A honlap tulajdonosa: Juhász László, ajánlója: Bencze György.

Egészség + tech: az online üzlet, amire vártál2018-08-30T20:56:24+00:00

A cc-org.com bemutatja:

Egészség + tech: az online üzlet, amire vártál

+ Egy 650 000 forint értékű megoldás csomag ajándékba

Vannak olyan döntések, amelyeket nem szabad halogatni, mert átírhatják a jövődet. Az, hogy most azonnal feliratkozz hírlevelünkre és többet is megtudj erről az online üzletről, szintén ilyen.

A direkt értékesítésben kapható *első számú termék jelenleg a Helo koncepciójú testfigyelő.
A gyártó World Global Network partnerei pedig a világ legirigyeltebb értékesítői közé tartoznak.

Ha kíváncsi vagy, hogyan veheted ki a részedet egy online vállalkozás indításával ennek a több milliárd dolláros piacnak a sikeréből, akkor ezekre az információkra szükséged van.

* Top Direct Selling Product 2017, Business for Home

Kérem a további információkatRészesülök a jövő technológia üzletéből!

Érdekel, hogy anyagilag hogyan részesesdhetek a technológia üzletéből!

Természetesen minden személyes adatot bizalmasan kezelünk és harmadik fél részére nem továbbítjuk.

A regisztrációról kapni fogsz egy rövid visszaigazoló levelet, melyben egy linkre kattintva véglegesítheted majd a jelentkezést! A sorozatra történő regisztráció és a részvétel ingyenes, arról bármikor leiratkozhatsz!

Higgy azoknak, akik már benne vannak

Tudjuk, hogy mennyire keresed azt az üzleti lehetőséget, amelyben hinni tudsz, amelyet jó szívvel képviselhetsz. Azt, amelyik mögött komoly értékek állnak, amely sikerélményt és anyagi biztonságot ad.

Tudjuk, hogy túl vagy már pár csalódáson. Hogy kipróbáltál már pár „bombasztikusnak” tűnő, túlontúl ígéretes lehetőséget, talán éppen a direkt értékesítésben. (Ezzel mi is így voltunk, megnyugtatlak.)

Tudjuk, hogy már nem hiszel elsőre annak, aki az „évszázad üzletéről” beszél neked.

Nekünk sem kell hinned csak azért, mert azt állítjuk, ez az üzlet tényleg jó.

Sőt, még csak nem is arra kérünk, hogy csatlakozz.

Csak azt ajánljuk fel, hogy hírleveleinkből ismerd meg a tényeket. Hogy juss hiteles információkhoz a technológiai újdonságokkal és a világcéggel kapcsolatban, amely gyártja őket.

És hogy tudj meg többet rólunk, a cc-org.com-ról, akik tapasztalt WGN disztribútorként abban segítünk, hogy könnyedén működtesd online üzletedet.

Az, hogy végül beszállsz-e, már csak tőled függ.

Többet akarok tudni!

Mi ez az üzlet és miért szól akkorát?

Minimális költséggel és maximális ügyfélszerző támogatással akár több tíz- vagy százmilliós online vállalkozást építhetsz, amely a jövő technológiáját képviselő wellness eszközökre épül.

A WGN az amerikai tőzsdén jegyzett nagyvállalat, eszközeik a mobil technológia, a legfejlettebb szenzorok, a mesterséges intelligencia és az adatelemzés ötvözésével segítenek az egészség megőrzésében, az életminőség javításában.

A WGN egyben a világ első olyan technológiai cége, amelyik a direkt értékesítésben utazik, nem is akármilyen hatékonysággal. A termékeiket 195 országban több millióan használják és ez a szám csak emelkedni fog.

A független Transparency Marketing Research kutatói a hordható eszközök piaci értékének hihetetlen növekedését jósolják 2020-ra, ezt láthatod ezen a grafikonon:

A legnagyobb magazinok is egyértelmű felívelést jósolnak:

„Tetszik vagy sem, a hordható technológia megváltoztatja a te életedet is”

“A hordható eszközök piaca 34 milliárd dolláros lesz 2020-ra.”

“112 millió eladott hordható eszköz 2016-ban.”

Ennek az üzletnek a sikeréből neked is juthat.

Többet akarok tudni!

A WGN és a cc-org.com közös sikerreceptje verhetetlen

 • ÉLENJÁRÓ TECHNOLÓGIA
  A WGN dollármilliókat invesztál a technológia fejlesztésébe és ezzel irányt mutat a hordható wellness eszközök piacán.

 • TERMÉKEK, MELYEKET MINDENKI AKAR
  Mert hozzájárulnak egy új, egészségesebb életstílus megteremtéséhez és mert komoly segítséget nyújtanak egyes betegségek (pl. magas vérnyomás) korai felismerésében, vagy épp az elektroszmog kivédésében.

 • PROFI DISZTRÍBÚTORI ÜZLET
  Ezeket a termékeket nem csak használni, értékesíteni is öröm, a hálózatban dolgozó értékesítők rengeteg segítséget kapnak és munkájuk elismerését díjnyertes kompenzációs terv biztosítja.

 • ÜZLETÉPÍTÉSI SEGÍTSÉG A CC-ORG.COM-TÓL
  Kihagyhatatlan lehetőség, hogy baráti-üzleti társaságunk egy különleges kapcsolatépítő rendszerrel is elősegíti, hogy sikeres online vállalkozást építs.

Ha meg akarod tudni, hogyan, iratkozz fel máris.

Nem kérdés, persze, hogy többet akarok tudni!

… vagy olvass tovább a sikerrecept összetevőiről és kérd a hírleveleket utána.

Ismerd meg az élenjáró technológiát

Helo LX+
biozenchip
Helo extense és a folyamatábra
 • HELO LX+ – a világ legfejlettebb testfigyelője, BIO lézer technológiával
  A világcég fő innovációja a már említett Helo LX+, amely jóval több mint a hagyományos okoskarkötő, egy valós idejű, 24/7 testszkenner. A hordható eszköz lelke a TOSHIBA ApP Lite 125 Hz processzora.

 • HELO EXTENSE – világújdonság, a Helo LX+ kiegészítője a non-invazív vércukormérésért
  A WGN az elsők között fejlesztette ki és mutatta be 2018 elején a Las Vegasban a tűszúrásmentes vércukormérést. A neves CES Technológiai expóra direkt értékesítéssel foglalkozó cég még nem kapott meghívást – csak a WGN, ma már elérhető és rendelhető a Helo extense.

 • BIOZEN PLUS – egyedülálló rétegzett chip technológia az elektroszmog ellen
  A BioZen Plus olyan chip, amely hatékonyan csökkenti az elektroszmogot, nem véletlen, hogy orvosi eszköz minősítést kapott.
 • JÖN: HELO LX PRO – klinikai szintű tűszúrásmentes vércukormérés+testszkenner
  Hamarosan elérhető lesz a Helo LX Pro készülék is, amely klinikai szintű vércukormérésre képes, ezt FDA tanúsítvány tanúsíthatja. (Az amerikai Food and Drug Administration engedélyéhez komoly klinikai vizsgálatok szükségesek. Nem véletlen, hogy tanúsítványuk a magas minőség, a megbízhatóság jele.)

A technológia, amely e wellness eszközök mögött áll, jelenleg a legdinamikusabb növekedést mutató üzleti terület.

Ez a lehetőség arról szól, hogy nem maradsz ki ebből.

Nézd meg, mit tud a TOP 1 direkt értékesítésű termék, a Helo LX+ testfigyelő

„Top Direct Selling Product 2017”

Helo LX+

A hagyományos okoskarkötőket jóval túlszárnyaló Helo koncepció elsöprő többséggel lett első a Business for Home direktmarketing-magazin szavazásán. Ez az eredmény azok véleményét tükrözi, akiknek valóban hihetsz: azokét, akik próbálták, ismerik az okoskarkötőt.

Már az elődjéből (Helo LX) is többmilliót értékesítettek a WGN hálózatának partnerei. A 2017-ben piacra került Helo LX+ a rendelkezésre álló adatok alapján túllépte az 1 000 000 eladott darabot.

Izgalmasan hangzik, kérek infókat!

A Helo LX+ szinte eladja magát

AKTÍV ÉLETET ÉLŐKNEK: valós idejű mérés

Állandó monitorozás – akik keményen dolgoznak, sportolnak, fittségi állapotuk nyomon követéséhez és a sokáig tünet nélküli betegségek (pl. magas vérnyomás) felismeréséhez nélkülözhetetlen.

Elemzés – az adatok egy app segítségével elemezhetők és felhőben tárolhatók, ami könnyen megosztható a sportorvossal, háziorvossal.

IDŐSEBBEKNEK: komoly biztonságérzet

Távfelügyelet – az okostelefonra letölthető appal nyomon követhető az idős családtagok vérnyomása, szívműködése, több más fontos bioparamétere.

Pánikgomb vészhelyzet esetére – az idősek, gyerekek egy gombnyomással riasztást adhatnak le, az okostelefonos app pedig továbbítja a GPS-koordinátákat.

Alapfunkciók: pulzusmérés, a lépés, a kalória és a megtett távolság mérése, az alvásminőség mérése és az iPhone és Android kompatibilitás, stb.

További funkciók: ECG/EKG és vérnyomásmérés, a hangulat és a fáradtság szintjének érzékelése, távfelügyelet, 100%-ban természetes germánium lapok az egészség további védelmére, pánikgomb, GPS-pozíció küldés, stb.

Bemutatjuk a WOR(l)D Global Network céget

A világ 3. legjobb NETWORK vezetője – Fabio Galdi

Újító személyisége miatt sokan Bill Gatesszel, Mark Zuckerberggel és Steve Jobsszal említik egy lapon a WGN alapító-vezetőjét, Fabio Galdit. A WGN tervezési igazgatója ráadásul épp az az Antonio De La Rosa, aki az iPhone és más Apple termékek kialakításában is részt vett.

Fabio Galdi a Networking Times címlapján

Bár Fabio Galdi szakmai múltja is páratlan (a nevéhez fűződik a 2. legnagyobb olasz internetszolgáltató alapítása vagy az első érintőképernyős bevezetése LCD a PC-k piacán), onnantól lett igazán szárnyaló a sikere, miután 2011-ben megalapította a WGN-t.

Ő és cége is elképesztő eredményeket ért el a technológia és a direkt marketing világában, melyet a szakma is elismer.

 • AAA+ minősítés
  2016/2017-ben a WGN-nek a Business for Home magazintól
  (A bevétel, lendület, a felmérések eredményei, az Alexa-minősítések, direkt értékesítési szakemberek és a portál szakembereinek véleménye alapján).

 • AMBASSADOR
  2016-ban a WGN a Network Marketing nagykövete.

 • BEST CEO
  2017-ben Fabio Galdit a világ 3. legjobb NETWORK vezetője.

 • DSN TOP 100
  2017-ben 88. hely a világ összes direkt marketinggel foglalkozó cégét bevétel alapján értékelő Direct Selling News 100-as listáján.

 • DÍJNYERTES KOMPENZÁCIÓS TERV
  Ahogy a vevőknek a wellness eszközök, úgy az értékesítőknek a hálózathoz való csatlakozás jelentheti egy új életstílus kezdetét.

Nem csak az elérhető jutalékokról van szó. Bár jó tudni, hogy a kompenzációs terv is ínycsiklandóan hangzik: 10% gyors bónusz, 21% bináris bónusz, generációs Maching bónuszok, 1000 dolláros havi bónusz, Diamond nyaralások, luxus ékszer bónusz, President események, President milliomos klub, 1% milliomos pool bónusz, Grand milliomos tanács lehetőség…

A 2015-ben csatlakozott Chanida és Nat Puranaputrának például nagyon bejött az üzlet: a házaspár Grand President milliomos szintet ért el, ami 7 nap alatt 5 millió dollár bevételt eredményezett.

A pár jelenleg a TOP 200 legjobban kereső direkt marketinges közül a 2. helyen áll. (A 4. helyen szintén WGN-es üzletkötő szerepel.)

Az első 5 legjobban kereső direkt marketinges közül 2 WGN-es:

Forrás: www.businessforhome.org/2017/01/top-200-worldwide-earners-in-mlm-january-2017/

Nem állítjuk, hogy ha csatlakozol, egyből dollármilliókban részesülsz, vagy hogy álmaid autója esetleg egy Punta Cana-i nyaralás lesz a bónuszod.

Csak az biztos, hogy ha most feliratkozol (Kattints ide!) hírlevélsorozatunkra, akkor többet fogsz tudni arról, mit kínálhat neked ez az üzleti lehetőség.

Így segít a sikeres üzletépítésben a cc-org.com

 • INFORMÁCIÓ. Saját magad is megtapasztalhatod a WGN innovatív termékeinek előnyeit, így még többet megtudhatsz arról, hogyan segítenek a család egészségi állapotának ellenőrzésében.

 • INSPIRÁCIÓ. Egy olyan közösség része lehetsz, mely nap mint nap szakmai és emberi támogatást nyújt számodra, a közösségi médiában és azon túl is.

 • Hozzád hasonló értékrendű, lelkes embereket ismerhetsz meg, ezzel felbecsülhetetlen értékű új üzleti és baráti kapcsolatokhoz jutsz.

 • ÜGYFÉLSZERZŐ RENDSZER.

  Az egyik legnagyobb értékű AJÁNDÉK szolgáltatási csomag lehet a tiéd a hazai direktmarketing-piacon. Ez a csomag egy igazi ügyfélszerző úthenger, ami simára egyengeti az utadat a sikeres eladásig. Mit tartalmaz? Többek között kész marketingeszközöket, szakmai tippeket, jól bevált módszereket, olyanokat, melyeket próbáltunk, és tudjuk, hogy működnek.

  Teljes ügyfélszerző csomag – 650 000 Ft értékben

  0 Ft-ért a Tiéd lehet, ha 1 hét alatt teljesíted a csatlakozáshoz szükséges feltételeket*.

  Csökkentett ügyfélszerző csomag – 424 000 Ft értékben

  Ha 1 héten túl teljesíted a feltételeket*, kevesebb extrával, de a Tiéd lehet 0 Ft-ért.

  *Mindent megtudsz hírleveleinkből.

ÉLENJÁRÓ TECHNOLÓGIA + SZUPER TERMÉKEK + HITELES NETWORK ÜZLET + TÁMOGATÁS AZ ÜGYFÉLSZERZÉSBEN = sikeres online vállalkozás

Kérd hírlevélsorozatunkat!

Ha még többet szeretnél tudni erről az üzleti lehetőségről és ha kíváncsi vagy rá, milyen feltételekkel szerezheted meg az ajándék szolgáltatáscsomagot, iratkozz fel hírlevélsorozatunkra.

Ajánlatunk kötelezettségmentes, nem feltétele, hogy a későbbiekben csatlakozz az üzlethez.

A sikeres feliratkozásról egy rövid visszaigazoló levélben értesítünk, az ott található linkre kattintva véglegesítheted feliratkozásodat. 

Hová küldhetjük a hírleveleket?

A cc-org.com nem csupán vállalkozás, hanem mozgalom is. Ha csatlakozol, te is több millió embernek segíthetsz egészségesebb, boldogabb életet élni. Ezt az elhivatottságot, társadalmi jelentőséget mások is felismerik, nem véletlen, hogy a cc-org.com rendszer tulajdonosa, Nagy Attila szerepel az elismert személyiségek enciklopédiájában, a „BRITISHPEDIA – Magyarország sikeres személyiségei” című 2018-as kiadványban.

WGN ÜZLETI FACEBOOK CSOPORT – CSAK CC.ORG-COM TAGOKNAK
Zárt közösségi médiás csoportunkban extra tartalmakkal, információkkal, érdekességekkel segítjük a hatékony üzletépítést és szívesen válaszolunk kérdéseidre is.
A cc-org.com tagjaként azonnal, feltétel nélkül kérheted felvételedet a csoportba. 
Ha feliratkozol a hírlevelekre, mindent megtudsz a cc-org.com-hoz való csatlakozásról.Részesülök a jövő technológia üzletéből!

Érdekel, hogy anyagilag hogyan részesesdhetek a technológia üzletéből!

Természetesen minden személyes adatot bizalmasan kezelünk és harmadik fél részére nem továbbítjuk.

A regisztrációról kapni fogsz egy rövid visszaigazoló levelet, melyben egy linkre kattintva véglegesítheted majd a jelentkezést! A sorozatra történő regisztráció és a részvétel ingyenes, arról bármikor leiratkozhatsz!