Shareholder FAQ

Shareholders Questions Answered

A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Shareholder FAQ2019-02-27T12:11:27+01:00
Hol érhetem el a vásárlói véleményeket?2019-08-03T08:59:34+02:00

A vásárlói véleményeket mindig itt fogod elérni: Kattints ide!

Érdemes vissza-vissza térni az oldalra, hiszen azt folyamatosan frissítjük! Szerencsére egyre több pozitiív viszsajelzést kapunk és olvasunk a Zinzino termékeivel kapcsolatosan, így foylamatosan tudjuk bővíteni az adat állományt!

Fontos a Zinzino száraz vérteszt?2019-08-02T23:32:12+02:00

Igen! Minden kedves érdeklődőnknek csak a tesztes egészségprogramot ajánljuk, hiszen ezáltal vállhat mérhetővé a program. A teszt 11 féle zsírsavat néz, amely lefedi a testünkben található zsírsavak 99%-át. A teszt többek között megmutatja az omega6:3 arányt a szervezetben, a sejtek folyékonysági állapotát, a védelmi értékünket, stb. 

A termékek használata után 4 hónappal később pedig egy újabb anonim teszt segítségével bizonyosodhatsz meg a program hatékonyságáról! 

Ugye nekem ez nem fog menni, én nem olyan vagyok?2019-08-02T22:46:05+02:00

Sok emberben benne van a gát, neki ez nem fog menni, ő nem ilyen, neki erre nincs ideje, stb. Gondolom ismerősek neked is ezek a beidegződések. Nos, a helyzet  a következő: a Ziznino termékei egyedülállóak a piacon, megtestesítik a mérhető egészség alapfogalmát, nincs konkurenciája, hiszen olyan speciális termékekkel foglalkozik, amelyet még eddig senkinek nem sikerült megalkotni, ráadásul a vérteszttel, egy olyan mérhetőséget is beépített az egészségprogramba, amely szintén egyedülálló. Egy ilyen üzletet és termék családot bátran elmondhatsz bárkinek, hiszen ne feledd, az egészség mindig is menő volt, az sohasem megy ki a divatból, ráadásul ha ezt felvállalod, a Zinzino cég bőségesen is megfizet ezért.

Mit nyersz velünk? Egészséget és karriert, Rossz üzlet? Nem!

Hogy kell szednem a termékeket?2019-08-02T22:38:35+02:00

Mindegyik termék leírásában megtalálod a javasolt fogyasztási mennyiséget. A Balance olaj esetében fontos tudnod, hogy test kilogrammonként 0,15 ml javasolt fogyasztani, míg a vegán esetében 0,1 ml/kg. Fontos megjegyezni, hogy  nem célszerű napokat kihagynod, minden egyes nap fogyasztani szükséges a termékeket, hiszen csak így tudják kifejteni maximálisan hatásukat!

Az alapfogalmakról és a jutalékokról van összefoglaló?2019-08-02T22:35:51+02:00

Igen van! Itt tudod megnézni az alapfogalmakat: Kattints ide!

 

Mit lehet tudni a cégről?2019-08-02T22:27:24+02:00

A Zinzino cég 2005-ben lett alapítva ORJAN SAELE által. Orjan Norvégiából származik, Oszlóban él feleségével és 2 gyermekével.

Orjan Saele

Orjan Saele

27 éve foglalkozik intenzíven a hálózatépítéssel. Személyes, közeli barátja Randy Gage, az ismert MLM guru az USA-ból, akivel havi szinten konzultálja a cég helyes irányát és világméretű terjeszkedését. Már 21 évesen megkereste az első 1 millió Euróját hálózatépítésből és írt 2 könyvet.

2010-től készíti fel a cégét arra, hogy a világ TOP cégek élvonalába kerüljön, mivel abban az évben vált a cég részvénytársasággá és a tőzsdén a NASDAQ OMX First North név alatt jegyzik. Így teljesen transzparensé vált.

Saját gyártó üzeme van, mely akkora, hogy ezidőben csak 30% kapacitással működik.   

A cég székhelye Göteborgban található több mint 160 alkalmazottal. A cég elnök-vezérigazgatója már hetedik éve Dag Pettersen, aki Orjan gyerekkori barátja, és aki a múltban a Svédországi Alkatel vállalat vezérigazgatója is volt.

Orjan Saele a tulajdonosi szerepe mellett a hálózati részben is maximálisan érdekelt, mivel a bináris fa csúcsán van. Hálózatépítő múltjából fakadóan nagyon pozitívan tudja befojásolni a hálózat működését.

A cég több mint 200 000 fogyasztóval rendelkezik és a tulajdonos célja ezt a mennyiséget 2020 végéig megötszörözni.

A termék család fejlesztésében Prof. Dr. Paulo Clayton Phd. segítkezik, aki világszinten elismert szakember, kutató és tudós különböző területeken, de főleg a táplálkozás tudomány területén. 

Magyarországon és Európa szerte a cég a terjeszkedés előtt áll és várja a legnagyobb vezetőket.  

Dr. Paul Clayton

Dr. Paul Clayton

Prof. Dr. Paul Clayton PhD.

Klinikai farmakológus, profeszor az Oxford Brookes egyetemen.

Világhírű tudósok leszármazottja több generációban. Az anyai ágon közvetlen leszármazottja Mendelejevnek, a kémiai vegyületek periodikus táblázatának a megteremtőjének. Az apai ágon rokonságban áll Mendellel, akit a genetika nagyapjának tudnak.

A saját szavai szerint a gyerekkorát a játszótér helyett a szülei laboratóriumaiban töltötte. Mély tisztelője és elkötelezettje a természet tudományoknak. Nóbel díjra jelölték a kutatói munkássága miat a csontritkulás területén. A Brit Királyi Orvosi Kamara tagja, a Dietetika (táplálkozástudomány) szekció elnöke. A nemzetközi Szent Györgyi Albert dietetikai intézet kutató igazgatója.

Több európai kormány infektológiai szaktanácsadója az új típusú fertőzéses megbetegedéseknél. Több könyv írója a gyulladások és infekciók területén.

Tudományos területei:

Alkalmazott dietetika

Kapcsolat a B típusú éhezés és a krónikus degeneratív megbetegedések között.

A beta-glükánok imunológiai mehanizmusai

Stabil a cég?2019-08-02T22:10:05+02:00

Határozottan állíthatjuk, hogy IGEN! A svéd vállalat 2005-ben lett alapítva Orjan Saele által. Tőzsdén jegyzett, pénzügyi mutatói nyilvánosak, áttkeinthetőek, nincs rejtegetni valója. A cég termékei kivállóak, működnek, hatékonyságukat vérteszttel lehet igazolni! Így nyugodt szívvel ajánlja az SSG vezetősége bárkinek a Zinzino céget és üzletet.

Kapok webirodát?2019-08-03T09:00:56+02:00

Igen! Minden partner és vásárló kap egy speciális webirodát, amelyben intézheti rendeléseit, regisztrációkat indíthat, megnézheti a kvalifikációs állapotát, kiutalhat, stb. A webiroda annyira intelligens, hogy ábrákkal jelzi az elérendő célokat, piros és zöld jelzésekkel figyelmeztet a hiányra, vagy éppen a teljesített szintekre.

Az online irodát bárhol a világon elérheted, így könnyen tudod majd intézni az ügyeidet.

Néhány kép a webirodából:

Zinzino webiroda kép-1
Mi a feladatom partnerként?2019-08-02T20:28:05+02:00

A legfontosabb feladatod az az, hogy megismerd a Zinzino termékeit, elsajátísd az üzleti alapokat és ezután minél több embernek bemutasd ezt a nagyszerű lehetőséget, termékeket. Dolgozhatsz offline és online is, de a legjobb a kettő együttes alkalmazása. Online területen nagyszerű segítség lesz az SSG kapcsoaltépítő rendszere, amelyet tudsz majd használni, illetve csatlakozásod után az SSG elmondja neked is azokat a trükköket, amelyekkel könnyedén lesz neked is sok vásárlód és partnered egyaránt!

Adóznom kell a megkeresett jövedelmek után?2019-08-02T20:28:10+02:00

Igen! Adózni kötelező, nem opció! Adózási kérdésekben mindenképpen könyvelő tud segíteni. Javasoljuk, hogy keress fel könyvelőt, aki majd fogja intézni az adózási ügyeket!

Partnerként van havi fizetési kötelezettségem?2019-08-02T20:28:16+02:00

Attól függ! Midnen partner megkapja a jogot arra, hogy az első 2 hónapban extra pénzt keressen az úgynevezett gyors bónuszokkal! Ennek az a feltétele, hogy egy úgynevezet “auto order” be legyen állítva, amely egy termék+egy mobilos applikáció előfizetésből áll. Dönthetsz úgyis, hogy neked nem szükséges a gyorsbónusz, ekkor választhatod az auto order nélküli opciót is, ekkor ingyenessé válik a havi partneri programod.

Fontos tudnod, hogy a partnerek is ingyenessé tudják tenni a havi előfizetésüket, így nekik is csak a szállítási díj marad!

Miért válasszam partnerként az SSG csapatát?2019-08-02T19:39:39+02:00

Több okból is, avagy mit nyújt neked az SSG?

  • Az üzleti életben nagyon fontos a támogatás, a segítségadás főleg induláskor, ezért az SSG filozófiája, hogy maximálisan támogassa és segítse induló és meglévő partnereit.
  • Akik az SSG csapatát választják, partnerként regisztrálnak és kifizetik a partneri csomagjukat, azok megkapják a jogot, hogy használhassák az SSG több mint 2 000 000 forint értékű kapcsolatépítő rendszerét teljesen ingyen, amely drasztikusan tud segíteni az üzletépítésben
  • SSG csapattagként az összes blogbejegyzést, landing oldalt használhatod szeméylre szabva, így aki a saját linkeddel regisztrál be az SSG-be, nekik a levelekben a Te adataid kerülnek kiküldésre, így gyorsan tudsz újabb vásárlókat és partnereket regisztrálni
  • Az SSG átadja neked is a több mint 7 év alatt megszerzett értékes marketing tudását, segít neked hirdetésekben, képek szerkesztésében, elemzésekben
  • SSG csapattagként kérhetsz tőlünk egyedi landing oldalakat, amelyek rólad szólhatnak, növelve ezzel a leendő vásárlóid bizalmát
  • Ha az SSG csapatát választod, biztos lehetsz benne, hogy rengeteg új barátod, vásárlód és üzleti partnered is lesz
  • És még sok előny, amely maradjon most még titokban……….
Mennyi pénzt kereshetek?2019-08-02T19:20:19+02:00

Szerencsére elég sokat. Minden attól függ, hogy mennyire vagy ügyes, elszánt, mennyire tudsz gyorsan és hatékonyan tanulni tőlünk. Az egyik vezetőnk fia a húszas éveiben jár még csak, de a havi keresete több mint 5 millió forint, vagy egy másik példát említve az egyik csoportban dolgozik egy nyugdíjas néni, aki szintén már 5 milliós keresettel rendelkezik.

Ha számodra is szimpatikusak a számok, akkor mindenképpen azt javaslom, hogy minél hamarabb vedd fel a kapcsolatot az SSG levelekben szereplő segítőddel, és beszéljétek meg a részleteket!

Hogy lehetek partner?2019-08-02T19:13:37+02:00

Partner akkor lehetsz, ha rendelkezel egy partneri csomaggal.

Vásárlóként is lehetek pénzkereső partner?2019-08-02T19:21:41+02:00

Igen! Azt tudnod kell, hogy a vásárlók nem kereshetnek pénzt, ők csak ingyenessé tudják tenni a havi egészségprogramjukat, viszont a partnereknek nem csak a termék lehet ingyenes, de ők az ajánlások után igen komoly pénzösszegeket is tudnak szerezni. A partneri viszonyhoz viszont partneri csomaggal kell rendelkezned!

Mennyibe kerülnek a termékek?2019-08-02T19:21:34+02:00

A termékek árait megtudod nézni az SSG által kiküldött levelekben található Zinzino linkekre kattintva. Rendelés előtt mindneképpen konzultálj segítőddel, hiszen azt szeretnénk, hogy a lehető legjobb döntést hozd meg, megadva számodra a korrekt információkat!

Tényleg igaz, hogy az emberek 95%-a veszélyeztetve van?2019-08-02T19:21:29+02:00

Sajnos igen, ezt nem mi találtuk ki. A vértesztek egyértelműen igazolják, hogy 10 emberből 9-nek gyulladása van. A gyulladás pedig a legtöbb betegségnek a melegágya. Ha sikerül ezeket a sejtszintű gyulladásokat lecsökkenteni, akkor van esélyünk arra, hogy elkerüljük a betegségeket.

Mi történik, ha abbahagyom a termékek használatát?2019-08-02T19:21:23+02:00

Ha abbahagyod a termékek használatát, akkor szépen vissza fog állni a kezdeti gyulladásos állapotod, így nem tanácsos a termékek használatát megszakítani!

Egyszerre szedhetek több terméket is?2019-08-02T19:21:18+02:00

Igen! Sőt mi azt javasoljuk, hogy a javulás felgyorsítása és eredméynessége érdekében több terméket célszerű kombinálni! A Balance olaj a legfontosabb, ehhez lehet kombinálni az Xtendet, a Protectet, a Vivát és a Zinobioticot. A készítmények egymást erősítikm igazi védelmi pajzsod lesz így!

Hogyan tudok fizetni?2019-08-02T18:51:21+02:00

Fizetni bankkártyával és utalással lehet! Mi a bankkártyás fizetést preferáljuk, hiszen az költségmentes, egyszerű, gyors, biztonságos, és a havi előfizetési díjak befizetései könnyen tudnak teljesülni.

Melyik termékkel érdemes kezdenem?2019-08-02T18:51:26+02:00

A Zinzino többféle terméket kínál egészségünk javítására és megőrzésére, de a legfontosabb ezek közül a Balance olaj! Ez az olaj igazi gyulladáscsökkentő nagyágyú. Az olaj nagy mennyiségben tartalmaz omega3 zsírsavakat, amely képes beépülni a sejtkeinkbe, ezáltal a sejtfal rugalmassága javul, a tápanyagok könnyebben betudnak jutni, míg a salakanyagok tudnak távozni. 

Beszélnem kell az orvosommal ha elkezdem a programot?2019-08-02T18:51:31+02:00

Ha orvosi kezelés, vagy gógyszeres kezelés alatt állsz, akkor konzultálj orvosoddal, hogy Te szeretnéd elkezdeni a programot, és mutasd meg neki a termék összetevőit. A Zinzino termékei NEM gyógyszerek, de mi azért mindenkinek javasoljuk a konzultációt orvossal, vagy gógyszerésszel!

Hogy lehet ingyenes az előfizetésem?2019-08-02T18:51:37+02:00

Ingyenes előfizetést úgy érhetsz el, ha segítesz vagy négy vásárlónak előfizetést, vagy egy vásárlónak négy előfizetést eszközölni, úgy, hogy a megvásárolt termékek kredit értékeinek a négyszerese legyen a Te előfizetésednek. Ha ezt eléred, akkor a következő hónapban csak a szállítást kell fizetned, részedre ingyenes lesz a termék.

Természetesen több terméket is ingyenessé tudsz tenni a leírtak alapján! Ha viszont partner szeretnél lenni, ott más lesz egy kicsit a szabály

 

Hol találok leírásokat a termékekről magyar nyelven?2019-08-02T18:51:43+02:00

A termékekről magyar nyelvű leírást az alábbi linkeken keresztül érsz el:

Miért szükséges a hat hónapos előfizetés?2019-08-02T18:51:48+02:00

A hat hónapos előfizetésnek kettős funkciója van:

  • Előfizetőként sokkal kedvezményesebben tudod megkapni a Zinzino nagyszerű termékeit
  • A Zinzino termékei nem egyszeri használat után fejtik ki hatásukat, sok esetben 4-6 hónap is szükséges ahhoz, hogy valakinél érezhető változás legyen
Miért ennyire sikeresek a Zinzino termékek?2019-08-02T18:51:53+02:00

A Zinzino termékeinek a sikere abban rejlik, hogy az alkalmazott táplálkozástudomány alapelveit követik. Professzor Dr. Paul Clayton úgy alkotta meg a termékeket, hogy azok hatékonyan és sikeresen fejtsék ki hatásukat.
A Zinzino Balance olaj sejtszinten hat, az omega 3 zsírsav beépül a sejtfalakba, ezáltal a sejtek optimális működését biztosítja.

Go to Top