Bemutatkozik az SSG vezetősége

SSG vezetőség

Öt ember, Magyarország öt pontjáról, öt stílus, öt személyiség, de egyvalamiben közös pont: Az önzetlen segítségadás, ez az SSG vezetősége.

Egyszerű emberek vagyunk, óriási akaraterővel, szeretettel és segítőkészséggel.

Mi is a mi történetünk?  Bármilyen is fura az élet, mi öten egyszerre még SOHA nem találkoztunk, de minden egyes nap beszélünk és megtöltjük egymás napjait. Online világban találkoztunk, sok hónapot eltöltöttünk együtt, csalódtunk, örültünk, tanultunk és megtapasztaltunk, és képesek voltunk az online világ adta csalódásból felállni, erőt venni magunkon és tovább folytatni küldetésünket.

Magas vérnyomás, Szív és érrendszeri betegségek, daganat, inzulinrezisztencia és cukorbetegség, visszér és aranyér problémák, bőrproblémák, látásproblémák, emésztési problémák, időskori elbutulás, gyenge immunrendszer, depresszió, ízületi problémák, ADHD, pajzsmirigy rendellenesség, stb……

Sok probléma egy közös jellemzővel! Ez pedig a sejtszintű krónikus gyulladás, amely sajnos hozzájárulhat a fent nevezett betegségekhez.

Birtokunkba került egy nagyon fontos információ, s hozzá a megoldás! A probléma az, hogy az emberek 95%-a veszélyeztetve van a sejtszintű krónikus gyulladás által, s a legnagyobb baj pedig az, hogy nem tudnak róla!

Ezt a problémát kötelességünknek érezzük kiadni magunkból, felhívni rá a figyelmet és aki nyitott azoknak megoldást eszközölni, hiszen van megoldás!

Az SSG felesküdött rá, hogy önzetlen segítségadásával, társadalmi szerepvállalás mellett elindítja a gyulladáscsökkentő projektjét, amelyet az SSG rendszerében prezentál.

Kívánunk neked sok egészséget, minél hamarabbi döntést, gyógyulást!

SSG vezetősége

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.