A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Okos élet megoldás

Írta: |2019-03-14T22:40:06+02:002018/08/19 12:21:18 DU. |Kategória: Nagy Attila|Címkék: , , , , , |0 hozzászólás

Végre itt van az okos élet megoldás

Ez az igazi, intelligens egészségtudatosság!

elhízás

A világ minden tájáról érkező tudósok, kutatók és orvosok egyetértenek abban, hogy a modern életmód, a rossz étkezési szokások és a stresszes életmód, mind a leggyakoribb krónikus betegségek kialakulását segítik elő.

A szívbetegség, a cukorbetegség, az elhízás, a koraszülés, az időskori szorongás és a depresszió, a rossz táplálkozás, a légköri és az elektromágneses szennyezés, valamint  a kevés  mozgás mind hozzájárul az egészségünk romlásához.

Mindezen okok megkönnyítik a betegségek kialakulását.

Az étrendünkre való nagyobb odafigyelés, az egészségesebb viselkedés és a rossz szokások elhagyása együttesen megakadályozhatják vagy csökkenthetik ezeknek a betegségeknek a kockázatát.

A fizikai aktivitás növelése és az intelligensebb életmód választása szinte minden egészségügyi problémánkat képes ellensúlyozni.

Ám a valóság ez:

annak ellenére, hogy a lehető legnagyobb erőfeszítést tesszük a táplálkozási szokásaink megváltoztatására, vagy pl. étrendkiegészítők és gyógyszerek bevezetésére….ennek ellenére hosszú távon ritkán vagyunk magunkkal elégedettek.

Hányszor próbáltad meg ezeket a kombinációkat, és alig érezted az eredményeket, ugye?

Az általános táplálkozási megoldások a felhasználók kevesebb mint 25%-án működnek csak, és az eredmények fokozatosan csökkennek is a hatékonyság terén.

A legtöbbször csupán csak felületes javulást érzünk, ám az igazság az, hogy mindannyian különbözünk egymástól.

Genetikai önmagunkra nem csak a génjeink jellemzőek, mindannyian különböző életstílussal, környezettel és napi rutinokkal rendelkezünk.

Szóval, hogyan várhatunk egy generikus megoldást mindenki számára?

A megoldás abban rejlik, hogy mindenki egyedinek tekinthető.

A World Global Network, egy világméretű technológia tulajdonosaként és az XfinityLab-el együttműködésben fektetett be, és fejlesztett ki egy csúcstechnológia-alapú megoldást, amely végül megoldja ezeket a kihívásokat.

A WGN bemutatja a SmartLifeSolution-t (okos élet megoldás), egy szabadalmaztatott szenzortechnológiát.

A fejlett genetikai profilelemzés és a mesterséges intelligencia első ízben kapcsolódik össze egy forradalmi, személyre szabott megoldással.

Emberek és a DNS

A SmartLifeSolution drasztikusan képes javítani az életminőségedet.

Ez az igazi okos élet megoldás

Támogatja az egészségesebb és hosszabb életet, és csökkenti a betegségek kockázatának kialakulását.

Olyan kézzel fogható, látható megoldás, amely legfőképpen mérhető eredményt produkál azon emberek számára, akik elfogadják.

A legújabb generációs HELO okos eszközökkel, a klinikai minőségű érzékelőkkel és a fejlett genetikai profilalkotással, most kinyitjuk a végső személyre szabott egészségügyi és wellness profilunkat is.

Az ORACLE kifinomult mesterséges intelligencia platformja elemzi a szervezet adatait, és részletes jelentéseket készít, ami maximalizálja a siker esélyeit, és egyre jobb eredményeket ad.

Az ORACLE nyomon követi környezetünk körülményeit és az életmódbeli változásait.

Mesterséges intelligencia

Végül

ez egy olyan megoldás, amely képes elolvasni az összes, testünk által közvetített adatot.

Az egészség és wellness profilhoz való folyamatos hozzáférés lehetővé teszi a SmartLifeSolution számára, hogy személyre szabja a táplálkozási célú speciális eredményeket egy olyan kiegészítő tervvel, amelyet kifejezetten az egyén számára, mint egyedi személy számára terveztek.

Az ORACLE személyre szabott jelentései olyan cselekvési terveket tartalmaznak, amelyek javítják az egészségedet, és pontos jelzéseket adnak a táplálékbevitel kezelésére.

Étkezési tanácsokkal látnak el minket, hogy mely élelmiszereket vagy elemeket kerüljük el.

Az ORACLE gyártja a NutraPak-et is, speciális, személyre szabott adagoló rendszerrel, a Te egyedi igényeidhez igazítva.

Van egy 30 napos csomag,

amelyet az ORACLE havi rendszerességgel ajánl fogyasztani.

Egyetlen méret nem alkalmazható mindenki számára. Mi ezt a megoldásunkat az egyének személyes genetikai profiljára és életstílusára alapoztuk.

A legjobb esélyt teremtettük meg a sikeres út eléréshez, és lehetőséget adunk az intelligens választáshoz.

Válaszd a SmartLifeSolution-t még ma!

Szerezd meg az Élet Érzékelő Technológiáinkat (Life Sensing Technology), a hordozható eszközeinket, kezdd el jól érezni magadat, és építsd fel a jobbik önmagadat.

Tedd meg a leginkább költséghatékony életmódbeli változtatásokat.

Hosszabbítsd meg az életedet egy egészségesebb életmóddal.

Előzd meg a krónikus betegségek kialakulásának a kockázatát.

Érd el és tartsd fenn az egészséges testsúlyodat.

Nézz és érezd magad a legjobban!

És még egyszer, ez egy áttörő technológia, amely segít neked egészségesebb és hosszabb életet élni a betegségek kockázatainak a megelőzésével.

A SmartLifeSolution egy okosabb módja annak, hogy Te egészséges legyél!

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Nagy Attila vagyok, a cc-org.com tulajdonosa, villamosmérnök. Ha röviden kellene bemutatnom magam, annyit mondanák, hogy a küldetésem az emberek segítése, tanítása és motiválása. Én úgy gondolom, hogy a mai világban a támogatás nagyon fontos. Minden embernek szüksége van segítségre, így neked is és nekem is. A cc-org.com pontosan abban segít, hogy a partnereket ellássa hiteles információkkal, segítse őket az üzletépítésben, egyfajta védőburkot teremtsen. Ha további információkra van szükséged, keress minket bátran! Részletes életrajzomat itt tekintheted meg: Önéletrajz megtekintése! Kattints ide!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X