A honlap tulajdonosa: Juhász László, ajánlója: Bencze György.

Vedd végre a kezedbe a család egészségét2018-08-08T16:07:16+00:00

Vedd végre a kezedbe a család egészségét

Az elsők között próbálhatod ki Magyarországon a 21. század leginnovatívabb termékeit:

Helo Lx+ Magyarországon
biozenchip

Helo LX+ testfigyelő, a wellness-eszköz, ami 24 órában méri és értékeli testünk jelzéseit a pulzustól a vérnyomáson át az alvásminőségig.

BioZen Plus matrica, az egyedülálló chip, ami hatékonyan csökkenti az elektroszmogot.

Helo extense

Helo extense, az egyedülálló szúrásmentes vércukor trend mérője most már elérhető Európában is.

Lássuk a komplex rendszert, amelybe beépülnek a termékek

Helo extense és a folyamatábra

Így segít a jövő technológiája az egészség megőrzésében

Az emberek többségének a modern technológia az okos és szórakoztató kütyüket jelenti.

Ez sem kevés, de az innováció ennél többet is adhat neked.

Te abban a kivételes helyzetben vagy, hogy már MOST megismerheted a jövőt is, ahol hordható eszközök segítenek az egészségi állapot megfigyelésében, a betegségek megelőzésében. 

Az amerikai WGN tech-cég Helo LX+ testfigyelőjével folyamatosan pontos képet kaphatsz fittségi, egészségi állapotodról. A szúrásmentes vércukor trend méréssel a vércukrodat is nyomon követheted, a DNS analízissel pedig kiderül az igazság! Minden adat bekerül a mesterséges intelligencia központi felhőjébe, amely után elkészíti számodra az akciótervet, a személyre szabott Nutrapak csomagoddal!

Ez épp olyan forradalmi dolog, mintha dédszüleid már 100 évvel ezelőtt okostelefonnal kommunikálhattak volna…

A BioZen Plus chip pedig abban is segít, hogy megóvd a családot a káros eletktroszmogtól. 

Kíváncsi vagy, hogyan szerezheted be ezeket az eszközöket? Ha bővebb információt kérsz, máris a jövőbe repítünk.Kezembe veszem a családom egészségét!

Mutassátok meg nekem, hogy hogyan segít a jövő technológiája egészségünk megőrzésében!

Természetesen minden személyes adatot bizalmasan kezelünk és harmadik fél részére nem továbbítjuk.

A regisztrációról kapni fogsz egy rövid visszaigazoló levelet, melyben egy linkre kattintva véglegesítheted majd a jelentkezést! A sorozatra történő regisztráció és a részvétel ingyenes, arról bármikor leiratkozhatsz!

Ezért jó, ha képben vagy

Te hogyan vigyázol a saját egészségedre és a családtagokéra? Kiegyensúlyozottan táplálkozol, sportolsz, eleget alszol és őket is erre biztatod?

Van egy rossz hírünk számodra: ez dicséretes, de önmagában kevés.

 • A vezető halálok ma Magyarországon a szív- és érrendszeri megbetegedéseké. A keringési rendszer betegségeit előidézheti a magas vérnyomás, a cukorbetegség és a dohányzás is.

  Forrás: Eurostat, A halálokokra vonatkozó statisztika, http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Causes_of_death_statistics/hu

 • A szakemberek úgy fogalmaznak, kirívóan rossz egészségi állapotban vagyunk, három felnőttből kettő elhízott vagy túlsúlyos, az életmóddal, a kevés mozgással összefüggő betegségek tarolnak.

  Forrás: OTÁP 2014, https://www.ogyei.gov.hu/otap_2014/

Helo LX+ és a vezető halálokok

Nyomon követed a vérnyomásod alakulását? És a vércukorszintedet? ECG/EKG?

Az egészségi problémák könnyen rejtve maradhatnak, míg a rendszeres monitorozás, mint a pulzus, vérnyomás- és vércukormérés életet menthet.

Ebben segíthet a hordható wellness-technológia: valós idejű adatokat kapsz, hogy a nap 24 órájában képben lehess azzal, hogy vagy.

Nem helyettesíti az életmódváltást, sem a szükséges gyógykezelést, vagy az orvos tanácsait, de tud valamit, amit ők nem: úgy figyel rád, mint senki.

Lépj tovább és ismerd meg a hordható eszközt, ami megváltoztatta milliók életét.

Helo LX+ testfigyelő, valós idejű testszkenner

Bár okoskarkötőnek szokás nevezni, nagyságrendekkel több annál, különösen a hagyományos okoskarkötőkhöz képest.

Jóval több funkciója van és különlegessége az is, hogy csak a Helo LX+ méri BIO lézer technológiával a pulzust és a vérnyomást.

A csuklóra helyezhető eszköz valós időben méri a fontos bioparamétereidet:

 • Alapfunkciója a pulzusmérés, a lépés, a kalória és a megtett távolság mérése, az alvásminőség mérése és az iPhone és Android kompatibilitás.

 • További funkciói többek között: ECG/EKG és vérnyomásmérés, a hangulat és a fáradtság szintjének érzékelése, távfelügyelet, 100%-ban természetes germánium- és Himalájasó-lapok az egészséged további védelmére, pánikgomb, GPS-pozíció küldése okostelefon segítségével.

Páratlan sikerére jellemző, hogy miután a gyártó, a WGN 2017-ben bevezette, azonnal több mint 1 000 000 darabot értékesítettek belőle. Az új, továbbfejlesztett verziója a Helo LX+ még annál is többet tud, mint elődje, például sokkal érzékenyebb szenzorokkal rendelkezik. A külső mellett a belső sem akármilyen: az okoskarkötőben Toshiba ApP Lite 125 Hz processzor található.

Amiért te sem nélkülözheted:

 • Állandó monitorozás a nap 24 órájában

  Naprakész lehetsz saját egészségi állapotodat illetően, sportoláskor és a mindennapokban is. A táblázat és diagram formájában megjelenített adatok felhőben tárolhatók, amit sportorvosoddal, háziorvosoddal is könnyedén megoszthatsz.

 • Távfelügyelet családtagjaid megóvására

  Okostelefonodon egy applikáció segítségével nyomon követheted az okoskarkötőt használó szeretteid vérnyomását vagy szívműködését.

 • Pánikgomb vészhelyzet esetére

  A gomb megnyomása esetén okostelefonod továbbküldi a GPS-koordinátákat, így vészhelyzet (vérnyomás-, szívprobléma, rosszullét) esetén idős szülőd riasztani tud téged, a segítség pedig időben és a megfelelő helyre érkezhet.

Megérkezett Magyarországra is: Helo extense a non invazív vércukor Trend mérés

Bárhol, bármikor, fájdalommentes vércukormérés – az elsők között a világon!

A WGN 2018 januárjában, a Las Vegasban megrendezett neves CES technológiai kiállításon és vásáron mutatta be a non invazív vércukormérést.

A tűszúrás nélküli, gyors vércukormérés a bőr fényelnyelő képességén is alapuló PPG-technológia segítségével valósul meg. A Helo LX+ 9 különböző szintet jelenít meg az aktuális vércukorértékeknek megfelelően. Az okoskarkötőhöz csatlakoztatható EXTENSE eszközzel lehetőség van vércukorszint-trend nyomon követésére is.

Helo LX+

Mikor ajánljuk?

 • A cukorbetegség megelőzéséhez. Ideális lehetőség azoknak, akik nem érintettek, de elővigyázatosságból szeretnék rendszeresen ellenőrizni vércukorszintjüket.

 • Már kialakult cukorbetegnél is. Az okos wellness-eszköz nem helyettesíti, hanem kiegészíti a hagyományos vércukormérést azokban a helyzetekben, amikor macerás a hagyományos mérés: útközben, munkahelyen, sportoláskor. Nemcsak a fájdalmas tűszúrások számát csökkenti, de a pénztárcát is kíméli, hiszen a mérés nem igényel olyan állandó plusz kiadást, mint a tesztcsík.

  A „tűpontos”, klinikai mérés sem várat magára sokáig.

Jön: Helo LX Pro – FDA minőségi tanúsítvánnyal

Hamarosan elérhető lesz a Helo LX Pro készülék is, amely klinikai szintű mérésre képes.

A készülék magas minőségét, megbízhatóságát jelzi, hogy megkapta az amerikai Food and Drug Administration, az FDA tanúsítványát. Az engedélyezés szigorú kritériumok alapján történik, az eredményességet klinikai vizsgálatokkal kell igazolni.

Ha most kéred hírlevélsorozatunkat, az elsők között leszel, aki értesül róla, ha a Helo LX Pro rendelhető.

Egészséged védelme ezzel az eszközzel lesz teljes:

BioZen Plus – az elektroszmog-csökkentő chip

A láthatatlan elektroszmogot a bennünket körülvevő elektromos berendezések bocsátják ki. A mesterséges elektromágneses sugárzás káros hatásait ma már számos kutatás is alátámasztja.

Biozen plus és a helo lx+

A BioZen Plus véd a káros elektroszmogtól

A vékony, rétegzett chip az egyetlen olyan technológia a világon, mely biológiai szintre terjeszti ki az elektroszmoggal szembeni védelmet.

Egyedülálló előnyei:

 • Képes az alacsony frekvenciájú elektromágneses mezők pozitív megváltoztatására.

  Ennek jelentősége az, hogy az úgynevezett SAR-érték, a fajlagos elnyelési tényező, mely az elektroszmog legális mértékét mutatja, kizárólag a magas frekvenciájú sugárzásra vonatkozik.

 • Bármely elektromos készülékre helyezheted.

  A mindössze 14 mm x 24 mm-es méretű matrica első osztályú védelmet nyújt az elektroszmog ellen. Könnyű felhelyezni a telefonra, tabletre, szinte észrevétlen.

 • Megvédi az elektroszmogtól az egész családot.

  Csökkenti az elektroszmog káros hatásait, a szervezet stressz-szintjét, különösen azoknál, akiknek a legnagyobb szükségük van rá, a fejlődésben lévő gyerekeknek.

Jó, ha tudod: a WHO is figyelmeztet, a mobilok sugárzása rákkeltő lehet

elektroszmog és a Biozen plus

Biztos hallottál már róla, hogy a mobiltelefonok különösen aggályosak lehetnek az elektroszmog szempontjából. A WHO, az Egészségügyi Világszervezet a mobiltelefonok által előállított elektromágneses mezőt a „potenciálisan rákkeltő hatásúnak” tartja, az International Agency for Research on Cancer kutatására hivatkozva.

Forrás: WHO, Media Centre, Electromagnetic fields and public health: mobile phones, Fact sheet N°193

Két lehetőséged van.

Az egyik, hogy eldobsz mindent, ami elektromágneses sugárzást kelt: okostelefont, tabletet, laptopot. Mivel ma már ezek elengedhetetlenek a munkavégzéshez, ezzel megélhetésed téren kerülnél komoly hátrányba.

A másik, hogy csökkented a káros sugárzásokat.

A BioZennel csak rajtad áll, hogy mit teszel.

A döntésedet bizonyára megkönnyíti, hogy a Biozen Plus „Class 1 Medical Device” minősítést kapott Európában, ami az jelenti, hogy első osztályú orvosi eszköznek számít.  

Registration ID – BD/RDM: 1657874

A WGN megmutatja, miért MOST változtass

Van, aki azért nem változtat az életén, mert nem veszi észre, mikor jön el a legjobb pillanat.

A HELO LX+ gyártója, a WOR(l)D Global Network szerint ez egyszerű: MOST jött el.

 • MOST, mert csúcsminőségű eszközeik a lenyűgöző technológiai élmény mellett azonnal egészségesebb életstílust is garantálnak neked és szeretteidnek.
 • És MOST azért is, mert részese lehetsz a technológiai forradalomnak, amit épp az ő hordható wellness-eszközeik indítottak el.

És ez még nem minden.

Az amerikai tőzsdén is jegyzett, 2011-es alapítása óta töretlenül sikeres WGN a fejlesztései mellett a működési modelljével is kitűnik a technológiai cégek közül. Úttörőként közvetlen értékesítést folytatnak –  partnerükként akár az üzleti sikerekben is osztozhatsz.

 • A legjobbaknak járó, AAA+ minősítést kapták a mértékadó MLM-magazintól, a Business for Home-tól.
 • A Helo LX 2017-ben elnyerte a TOP 1, azaz a direkt piacon értékesíthető termékek közül az első helyet a Business for Home szavazásán.

„A hordható technológia megváltoztatja az életedet, akár tetszik, akár nem.” (Time magazin)

Így szerezheted be a Helo LX+ testfigyelőt vagy a BioZen Plus elektroszmog-csökkentő chipet

Ezek a nélkülözhetetlen wellness-eszközök egyedülálló baráti közösségünk, a cc-org.com segítségével juthatnak el hozzád.

Miért olyan különleges a cc-org.com?

Azért, mert ahhoz segítünk hozzá, ami a legnagyobb sikerélményt okozza majd számodra: a jó közérzethez és a kiegyensúlyozottsághoz.

Küldetésünk értékét, az egészség megőrzését motiváló tevékenységünket mások is elismerik.

Britishpedia-Nagy Attila

Ezt jelzi az is, hogy a cc-org.com rendszer tulajdonosa, Nagy Attila szerepel „BRITISHPEDIA – Magyarország sikeres személyiségei” című 2018-as enciklopédiában. A neves kiadványba olyan megbecsült szakemberek kerülhetnek, akik saját területükön kimagaslóan teljesítenek, egyben fontos szerepet töltenek be a társadalmi életben is.

Most biztosan azt kérdezed, hogyan léphetsz kapcsolatba a cc-org.commal.

Kérd hírlevélsorozatunkat!

Ha még többet szeretnél arról tudni, mit tudnak ezek a wellness- (és orvosi) eszközök, valamint hogyan rendelheted meg őket, iratkozz fel hírlevélsorozatunkra.

A feliratkozás kötelezettségmentes, nem feltétele, hogy a későbbiekben vásárolj.

Ám ha nem iratkozol fel, egy olyan rendkívüli tudásanyagról is lemaradsz, amit nem találsz meg máshol. 

AJÁNDÉK VIDEÓ A FELIRATKOZÁS MELLÉ:

„EZÉRT VESZÉLYES AZ EGÉSZSÉGRE AZ ELEKTROSZMOG”

Feliratkozás után rögtön megkapod az exkluzív videót ajándékba, melyből megtudhatod, miként károsítja szeretteid egészségét az elektroszmog.

A sikeres feliratkozásról egy rövid visszaigazoló levélben értesítünk, az ott található linkre kattintva véglegesítheted feliratkozásodat. 

Hová küldhetjük a hírleveleket és az ajándék videót?Kezembe veszem a családom egészségét!

Mutassátok meg nekem, hogy hogyan segít a jövő technológiája egészségünk megőrzésében!

Természetesen minden személyes adatot bizalmasan kezelünk és harmadik fél részére nem továbbítjuk.

A regisztrációról kapni fogsz egy rövid visszaigazoló levelet, melyben egy linkre kattintva véglegesítheted majd a jelentkezést! A sorozatra történő regisztráció és a részvétel ingyenes, arról bármikor leiratkozhatsz!