Kereseti lehetőség

Légy Te is egészség Nagykövet, élj egészségben és anyagi jólétben

Mi az ajánlatunk?

Kezdd el a vállalkozást ott ahol most tartasz. Szerezd meg a tudást és üzemeltesd nemzetközi webáruházrendszeredet a nap 24 órájában. Segíts másoknak egészséget adni és vidd a hírt tovább mindazoknak, akiknek sejtei gyulladásban vannak.

online-shopping-concept-closing-hands-using-a-smartphone-with-a-touch-screen-writing-online-shopping_t20_aal6Op

Nemzetközi webáruház rendszer

Szerezd meg a jogot és képviseld a cég egyedülálló termékeit és szolgáltatásait bárhol a világon

95%-os célpiac

A föld lakosságának a 95%-a veszélyben van, hiszen sejtjeik krónikus gyulladásban vannak. Lesz feladatod bőven.

globe_t20_EOBYw7
women-enjoying-the-best-coffee_t20_VLVZ68

Kötetlen munkaidő

Végre saját magad oszthatod be az idődet. Több időd lesz magaddal és a családoddal fogllakozni. Ez az igazi win - win.

Készen állsz a változásra?

Ha úgy érzed készen állsz megismerni ezt az új irányt, akkor ne habozz. Jelentkezz be információs csatornánkra és kezdd el felépíteni saját vállalkozásodat.

Gyakran Ismételt Kérdések

A teljesség igénye nélkül pár kérdés és válasz

Segíteni embereknek egészségesen élni. Felhívni a figyelmet rá, hogy az emberek 95%-a veszélyben van a krónikus sejtgyulladás miatt. Megmutatni nekik az egészség programot és elindítani őket az egészségesebb élet felé. 

A cég ezt a tevékenységünket fizeti meg.

Független partnerként pénzed az értékesítésekből lesz. Minél több emberhez juttatod el a webáruházad linkjét, és segíted őket a vásárlásban, annál több jövedelmed lesz, sőt egy minimális feltétel után fixet is kapsz

Természetesen. Az Egészség és Egyensúly által bemutatott cég 2005-ben alakult, tőzsdén jegyzett, saját gyártóegységgel rendelkező vállalat, amelynek fő profilja a vérteszt alapú étrendkiegészítés.

Az első hónapban, köszönve a cég kezdők támogatásának törekvéseit 600-700 eurót, azaz 200-300 000 forintot is kereshetsz. Természetesen ha éhesebb vagy, ennél jóval többet is kereshetsz már az első hónapban. Minden Tőled függ.

Kötelező! Minden partner igazolt jutalékot kap, amely a feltételek után FIX és teljesítmény arányos jövedelmet jelent. Mindneképpen az adózás mikéntjéről könyvelővel való egyeztetés javasolt.

Minden független partner online webirodát kap, ahol szinte minden lényeges pénzügyi információ rendelkezésükre áll. Kényelmesen tud utalni, kezelni a pénzügyeit.