A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Minden amit tudni lehet a VYVO extense szúrásmentes vércukormérő készülékről

Írta: |2019-03-14T23:54:10+02:002019/03/14 8:28:03 DU. |Kategória: Nagy Attila|Címkék: , |0 hozzászólás

Mi az a szúrásmentes vércukormérő? Mi az a VYVO extense?

A tökéletes szúrásmentes vércukormérő készüléket ez idáig nem sikerült még senkinek kitalálnia, hiszen a most forgalomban levő eszközök esetében is még ha minimálisan is és sokkal ritkábban, de szükséges szúrás, s jelenleg ezek a megoldások jelentős egyszeri és folyamatos anyagi befektetésekkel járnak.

Persze ígéretek vannak, van olyan cég aki már több mint 3 éve ígéri a tökéletes szúrásmentes vércukormérő készülékét, de eddig csak képeken voltak láthatóak ezek.

Na de megérkezett a VYVO extense, az első szúrásmentes vércukormérő készülék!

A készüléket a VYVO cég, Fabio Galdi vezetésével gyártja, illetve kezdte meg tesztelését.

Az SSG oldalain sok információ már rendelkezésre áll, viszont arról kevés szó esik, hogy hogy működik ez a kis csoda. Lássuk!

Hogy működik a VYVO extense, az első szúrásmentes vércukormérő?

Az extense készülék alapja a PPG technológia, melyről már korábban írtunk, itt olvashatsz róla: Kattints ide!

A mostani fejezetben viszont a wikipédia leírását fordítottuk le, hogy mégjobban megértsd a VYVO extense működését. Lássuk:

A fotopletmogram (PPG) egy optikailag megszerzett pletizmogram, amely a vér térfogatbeli változásainak kimutatására használható a szövet mikrovaszkuláris ágyában. A PPG-t gyakran olyan pulzoximéter alkalmazásával kapjuk meg, amely megvilágítja a bőrt és méri a fényabszorpció(fényelnyelés) változását. A hagyományos pulzoximéter a vér átáramlását figyeli az irharétegen belül és a bőr alatti szövetrétegekben.

PPG és a vyvo extense

PPG és a vyvo extense

Minden szívciklus során a szív a perifériára szivattyúz. Annak ellenére, hogy ez a nyomásimpulzus némileg csillapodik, amikor eléri a bőrt, elegendő az artériák és arteriolák megfeszülése a bőr alatti szövetekben. Ha a pulzoximétert a bőr összenyomása nélkül használják, akkor a vénás plexusból kis nyomású impulzus is látható, mint egy kis másodlagos csúcs.

A nyomásimpulzus által okozott térfogatváltozást úgy érzékeli, hogy megvilágítja a bőrt a fénykibocsátó dióda(LED) fényével, majd megméri a fénymennyiséget, amely átviteli vagy visszaverődő fény a fotodiódára. Minden szívciklus csúcsként jelenik meg, amint az az 1-es ábrán látható. Mivel a bőrbe történő véráramlást több más fiziológiai rendszer is befolyásolhatja, a PPG-t a légzés, a hypovolemia(vérplazma térfogatának csökkenése) és más keringési állapotok megfigyelésére is felhasználhatjuk. Továbbá a PPG hullámforma alakja eltérhet az alanyoktól függően, és változik a pulzoximéter alkalmazásának helyétől és módjától.

Míg a pulzoximéterek általánosan használt orvosi eszközök, az ezekből származó PPG ritkán jelenik meg a felhasználók számára és névlegesen csak a pulzusszám meghatározására használják. A PPG-ket transzmisszív abszorpcióval (mint az ujj hegyén) vagy visszaverődéssel (mint a homloknál vagy csuklónál) lehet kimutatni.

A járóbeteg-ellátásokban az impulzus-oximétereket általában az ujjon viselik. Ám sokk, hipotermia, stb. esetén a perifériához való véráramlás lecsökkenhet, ami egy nem érzékelhető szívimpulzust eredményez, így nem eredményez megfelelő PPG-t.

Felhasználási területek:

  1. A pulzusszám és a szívciklus ellenőrzése
  2. Vérnyomás ellenőrzése
  3. Légzésfigyelés
  4. Az érzéstelenítés mélységének ellenőrzése
  5. Hipo- és hipervolémia ellenőrzése

Mi történik a szúrásmentes vércukormérő készülékben?

Fontos tudni, hogy jelenlegi learning phase, azaz tanulási fázisban vagyunk. Amikor valaki mérni szeretne a készülékkel, mindenképpen egy kalibrálási eljáráson kell neki végighaladnia, majd ha a mért PPG jel nem jó, akkor újra és újra el kell neki végeznie a folyamatokat, mindeközben azt is meg kell adni a szoftvernek, hogy szúrással mennyi volt a vércukor értéke.

A Sugar trend applikáció, amely meghajtja a VYVO extensét androidos és IOS készülékekre lehet feltelepíteni, ez végzi a kommunikációt közted és a Mesterséges Intelligencia között.

Rengeteg adat bekerül a központba, egy úgynevezett block chain titkosított technológia segítségével, így a VYVO tovább tudja tökéletesíteni a szoftvert.

Nagyon fontos lesz figyelni az applikáció frissítéseket, hiszen mindig a legújabbnak kell futnia. Ez az applikáció nem csak a mobilra érvényes, de a VYVO extensét is fut egy meghajtó, melynek neve a firmware. Ennek is célszerű mindig frissnek lennie!

A tanulási fázisban az extense megtanulja bőrünk sajátosságait, megtanul velünk együtt élni. Minél többet mérsz vele, a készülék annál pontosabb lesz!

További jó hír az is, hogy ha érzel magadban kellő erőt és akarást arra, hogy másokhoz is eljuttasd ezt a fontos információt, akkor részt vehetsz mozgalmunkban is, melyet a VYVO megfizet!

Az SSG pedig minden technológiai segítséget megad ahhoz, hogy minél könnyebb dolgod legyen ezen a piacon.

Bővebb információkért iratkozz be csatornánkra, hírleveleinkre bizalommal!

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Nagy Attila vagyok, a cc-org.com tulajdonosa, villamosmérnök. Ha röviden kellene bemutatnom magam, annyit mondanák, hogy a küldetésem az emberek segítése, tanítása és motiválása. Én úgy gondolom, hogy a mai világban a támogatás nagyon fontos. Minden embernek szüksége van segítségre, így neked is és nekem is. A cc-org.com pontosan abban segít, hogy a partnereket ellássa hiteles információkkal, segítse őket az üzletépítésben, egyfajta védőburkot teremtsen. Ha további információkra van szükséged, keress minket bátran! Részletes életrajzomat itt tekintheted meg: Önéletrajz megtekintése! Kattints ide!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X