A honlap tulajdonosa: Juhász László, ajánlója: Bencze György.

Vélemények2018-10-17T17:51:16+02:00

Helo LX , Helo LX+ és más egyéb vélemények

Akik nem csak beszélnek az egészségvédelemről, de tettekre is képesek!

Az egészséged megőrzése az egyik legjobb befektetés, semmi mással nem érhetsz el ekkora hozamot.
Csernok Miklós

Nagy Attila Helo LX

Nagy Attila

Britishpedia

villamosmérnök, cc-org.com tulajdonos, Magyarország sikeres személyiségei enciklopédia partner

A WGN termékei számomra kiválóak, ezért is merem ajánlani nyugodt szívvel! elsőnek a Helo LX-et vettem meg, majd ezt követte a Helo LX+. A Helo LX+ sokkal pontosabb, sokkal precízebb okos eszköz. Folyamatosan viselem, így érzem magam biztonságban. Az okos eszközön van germánium is, így a nap 24 órájában érezhetem annak jótékony hatásait. Használok még Biozen plus, elektroszmog csökkentő matricát is, amely szintén 0-24 órás védelmet biztosít a káros szmog ellen, illetve megvásároltam a DNS analízist is, amely számomra az egyik legizgalmasabb szegmens. Végre megtudom a titkokat, amelyek mindig is foglalkoztattak.

Na és ami a legfontosabb, hogy nem csak a termékeket használom, de részt veszek a WGN mozgalmában is, amellyel emberek ezrein tudok segíteni. Számomra ez az igazi élet!

A Heka plus rendszert a Helo LX+ testfigyelővel már több hónapja alkalmazom és nagyon meg vagyok elégedve. Bármikor – akár edzés közben is – meg tudom mérni a vérnyomásomat vagy a szívritmusomat. Számomra az egészségem megőrzése szinte mindennél fontosabb cél!

Kincs IStván

Kincs István

Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. – Általános igazgató

Deme Tibor

Nyugdíjas

Lassan egy esztendeje ismerem a Helo Lx készülék családot. A találkozás véletlen volt, mert kerestem egy eszközt ami folyamatosan méri a vérnyomást, és a pulzust valós időben a nap 24 órájában, hogy az orvos jobban betudja állítani a szükséges orvosság mennyiséget egy szív problémához.

Ezzel megkönnyítve egy szívemhez legközelebb álló családtagom életét, melyet az orvosságok mellékhatása tett szinte elviselhetetlenné. A szívműtét után szintén neki köszönhető, hogy nem kellett megismételni a műtétet.

Ez egy olyan eszköz ma már, ami szerintem nem hiányozhat egyetlen család egészségügyi eszköztárából sem, különösen fiatal terhes anyáknál.

Ez, illetve ennek utódai, lesz 8-10 év múlva minden embernek, mert a mostani egészségügyi ellátás mellet, ez nyújtja a biztonságot, akár őrző-védő funkcióban, akár sportolók teljesítmény növelő funkcióban, akár szív és keringésgonddal küzdőknek (EKG mérés) és a most bevezetendő szúrásmentes vércukorszint trend követő funkcióját figyelembe véve.

Körülbelül 3/4 éve vettem meg a Helo Lx készüléket, némi unszolásra. Cukorbeteg vagyok és jelezték, hogy fogja mérni a vércukor szintet. Nos, hát ez a mai napig elmaradt. Viszont annyira tetszik a készülék, és mivel megjelent a plusz típus, azt is megrendeltem, mivel ez kilenc szinten tudja követni a vércukor trendet, ellentétben a régivel, mely három szintet biztosít. Alig várom már, hogy megjelenjen az Extense egység, mely szúrás nélküli tudja követni a vércukor trendet. A tapasztalatom a termékkel pozitív, tényleg a jövő technológiája van ma a kezemen.

Földesi János

Földesi János

Robbantó mester

Somogyi László

Fogorvos

A Helo Lx egy jó eszköz, ami segíti különböző állapotok meghatározását, hisz széles sprektrumú adatgyűjtést végez a mandzsetta segítségével, melyet a különböző appok segítik az emberek számára érthető adatokká alakítani. Figyelheted az állapot változásokat, amire figyelmeztet is, és ez lehetőséget ad neked a megelőzésre, hogy időbe tudj szakemberhez fordulni. Orvos lévén saját (hiteles) felszereléssel tudom ellenőrizni a méréseket. Egy wellness készülékhez képest meglepő pontosságot tanúsít. Vérnyomás mérésnél 2-3 higany milliméter az eltérés, a pulzusszám pontosaknak bizonyul, a vér oxigén szint is pontos. Az EKG csak nagyon durva eltérés esetén jelez, ami csak tájékoztató jellegű lehet. Igazából Holteres mérések lennének korrektek, ami még várat magára. Ezzel a készülékkel egy új technológia jelent meg a valós idejű, mobil, egészségügyi diagnosztikában.

Szándékosan nem azzal kezdem, hogy mikor ismerkedtem meg a Helo Lx-el mert lényegtelennek tartom a meghatározását , ami a lényeg ha a kezeden érzed akkora biztonságérzetet ad, hogy le se lehet írni. Egy csodás véletlen kapcsán láttam meg az egyik internetes oldalon ahol minden információt megtaláltam róla. Életem, mindennapjaim szerves részévé vált .Magas vérnyomással küszködök közel tíz éve. Folyamatosan méri a Helo Lx plusszom a vérnyomásomat így a gyógyszer szedését be tudtam állítani. Nagyon sok funkciója van így a család minden tagja megtalálja a sajátját!

Szándékomba áll, hogy egész családom számára biztosítsam ezt a luxusnak nem mondható eszközt. Minden ember számára az egészsége a legfontosabb, ez tehát nem luxus! A cc-org csapatával feltett szándékunk, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük ezt a terméket a prevenciót , mindenki idejében felismerje az egészségmegőrzés fontosságát! Most már elárulom október óta használom , a Helo Lx-et sőt most már a Helo Lx plusszot. Nagyon elégedett vagyok velük és nagyon várom most hónap végén megjelenő Extense kiegészítőt a szúrásmentes vércukor követéshez!

Juhász László 

Szerelő

Varga Gabriella 

Vállalkozó

Inzulinos cukorbetegként 2018. márciusában ismerkedtem meg a Helo LX+  testfigyelő szkennerrel. Számomra nagyon fontos, hogy a nap 24 órájában méri, figyeli és értékeli a testem jelzéseit. Rosszullét esetén a pánikgomb segítségével azonnal hívhatok segítséget, ez nagy megnyugvás számomra. A kiegészítő elem segítségével tűszúrás mentesen mérhetem majd a vércukorszintemet. Számomra ez lesz a jövő! Remélem nagyon sok embernek fog majd segíteni.

Kb 3 hónapja használom a helo lx + ,sokat megyek,dolgozom,stresszelek,persze sportolok…..emlékszem nagyon vártam hogy megérkezzen,és mikor megjött nagyon tetszett a kinézete,kényelmes volt a viselése.
Mint sok ember én is vartam az első mérési eredményeket,az első nap után az alvás ciklusomat,a vernyomásom  tendenciáját,pulzus,véroxigén adataimat.Nagyon jó eredmények jöttek aminek nagyon örültem.Imádom a kis szerkezetet,természetesen amint megjelenik a cukor mérő ,benevezek egyre,és így lekövethetem azt is!
UV mérés hihetetlen jó,lépésszámlálás,kalória felhasználás,energiaszintemet teljes mértékben leköveti,megmutatja,óriási…..sorolhatnám még nap estig,egyszerűen fantasztikus cucc!!!!Biztos vagyok benne  hogy segít a megelőzésben,és így sokat tesz az egészségem megőrzésében!Köszönöm hogy vagy nekem Helo Lx +!!!!
Bögre Zsolt vélemény a Helo LX+ -ról

Bögre Zsolt 

Vállalkozó

Baróczi Imre

Nyugdíjas

Élethelyzet: néha megfordulsz az orvosnál – ha máskor nem – a jogosítványhoz tartozó vizsgálat alkalmával. Általában minden rendben, de egyszer derült égből villámcsapás: magas a vérnyomás!
Gyógyszer, sűrített ellenőrzés, még mindig magas, kérdezősködés… Az első pofon, ha a dohányzás, ital, nők kérdésekre – nem – a válasz. A mért érték még mindig magas…. Indokot kell találni.
Mivel nem vesszük be a pirulákat, inkább jön a házi mérés, ehhez tartozik, hogy elolvasom a mérési ajánlást: pihenés, nyugalom, ismételt mérés, a doki nem így mér! Most ki mér jól? Ha a saját mérés az alacsonyabb természetes, hogy az a jó. Az orvosnál az első kérdés: mivel mérek és az hiteles-e? Az övé állítólag hitelesített! (én még nem láttam rajta ellenőrző hitelesítő címkét) Mellesleg az öt perc pihenő rendszeresen 40-60 perc várakozást jelentett, közben három műtétet és két családi problémát kénytelen vagy meghallgatni.
Ennyi negatív élmény után kezdtem hordani a saját készülékem. A készülék-kalibrálás még némi problémát jelentett az ismétlések miatt, de ezen is túljutottam. Már 10. hónapja használom megelégedéssel. Folyamatos méréssel igazolja, hogy vérnyomásom az ideális érték közelében, hullámzás nélkül állandó. Ma akkor sem emelkedik ha várnom kell ugyan ilyen ügyben akár egy órát is. 

Szerintem ennek két oka lehet: vagy a karkötőben lévő Germánium tényleg stabilizál, vagy a biztonság hogy van egy állandó, csak rám figyelő kütyüm, és még több fontos életfunkciót ellenőriz! 😀 😀 

A készülékkel nagyon meg vagyok elégedve, jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Nekem elsősorban a vérnyomás-problémák miatt vált fontossá, a mérés a referencia értékek megadását követően nagyon pontos, max. 2-3 Hgmm az eltérés. Kényelmes, hogy nem kell állandóan mérni, felírni, és gondoskodni arról, hogy megfelelő formában kerüljön az orvoshoz, ha kéri. Minden rendelkezésre áll telefonon vagy tableten, és ki is lehet nyomtatni, erre van szükség.

A véroxigén-szint abnormális értéke, vagy az EKG normálistól való eltérése, szinte mindíg súlyos betegségre felhívja a figyelmet. A szívritmus és a légzés adatairól történő rendszeres infó is megnyugtató, hiszen bármi eltérés van, azonnal tudunk róla, és orvoshoz fordulhatunk. A szélsőséges értékekkel kapcsolatban kérhetünk saját magunk, vagy hozzátartózóink számára értesítést. A többi adat az életminőség szempontjából fontos, pl. ha állandó közérzeti gondjaink vannak, de emellett minden értékünk egészséges, az alvás minőségéről kapott infó jó szolgálatot tesz. Ezeken kívül az ingyenesen letölthető további applikációkkal bővíthetjük az információkat, akár speciális területekre vonatkoztatva is. Gondolok itt pl. az aktív sportolókra, akik a sport tevékenységük során kaphatnak sok hasznos információt a szervezetükben zajló változásokról.  Végül – ami gyerekeknek is hasznos – a pánik gomb. Ez nem csak rosszullét esetén, hanem akár egy erdei futás közben történt incidens esetén is életmentő lehet. Röviden így tudnám összefoglalni a véleményemet a készülékről, és a legfontosabb érveket mellette. Rengeteg hasonló készülék van, tele van vele az Internet. De mindezt egyben egyik sem tudja. 8 hónapja használom a Helo Lx-et, tegnap este cseréltem LX+ ra, mert imádom és szükségem van rá. Az ára most nagyon kedvező lett.

Üveges Gábor

IT/Telekom üzemmérnök MBA manager

Zsurka Gáborné

Pedagógus

Pedagógus vagyok, sajnos kevés szabadidővel rendelkezem. Ezért nem tudok kellő időt fordítani egészségem megóvására és a prevencióra. Nem tartozom azon emberek közé akik elmondhatják magukról, jól aludtam.  Hosszú ideje már annak, hogy minden éjszaka, ugyanabban az időpontban felébredek. Amikor felkerestem a háziorvosom, azt javasolta, hogy szedjek alvás segítő terméket. Természetesen kivizsgálásra sem küldött. Életem egyik legjobb döntése volt, amikor megvásároltam a Helo Lx + karkötőt. Köszönet a benne levő alvás-és szívritmust figyelő funkcióknak, mára világos, mi okozta a rendszeres éjszakai ébredéseket.  A karkötő alvásfigyelő diagnosztikája, a szívritmust mérő funkciója által küldött adatok alapján kardiológushoz fordultam. Időben. Az orvos szerint szerencsés ember vagyok, hogy ilyen egészségőröm van, mely 24 órán keresztül non stop mér, elemez, adatokat küld és ha kell, riaszt, mindezt észrevétlenül.

A helo lx és a WGN cég mélyebb megismerése után Magyarországon az elsők között volt szerencsém jó döntést hozni és megvásárolni a készüléket/termékeket, hiszen az átütő erejű különlegességével és technikai tudásával bebizonyosodott számomra, hogy ezzel nagyon sok emberen segíthetek. Természetesen nem csak pénzügyileg, hanem a fájdalomtól szabadíthatom meg őket, ami mérhetetlenül fontos dolog! Remélem és hiszem, hogy rengeteg emberhez el tudjuk juttatni ezeket az eszközöket, hogy a javukra, egészségükre váljanak!

Balogh Barnabás

Balogh Barnabás

Mérnök-közgazdász

Kovács Szilvia

Bartender – Málta

Elkötelezett híve vagyok a gyaloglásnak az egészség és alak  megőrző hatása miatt. De egy idő után vágyat éreztem arra, hogy lássam a napi teljesítményemet, igy elkezdtem sport óra után kutatni a neten, igy találtam a HELO LX-re.
Összehasonlítva más hasonló eszközökkel én egyértelműen a HELO LX mellett döntöttem, mivel kb. plusz 100 EUR-ért kaptam a HELO LX- el a vérnyomásmérés, légzés, alvás minőség elemzés funkciókat,  5 extra színes szíjat, germánium köveket, és a számomra egyik legértékesebb funkciót a pánik gombot ami bizonyos esetekben ténylegesen életet menthet.
Ja! És ebben a +100 EUR-ban  egy üzleti lehetőség is benne foglaltatik?
Számomra nem kérdés, hogy kiváló ár- érték arányú eszközt vásároltam. 
Régóta érdeklődéssel figyelem, olvasom… a HeloLx-el kapcsolatos információkat. a Sajnos egészségi állapotom miatt több oldalúan is. A mostani bejelentés miatt döntés előtt álltam mit tegyek, várjak a HeloLX Pro megjelenésére vagy vásároljam meg az extense-t. A promóciós lehetőség miatt döntenem kellett. Kis “okos” fejemmel úgy döntöttem, hogy megveszem csak az extense-t, aminek használati joga kb. akkor jár le amikor várhatóan megjelenik a Helo Lx Pro és nagy segítségemre lesz a vércukrom monitorozásában. Most már boldog tulajdonosa vagyok az extense-nek, – melyet remélem hamarosan meg is kapok – és van időm átgondolni mit tegyek. A lecke fel van adva, mert nagyon érdekel az okos órán kívül a BioZen, az étkezés, a DNS, na és a meridiánok, mivel gyakorlója és tanulója vagyok a távol keleti gyógyászatnak. Hálásan köszönöm Juhász László önzetlen segítségét a vásárlásban. Szívesen veszek minden információt amivel eddigi ismereteimet bővíthetem. Nem titkolom, nagy az érdeklődésem és gondolkodom azon, hogy belépjek az értékesítők csapatába. További sok sikert kívánok az emberek egészségéért végzett munkáitokhoz. Bartha Magdi

Bartha Magdi

Nyugdíjas

Peterdi Rózsa

Peterdi Rózsa

Társadalombiztosítási szakelőadó, Adminisztrátor, Networker

2018. július hónapban ismerkedtem meg a WGN-nel. Több fajta e.ü. gonddal kellett azonosulnom, az utóbbi időben.
Úgy gondoltam, hogy szükséges számomra egy folyamatos kontroll az e. ü. állapotom ellenőrzése érdekében. Azt hiszem, hogy jó helyen járok a WGN-nél ennek érdekében. Augusztus elején megérkezett a várva várt HELO LX+ készülékem Olaszországból. Azóta biztonságot nyújt , hogy bármikor nyomon tudom követni az aktuális állapotomat. Arról nem beszélve, hogy belecsöppentem a nyitott lehetőségek kavalkádjába. Győzöm nyomon követni az újdonságokat. Most jelent meg az Extense, a szúrásmentes vércukor mérő.
Ma néztem meg a DNS teszt alkalmazásának  videóját.Ámulat, lenyűgözött. A WGN lecsapott  a jövő technológiájára.

Köszönöm, hogy megismertem két csodálatos embert és  részt vehetek ennek a segítőkész csapatnak a munkájában, mint csapattag.Hálás vagyok nektek FIÚK. Én is meg szeretném ismertetni, illetve  át szeretném adni sok-sok embernek a a WGN termékeinek tudását. Használjuk ki a lehetőséget. Hajrá, WGN.

Szalontai Teréz vagyok, online angol magántanár. 
Munkámból kifolyólag ülő életmódot folytatok, de az egészséges életmódot és a megelőzést nagyon fontosnaktartom. Amikor először megismerkedtem a Helo termékekkel nem hittem a szememnek, elképesztő volt erről hallani, szinte hihetetlen hogy már itt tart a tudomány. Mivel azonnal megláttam benne az üzleti lehetőséget is, egyből így regisztráltam magam és rendeltem terméket bármiféle ellenvetés nélkül. A HeloLX karkötő 2018.08.27-én érkezett meg és annak ellenére, hogy már sokat olvastam róla, felülmúlta a várakozásaimat. Kiemelném a valós idejű monitorozást, a trendek grafikus megjelenítését, a figyelmeztetéseket (határértékek átlépése esetén) stb. Akinek fontos a saját és családja egészsége, aki képben akar lenni az egészségi paramétereit illetően, annak nagyon ajánlom 
ezeket a készülékeket. Bőven megérik az árukat, amellett hogy a biztonság érzet, a vészhelyzetek megelőzése, az egészség 
megőrzése megfizethetetlen. Hálás vagyok azért a sok munkáért amit a magyar csapat eddig befektetett és remélem még nagyon sok embert fogunk ráébreszteni a prevenció fontosságára.

Szalonta Teréz

Szalontai Teréz

angol magántanár, http://onlineangol.uw.hu

A Te neved

a Te foglalkozásod

Ez a rész a Te bemutatkozó területed. Itt fogod leírni majd véleményedet a szuper termékekről! Nem is húzom tovább az idődet! Kezdjük el megismerni a termékeket és az üzletet:

További információkat kérek a termékekről
További információkat kérek a pénzkereseti lehetőségről
Természetesen minden érdekel

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X