhat, aki betöltötte a 18. életévét és nem regisztrál korábban a ZINZINO egészségprogramba idegen csoportba.
 6. Az SSG hírlevél sorozatban bemutatott zárt facebook csoportba csak azok a partnerek kerülhetnek be, akik még nem regisztráltak a ZINZINO rendszerébe, vagy az SSG alapító (Nagy Attila, későbbiekben alapító) üzleti csoportjába tartoznak.
 7. Az SSG kapcsolatépítő rendszerét csak azok a partnerek vehetik igénybe, akik az SSG alapító (Nagy Attila) ZINZINO csoportjába tartoznak.
 8. Az SSG a kapcsolatépítő linket csak szigorú ellenőrzés után bocsájtja rendelkezésre a partnereknek.
 9. Az SSG kapcsolatépítő rendszere ingyenes az SSG saját partnerek számára.
 10. Az SSG nem vállal felelősséget a hibásan használt, esetlegesen módosított linkekért.
 11. Amennyiben a partner hibás SSG saját linket használ, azaz módosítja azt, akkor a link nem az ő nevét fogja attól a pillanattól kezdve képviselni, hanem az alapítót, ebben az esetben a hibásan használt linkek minden esetben az alapító nevét és elérhetőségét fogja képviselni!
 12. Minden partner köteles a saját SSG linkjét használat előtt tesztelni! A tesztelést a böngésző inkognító nézetében kell elvégezni. Az inkognító nézetben megnyitott személyes SSG link mutatja a weblap tulajdonosának a nevét és annak ajánlóját. Ha a rendszer a link tulajdonosának a nevét mutatja, akkor a személyes link működik, használható!
 13. Az SSG nem vállal felelősséget partnerei sikeréért, hiszen a siker és a megszerezhető jövedelmek egyénileg változnak. Kitartó munkával, szorgalommal, tanulással bárki lehet sikeres. Az SSG partnereinek minden lehetséges segítséget megad, de garantálni nem tudja a sikert!
 14. Az SSG fenntartja a jogot, hogy a sorozatról és a rendszerből bárkit kizárhasson, aki nem tartja be az SSG előírásait, működési szabályzatát.
 15. Az SSG-nek nem áll módjában más csoportokban levő partnereknek aktív segítséget adni a rendszer által (Etikai előírás). Így amennyiben fény derül a tényre, miszerint más csoportban levő személy, személyek használják az SSG rendszerét is,  azonnali rendszerhasználat megvonást és végérvényes kitiltást eszközölhet az SSG.
 16. Az SSG vezetőségébe kizárólag közös választás, úgynevezett szavazás alapján lehet csak bekerülni.
 17. Az SSG vezetőségébe került tagoknak minden elhangzott információt üzleti titokként kell kezelniük, kivéve ha arról másként nem rendelkezett az alapító. Az üzleti titkot megosztani másokkal SZIGORÚAN TILOS!
 18. Abban az esetben ha SSG vezetőségi tag sért szabályt, úgy a vezetőség dönt az esetleges szankciókról!
 19. A hírlevelekben közölt információk nem teljes körűek. Rendelés előtt a hírlevelekben szereplő segítőt szükséges megkeresni!
 20. A hírlevelekben közölt információk pontosak, de a rendelés és csatlakozás előtt mindenképpen javasolt a segítővel egyeztetni!