A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Vezetőség2019-06-20T13:30:39+02:00

A Smartlife Solution Group (SSG) vezetősége

Avagy kik fognak neked segíteni?

SSG vezetősége
Nagy Attila Helo LX

Nagy Attila

villamosmérnök, cc-org.com tulajdonos

Nagy Attila vagyok, a cc-org.com tulajdonosa, villamosmérnök. Ha röviden kellene bemutatnom magam, annyit mondanák, hogy a küldetésem az emberek segítése, tanítása és motiválása. Én úgy gondolom, hogy a mai világban a támogatás nagyon fontos. Minden embernek szüksége van segítségre, így neked is és nekem is. A cc-org.com pontosan abban segít, hogy a partnereket ellássa hiteles információkkal, segítse őket az üzletépítésben, egyfajta védőburkot teremtsen. Ha további információkra van szükséged, keress minket bátran! Részletes életrajzomat itt tekintheted meg:Önéletrajz megtekintése! Kattints ide!

Mérnök-közgazdász végzettséggel rendelkezem. A helo lx és a WGN cég mélyebb megismerése után Magyarországon az elsők között volt szerencsém jó döntést hozni és megvásárolni a készüléket/termékeket, hiszen az átütő erejű különlegességével és technikai tudásával bebizonyosodott számomra, hogy ezzel nagyon sok emberen segíthetek. Természetesen nem csak pénzügyileg, hanem a fájdalomtól szabadíthatom meg őket, ami mérhetetlenül fontos dolog! Remélem és hiszem, hogy rengeteg emberhez el tudom juttatni ezeket az eszközöket, hogy a javukra, egészségükre váljanak!

Balogh Barnabás

Balogh Barnabás

mérnök, közgazdász, cc-org.com vezetőségi tag

Deme Tibor

nyugdíjas, cc-org.com vezetőségi tag

Autószerelőként végeztem, úgy is kezdtem dolgozni, a miskolci AFIT -nál. Ott megismerkedtem az autósport rally ágával, először szerelőként, majd navigátorként. Egészen a válogatottságig vittem. Majd a Merkur használt autótelepén dolgoztam mint értékesítő. A privatizáció alatt autóalkatrész kereskedő, majd nagykereskedő, végül Opel márka kereskedés résztulajdonosa és telepvezetője lettem. Onnan kerültem nyugdíjba. Jelenleg is nyugdíjas vagyok és modern XXI. századi technológiákkal foglalkozom.

Hosszú évek óta kerestem a lehetőséget, hogy azt tehessem minden nap amihez kedvem van, most úgy érzem megtaláltam. Ezért nagyon hálás vagyok a sorsnak! Életemben nagyon fontos szerepet tölt be a család, a velük töltött minőségi idő, az egészségmegőrzés valamint az anyagi bőség.
Szeretem ha boldog , nevető emberek vannak körülöttem ez motivál engemet is álmaim megvalósításában.
“Keress olyan embereket, akik nem gátolnak, hanem erősítenek; akik jó gondolatokra serkentenek, és szelet adnak szárnyaid alá.”
Bob Gass

Juhász László

szerelő, cc-org.com vezetőségi tag

Bögre Zsolt vélemény a Helo LX+ -ról

Bögre Zsolt

vállalkozó, cc-org.com vezetőségi tag

Üdvözöllek Kedves olvasó!Nevem Bögre Zsolt 47 éves,családos mindig örökifjú ,vidám emberke vagyok 🙂Lassan 25 éve vállalkozom,értékesítek….leginkább sok B-vitamint tartalmazó exkluzív söröket.A vállalkozás finoman fogalmazva sem egy sétagalopp,de ha Te esetleg már részese vagy,akkor jól tudod.Viszont úgy gondolom,ha az ember sikeres akar lenni,akkor az is lesz,minden fejben dől el!Utána persze a tettek mezejére is lépni kell….egy szónak is 100 a vége,örülök hogy részese lehetek az Európai bevezetésében a Helo Lx+ testfigyelőnek,és nagy örömmel tölt el a tudat,hogy sok embernek tudok segíteni ezáltal!Ha szeretnél többet megtudni rólam akkor olvasd el a “Csillag születik” blogot,ott még inkább megismerhetsz!Legyen egészséges szép napot!

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X