A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Internetes munkák: Így dolgozik az SSG, avagy ”Link–Land-ban” így kell dolgozni!

Írta: |2019-03-14T22:26:18+02:002019/01/01 8:43:31 DU. |Kategória: Deme Tibor|Címkék: , , , |0 hozzászólás

Tisztázzunk pár fogalmat

Mi az az SSG?  Új év, új név. A marketinges csapatunk nem találta elég jónak a „cc-org” nevet, állítólag nem jól marketingezhető. Lehet benne valami az Ő szempontjukból, nem vitatkozom, így döntöttünk, adunk egy igazán frappáns, a tevékenységünket teljes mértékben lefedő csoport nevet, így lett a kiválasztott:

Smartlife Solution Group, azaz az Okosélet Megoldások Csoportja (későbbiekben: SSG)

Jó lett, ugye?

Mi az a „Link-Land”? 

Mi az a „Link-Land”?  = link föld/ország.

Ezt én találtam ki. Ma az lett a nagy divat, hogy aki nem ért hozzá az tanítja (egy két kivételtől eltekintve). Mármint a neten való értékesítést. Több oktatóval beszéltem és felajánlottam neki egy sikerdíjas megoldást, de nem vállalták be, mert az oktatással jobban keresnek.

Röviden….  Sokan tanítják most, hogyan kell interneten dolgozni, hogyan kell hirdetni, sok tanfolyamot szerveznek erre. Persze az eredmény az, hogy az emberek többsége rájön, mi mindent kell megcsinálni, mennyi munka van vele és nem csinálja …. így nincs eredmény.

Itt egy hirdetés a sok közül ….

„Egy online vállalkozás elindítása nem kis feladat. Én is belevetettem magam a mély vízbe. Sajnos bárhogyan is csináltam, mindig azt éreztem mennyi mindent még meg kell tanulnom. A tudás hasznos, de az ízét csak akkor érezzük, ha sikert, eredményt is produkálunk. A legnagyobb probléma a programok, eszközök összehangolása. Már feladtam, mikor megismertem azt a programot amiben minden és minden megtalálható. Mikor megláttam sokáig nem akartam hinni a szememnek. Ilyen csak a mesében van. De kipróbáltam, a kedvencem lett. Imádom használni. Egyszerű és időt, pénzt takarítok meg. Annyira jó, hogy nem tartom titokban….”  és jön a tanfolyami ajánlat. (40-100 000.- Ft)

Sok ilyen van. Viszont a legtöbbnek csalódás a vége.

Vajon miért?

Nézzük csak mi is kell egy internetes értékesítéshez. Ne hidd, hogy elég az, ha megtetszik neked egy termékcsalád, belépsz a rendszerben, a Facebook-on feladsz mindennap 10 hirdetést az ingyenes hirdető csoportokba és száguldani fog az üzleted. Hat különböző hirdető csoport adminisztrátora vagyok a Facebook-on. A hirdetések minősége gyatra, a csoport tagok egymásnak hirdetnek, mindenki eladni akar, magyarul rengeteg a vadász de kevés a fóka. Nem eredményes az ilyen fajta marketingezés!

Ha valaki haladni akar, akkor ugyanúgy, mint egy rendes boltba ide is kellenek eszközök. A rendes boltba polcok, pultok, katalógusok, áruk stb. kellenek.

Az internetre ugyanígy kell csak azokat weboldalnak, elfogó oldalnak, levelező rendszernek, webteremnek stb. hívják. Persze ezek is mind pénzbe kerülnek. Igen, ezek használatát és működését is meg kell tanulni.

Így már nem is olyan szép a leányzó fekvése, a netes eladáskor.

Nos az SSG -vel együtt dolgozva mindezt megtakaríthatod. Minden eszköz a rendelkezésedre áll. Nagyon egyszerű feltételek teljesítése esetén díjmentesen használhatod. Azért mondtam a „Link-Land -ot”, (ez itt tényleg egy „link” ország) mert itt semmi mást nem kell tenned, mint a linkek kezelését megtanulnod. Ha ezt már megtanultad, semmi dolgod nincs, csak ezeket a linkeket hirdetned okosan, az SSG segítségével.

Az SSG-nek kidolgozott stratégiája van a facebook hirdetésekre, mindenben tud neked segíteni, hogy az üzleted tényleg sikeres és eredményes legyen.

Miért is kell hirdetned?

Lássuk

Egy hétköznapi bolt ha kinyit, ott látják az emberek, betérnek és érdeklődnek. Egy idő után kevés a betérő forgalom, ezért elkezdenek hirdetni, marketingezni a forgalom növekedéséért.

Neten, van egy bemutató oldalunk (árú készlet helyett), és azt kell elérni, hogy az oldalra embereket tereljünk, (hisz belőlük lesz a vásárló) ezért kell hirdetni. Csak ez a dolgod, a többit az SSG megoldja.

Miért ilyen önzetlen az SSG?

Mert mi ilyen rendes gyerekek vagyunk …. 

Persze tudom, hogy nem hiszed. Elárulom neked, pénzért. Persze nem a Te pénzedért. Az SSG -nek a cc-org.com oldala az amerikai cég a WGN támogató oldala. A rendszer felépítéséből adódóan minden tagunk jutalékot kap. De nagyon kevesen tudják ezt igazán jól felépíteni. Ezért utaltam arra, hogy aki oktatja, nem tudja csinálni. Viszont minél többen tudnak értékesíteni, annál több a jutalék. Ezért tettük mindenki számára egyszerűvé az értékesítés lehetőségét, mert bízunk abban, hogy nekünk is több jutalékunk lesz így, nem csak neked.

Folyamatosan fogunk foglalkozni azzal, hogy Te, hogyan tudsz, könnyebben és eredményesebben dolgozni velünk és ezáltal minél több jövedelemhez jutni.

Én azt gondolom, hogy mivel semmilyen kockázatot nem vállalsz azzal, ha kipróbálod magad nálunk, ezért érdemes érdeklődnöd, érdemes feliratkozni mindkettő csatornánkra, hiszen az információ kincs!

Ha minél több információt birtokolsz, az annál nagyobb esélyt fog jelenteni a saját életedben.

Az SSG-nél rengeteg információ már ott van, neked csak élned kell a lehetőséggel, kapcsolatba kell lépned velünk és elkérni azt a tudást ami most a rendelkezésünkre áll.

Ezzel a tudással pedig eltudsz kezdeni aktívan dolgozni és akár 0 ft-ért eltudod kezdeni online projektedet.

Igen, jól olvasod! Nálunk NEM kötelező vásárolnod semmit, ha Te csak dolgozni szeretnél, értékesíteni, akkor megadjuk rá a lehetőséget.

Ha neked segítség kell, semmi baj, átadjuk az SSG támogató rendszerét ha megfelelsz a feltételeknek!

És mi ez a kis feltétel? Iratkozz fel, és keress meg a levélben található elérhetőségeim bármelyikén! Várlak!

Videó a blogbejegyzésről

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Autószerelőként végeztem, úgy is kezdtem dolgozni, a miskolci AFIT -nál. Ott megismerkedtem az autósport rally ágával, először szerelőként, majd navigátorként. Egészen a válogatottságig vittem. Majd a Merkur használt autótelepén dolgoztam mint értékesítő. A privatizáció alatt autóalkatrész kereskedő, majd nagykereskedő, végül Opel márka kereskedés résztulajdonosa és telepvezetője lettem. Onnan kerültem nyugdíjba. Jelenleg is nyugdíjas vagyok és modern XXI. századi technológiákkal foglalkozom.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X