Termékek

Egészségprogramunk három legfontosabb területei: Egyensúly visszaállítása, tápanyagok pótlása, bélrendszer megtisztítása

Pajzstermékeink

Egészségprogramunk  a három legfontosabb területet vizsgálja: Egyensúly visszaállítása, a hiányzó tápanyagok pótlása és végül a bélrendszerünk salaktalanítása

Az egészségprogram legfontosabb terméke: Az otthon elvégezhető szárazvércsepp teszt

Kényelmes, diszkrét és egyszerű. Kezdd Te is a vérteszttel, hogy lássuk honnan indulunk, majd négy hónap múlva mérjük meg ismét a sejtjeid állapotát. Nem fogsz hinni a szemednek!

Egyensúly visszaállítása

A helyes omega6:3 arányunk helyreállítása egy speciális omega3 szuper készítmény segítségével.

Tápanyagok pótlása

A helyreállított szervezetnek fito és mikro tápanyagokra van szüksége, ezért egy komplexum segítségével pótoljuk a legfontosabb vitaminokat, ásványi anyagokat.

Bélrendszer tisztítása

Testünk legfontosabb szerve a bélrendszer. A jó baktériumokat egy egyedülálló rost készítménynel tápláljuk, helyreállítva ezzel a megfelelő egyensúlyt.

Gondolatok az egészségprogramról

A teljesség igénye nélkül pár momentum

Pénzvisszafizetési garancia

Nincs veszteni valód! Ha a vérteszt eredményed jó, nincs szükséged Ránk, pénzedet visszakapod.

Vérteszt alapú program

Egyedülálló a piacon a vérteszt alapú egészség protokollunk. Első mérés nulladik napon, második mérés a 120. napon. Klinikai vizsgálat támasztja alá a program hatékonyságát.

Visszaállítja az egyensúlyt

Speciális programunk visszaállítja a szervezet omega6:3 egyensúlyát, ezzel pedig helyreáll a rendszer.

Ingyenes termékek

Már az első hónap után ingyenessé teheted a programodat egy speciális ajánlat segítségével.

Svéd minőség

Svéd precizitás és minőség

Sejtszintű hatás

Programunk nem a felszínen hat, sejtszintű megoldást ad bárki számára

Sok ezer pozitív visszajelzés

Szenvedélyünk a segítség. Jó érzéssel tölt el Minket is az a sok ezer pozitív vélemény, amely az egészségprogramot övezi.

Jövedelem kiegészítés

Nemzetközi webáruház rendszer segítségével nem csak ingyen termékekhez, de jövedelemhez, sőt ha ambíviózus vagy karriert is építhetsz Velünk.

Orvosi előadások

Ingyenes orvosi előadások, klubtalálkozók, támogató rendszer, orvosi publikációk, tanácsadás és még sok meglepetés

Teszteld le a sejtjeid állapotát

Jelentkezz be információs csatornánkra, töltsd le ajándékunkat és kezdd el a programot már ma! 120 nap eltelte után látni és érezni fogod a változást!

Gyakran Ismételt Kérdések

A teljesség igénye nélkül pár kérdés és válasz

Az Egészség és Egyensúly rendszere a Zinzino céget képviseli. A Zinzino svéd vállalat, amely 2005-ben alakult. Tőzsdén jegyzik, évente kétszámjegyű növekedést ér el egyedülálló egészségprotkollja révén.

Igen! A svéd vállalat szigorú előírások mellett, saját gyártóegységében készíti el a termékeket. Termékeinek a hatékonyságát pedig egy független labor által végzett, klinikai vérteszt bizonyítja.

Az egészségprogram részeként kerül értékesítésre egy otthon elvégezhető szárazvércsepp teszt. Hasonló, mintha vércukorszintet mérnél. A csomagban lesz egy szúró tű, amely segítségével az ujjbegyből pár csepp vért sajtolunk egy papirlapra, majd ezt egy fémboritékba tesszük és postázzuk a norvég laborba.

A tesztet Oslóban végzik, a VITAS labor, amely teljesen független a Zinzino cégtől. A vértesztek anonimak, csak egy kód alapján lehet majd az eredményeket megnézni 2-3 hét múlva egy külön, erre a célra kialakított felületen. 

A teszt 11 vérzsírt vizsgál, melyből megállapítható többek között az omega6:3 arány, a sejtvédelem, a sejthártya rugalmassága, áteresztő képessége, mentális erőnlét, stb.