A honlap tulajdonosa: Juhász László, ajánlója: Bencze György.

Partnereket keresünk2019-01-15T22:22:04+01:00

A Smartlife Solution Group (SSG) bemutatja

MINDENÜNK MEGVAN A TE SIKEREDHEZ!
A TE SIKERED A MI SIKERÜNK

„Légy az elsők között a világon, akik olyan innovatív termékeket és szolgáltatásokat értékesíthetnek, melyeket eddig SOHA nem látott a világ, ilyen például a világ első szúrásmentes PPG alapú vércukor trend mérője a Helo extense (Első szállítás 2019), a csuklón hordható személyes doktor a Helo LX+, a személyes azonosító a SmartHeloID, DNS analízis, Nutrapak, a személyre szabott étrendkiegészítő a DNS-ed alapján, BIOZEN a gyilkos elektroszmog ellensége…..

Helo extense
Helo Lx csomag
Nutrapak
Biozen

Smartlife Solution, Helo extense, Helo LX+, Biozen Plus, DNA analízis, Nutrapak, SmartHeloID, Loyalty program és még sok érdekesség a jövőben

Csatlakozz a mozgalomhoz és keress pénzt velünk az általunk biztosított háttérrendszer segítségével!

Igen, jól olvasod! A hozzánk csatlakozók extra segítséget kapnak egy intelligens szoftver segítségével, így az értékesítés és terjesztés még könnyebb lesz ,mint valaha!

Ragadd meg a piaci előnyt és foglald el helyed az időutazó kapszulánkban! Az SSG előre repít a jövőbe és átadja neked is azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek az elkövetkező évtizedek slágerei lesznek!

Egy olyan rendszer lehet a kezedben, amellyel segítünk neked kitörni a mindennapokból! Ezzel segítheted célunkat, hogy minden cukorbetegnek segíteni tudjunk elfelejteni az ujjbökés miatti fájdalmakat, rémálmot, illetve megoldást tudjunk biztosítani azoknak, akik egészséges és boldog életre vágynak! Eközben pénzt is kereshetsz és nem is keveset!

Évekkel járunk előbbre a nagyvállalatoknál!

Elsők között akarok lenni és jelentős pénzeket keresni a technológiával! Jelentkezem!
VYVO extense

Na de ez még nem minden!

Az SSG a WGN közreműködésével olyan innovatív, soha nem látott eszközöket és szolgáltatásokat biztosít, amely rengeteg kiaknázatlan potenciált jelentenek. Segítségünkkel megismerheted a szúrásmentes vércukor trend mérésen túl az egyedülálló Helo LX + rendkívüli tulajdonságait, megismerheted az eddig rejtett DNS térképedet, segítségünkkel nem csak a saját magad, de mások rejtett egészségügyi problémáit is játszi könnyedséggel kitudjuk szűrni, biztosítva ezzel az emberek számára egy élhető életet.

Technológiában – Oktatásban – Innovációban – Pénzkereseti lehetőségben

ÉLEN járunk!

Fektess magadba és építsd fel az új életed

Felkínáljuk a lehetőséget, hogy megváltoztasd az élethez fűződő megközelítésedet, felépítve valami saját dolgot és ösztönzünk téged, hogy növekedj és javulj, következetesen elhelyezve téged az új kihívásokkal szemben, amelyből kirajzolódhatnak az erősségeid. Folyamatos motivációkkal, tanácsokkal biztosítjuk megerősödésedet és sikereidet

Felejtsd el az eszközöket és a marketingre koncentrálj

Papírmunka, logisztika, honlap készítés, felvételiztetés, marketing stratégiák, eladási adatok. Ezek mind-mind stresszes és időigényes dolgok egy cég üzemeltetése érdekében.
Így hát mi kivesszük a kezedből ezt a sok dolgot. Mi adjuk az eszközöket, amire szükséged van, hogy csak kezelni kelljen az üzletedet szinte csak a telefonodról. Meghagyjuk az időt a fontos feladatokra, hogy élhesd az életed és azokat csináld, amik pénzt hoznak neked, vagy amiket szeretsz. Mi ez, ha nem szabadság?

Menedzseld az idődet

Tudjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy sikeres üzletet indíthass és futtathass. Akár csak egy kis plusz pénzt akarsz keresni, vagy saját teljes idejű üzleti tevékenységedet szeretnéd felépíteni, a mi ajánlatunk be tud illeszkedni az életedbe, amelyet élni szeretnél.

Ez az üzlet más mint a többi! Ez egy mozgalom, mely Rólad szól és az emberekről!

Ki akarom használni a piaci előnyt, pénzt akarok keresni, jelentkezek!

Hihetetlen újdonsággal törünk be a piacra, amely a leginnovatívabb technika jelenleg a cukorbetegek megsegítésére, azért hogy fájdalommentesen mérhessék cukorszintjüket.
A háttérben mesterséges intelligenciával ellátott adatbázisunk folyamatosan növekszik, így pontosabb adatokat szolgáltat a felhasználóknak.
A több mint 1,5 millió forintból felépített programunknak és az ajánlói rendszerünknek köszönhetően, akkor is pénzt keresel, ha nem te értékesítesz egy terméket vagy szolgáltatást.
Akár már egy 50 eurós termék vagy szolgáltatás egyszeri megvásárlásával indíthatod is az online marketing gépezetedet, amellyel úgy tudsz belevágni az új életedbe, mint a forró kés a vajban.

Mit kapsz cserébe ha elkezdesz velünk együtt dolgozni és segíted az embereket egy szebb és egészségesebb élethez?

Kiket keresünk?

  • LEGYENEK CÉLJAID!

  • NE ELÉGEDJ MEG 2-300 000 FORINTOS FIZETÉSSEL!

  • RENDELKEZZ KELLŐ ALÁZATTAL A MUNKÁD IRÁNT!

  • RENDELKEZZ ALAPVETŐ KOMMUNIKÁCIÓS KÉSZSÉGEKKEL!

  • RENDELKEZZ MINIMÁLIS INFORMATIKAI ISMERETEKKEL 

  • TUDJ ÉS AKARJ IS CSAPATBAN DOLGOZNI ÉS GONDOLKOZNI.

Kapcsolódj be az üzletbe!

Ha magadra ismertél jelentkezz programunkra! Regisztrálj be információs csatornánkra és vedd fel mentoroddal még ma a kapcsolatot, hogy megbeszélhessétek a következő lépéseket!

Minden jelentkezőnek saját mentora lesz, aki fogja őt segíteni a teljes program alatt, így Te sem leszel egyedül!

És hogy ki lesz a Te mentorod? Regisztrálj be rendszerünkbe, olvasd el az első levelünket, melyben megtalálod mentorod elérhetőségeit! Lépj vele kapcsolatba még ma!

Nincs veszteni valóm! Jelentkezek a programra, mert pénzt akarok keresni!
VYVO extense

Maradt még benned kérdés?

Kérdezz bátran! Minden kérdésre válaszolunk!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X