A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Rólunk2020-03-25T19:46:25+01:00

Legyen egyensúly az életedben!

Bemutatjuk a svéd egészség programot, mellyel újra egyensúly lehet az életedben!

Maximalizáld egészségedet a három pajzstermék együttes használatával!

Indulj el az egyensúly felé vezető úton már ma!

egészség-Protocol

Segíts másoknak az egyensúly elérésében

Vidd hírül az egészség üzenetét és hozd egyensúlyba anyagi helyzetedet is! Speciális partnerprogramunknak köszönhetően úgy lesz pénzed, hogy másokat segítesz az egyensúly elérésében!

Zinzino logó

Minden a vérteszttel kezdődik……..

Végezd el Te is otthon, kényelmesen, hogy megtudd egészségi állapotodat!

A vértesztet otthon is elvégezheted kényelmesen. A vérvizsgálatot a VITAS labor végzi, amely a Zinzino-tól teljesen független laboratórium. Az anonim teszt eredménye pár hét múlva elérhető is lesz a zinzinoteszt oldalon! Indulj el az egyensúly felé vezető úton!

A vérteszt után kezdd el az egészség-programot!

Fedezd fel a termékekben rejlő erőt, használd a három pajzsterméket, majd négy hónap elteltével végezd el az újabb vértesztet! Látni fogod a javulást, melyet a labor igazol neked is!

A vértesztet otthon is elvégezheted kényelmesen. A vérvizsgálatot a VITAS labor végzi, amely a Zinzino-tól teljesen független laboratórium. Az anonim teszt eredménye pár hét múlva elérhető is lesz a zinzinoteszt oldalon!

Légy partner, zsebeld be az ezzel járó előnyöket!

Tedd ingyenessé termékeidet, légy egészséges, mindezek mellett építs karriert!

A Zinzino független partner program lehetővé teszi számodra is, hogy a termékeket és szolgáltatásokat ajánld, értékesítsd egyedi webshop linkeddel! Ez lehetőséget biztosít számodra is, hogy ne csak egészségügyileg légy egyensúlyban, hanem anyagilag is!

A ZINZINO egészség és szabadság program új életet mutat számodra is

Egészség és Egyensúly, ez neked is jár!

Csatlakozz a Zinzino egészség és szabadság programjához!

Érdekességek

Nagy Attila_optimized

Én szó szerint sokkot kaptam, amikor megláttam a teszt eredményemet. Az omega 3:6-nak 1:3-nak kellene lennie, az én eredményem viszont 1:91.9-hez. Katasztrófa, pedig nagyjából figyeltem magamra. Szó szerint életmentő volt számomra a Zinzino.

Milyen hatást ért el nálam a program 2,5 hónap alatt?

Első és talán a legfontosabb, hogy elmúlt az allergiám, amely az utóbbi 4 hónapban igen súlyos volt. Jobb oldali fülemben gyulladás lehetett, mert kb. 2 hónapja fájt, ez most már teljesen elmúlt! Több hónapja már fogínyvérzésben szenvedtem, olajnak hála ez is már a múltté! Munkahelyemen és a magánéletben is sokkal jobban tudok koncentrálni, nem fáj a szemem a napi 8 órás monitor előtt.

Nyugodtabb és sokkal kiegyensúlyozottabb lettem. Mára már nem csak a Zinzino Balance olaját fogyasztom, hanem Protectet, Xtendet, Zinobioticumot is. Ezek összereje valami elképesztő. Arcomra pedig a skin szérumot használom, sokkal feszesebb és rugalmasabb tőle a bőröm!

Én maximálisan megvagyok az egész programmal elégedve, várom a következő vértesztet.”

Nagy Attila, Magyarország
WallnerAndrea_optimized

Most telik le a 2 hónap, hogy szedem a Balance oil-t, javult a bőröm és a hajam állapota, sokkal kevésbé száraz, jobb az emésztésem és az izületeim sem fájnak. A vérnyomásomról még nem tudok változásokról beszámolni, mert rendszeresebben kellene mérni. Vettem koleszterinmérőt azzal 2 hetente ellenőrzöm a koleszterinszintemet, de eddig még 2 mérést csináltam csak, amik viszont normál értékeket mutattak, (4,3 és 5,2) a laborban mért magas értékekhez képest.(8,5) Bízom benne hogy további rendszeres ellenőrzések is majd alacsonyabb értékeket fognak mutatni és a program végén rendeződik ez a nyugtalanító koleszterin probléma, amit majd a vérteszt is igazolni fog.

Wallner Andrea, Magyarország
KovácsJózsef_optimized

Kovács József vagyok, egy hónapja kezdtem el fogyasztani a balanszolajat. A lábaimban és a vállamban erős ízületi gyulladás volt ami mostan teljesen elmúlt. Az omega 3:6 egyensúlyról olvasva kezdtem el a programot és nem bántam meg. Köztudott jó hatással van a szív és érrendszeri problémákra is mert tisztítja az ér falat. A fiam már több mint 6 hónapja szedi és tejesen balanszba jött az omega 3:6 aránya.

Kovács József, Magyarország
JuhászLászló_optimized

Juhász László vagyok, 55 éves, 80 napja iszom a balanszolajat, kézfejeimen az ujjaknál teljesen elmúlt az ínhüvely gyulladás amitől már hosszú évek óta szenvedtem. Fogínyvérzésem 2 hét olajfogyasztás eltelte után abbamaradt, vérnyomásom gyógyszer szedése nélkül pár hete már beállt elfogadható értékre.

Az olaj mellett 2 hete szedem az Xtendet és a Protectet is. Nagyon jól kiegészítik egymást , mintha kicseréltek volna nem vagyok fáradt, kimerült, kipihenten ébredek. A legnagyobb teszt most volt 38 fokos melegben! Hihetetlen, észre se veszem a terhelést 10 órás munka óránál rengeteg lépcsőzés és nehéz fizikai munka mellett.

Juhász László, Magyarország
DemeTibor_optimized

Deme Tibor egy 67 éves miskolci nyugdíjas vagyok. Megkértek mondjam el, mit gondolok a Zinzino BalanceOil -járól, illetve a Zinzino termékekről. Én 1.5 hónapja fogyasztom a terméket. Azért nem jelentkeztem hamarabb, mert eleinte nem éreztem semmilyen változást. Egy hónap eltelte után kezdtem felfigyelni egyes dolgokra.

Első és aminek nagyon örülök mint változás, hogy én vizelet tartási gondokkal küzdök, ami jelentősen megváltozott. A reggeli üzembe helyezési eljárás reggelente a felkeléskor sokkal „olajozottabb” lett, mindenem könnyebben jár, nyakam nem „recseg” -már csak egy kicsit, ízületeim sokkal jobban viselkednek.

Vérnyomásom most már a korábbi 140/90 -ről  130/85 -lett (folyamatos mérés testszkennerrel), a pulzusom 10% -kal kevesebb lett, illetve a légzésem száma is csökkent 17 -ről 15 -re, ami szintén pozitívum.  Mivel én 144 kg vagyok, rájöttem, hogy nekem ezért kellett 1,5 hónap, hogy a hatását érezzem.

Deme Tibor, Magyarország
BögreZsolt_optimized

Bögre Zsolt vagyok 48 éves, a Zinzino olajjal 2 hónapja ismerkedtem meg, elvégeztem a tesztet es hát mondanom se kell, de nagyon rossz lett.

Nos elkezdtem szedni, és most 2 hónap után a következő tapasztalataim vannak: Pihenten ébredek, mélyen alszom. Jól bírom a napi stresszt, megterheléseket. Mivel sportolok (kosárlabda) így volt sportsérülésem is anno (részleges keresztszalag szakadás a jobb térdemben) minden edzés után egy-két napig fájt a térdem, de most azt tapasztalom hogy nincs másnapi fájdalmam, aminek nagyon örülök, hiszen a munkám megköveteli a napi szaladgálást :)

Vérnyomásom csökkent és folyamatosan egyre jobb eredményeket produkálnak a mérések amit naponta végzek….nem szedek gyógyszert de 140/90 -körül léteztem, ez most 130/85 átlagban aminek szintén nagyon örülök. Nyugodtabb lettem, nem idegeskedek már mindenen, szinte belassultam idegileg, már ha érthető amit le akartam írni…. :)

Bőröm nekem is puhább, selymesebb lett ….. Nos itt tartok 60 nap alatt, és várom a következő 60 napot és utána az új vérteszt eredményem :) már most tudom jól döntöttem az olaj mellett….

Bögre Zsolt , Magyarország

Miért a Zinzino a legjobb választás az egyensúly megteremtésére?