A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

VYVO extense teszt utáni eredmények

Írta: |2019-03-14T22:25:39+02:002019/03/13 8:27:31 DU. |Kategória: Deme Tibor|Címkék: , |0 hozzászólás

Az első mérések a VYVO Extense tesztje után

Azok akik követnek bennünket csak egy kicsit is, tudják, hogy egy amerikai fejlesztő cég munkáját segítjük, nagyobb részt emberségből, de munkánk ér némi pénzt is. Ez a cég 01.15.-től folyamatos átalakuláson megy keresztül. Nevet és Brand-et váltott, a továbbiakban a cég neve is és márkája is VYVO lesz. Így a termékek Helo neve is lecserélődik a továbbiakban VYVO -ra. Igy a helo extense VYVO extense lett innentől kezdve!

Mesterséges Intelligencia

A világban kiszállításra került 5 000 készülék. Megjelent az Applikáció és megkezdődött a tanulási időszak.

Mit jelent ez?

Úgy kell elképzelni, hogy a rendszert támogató Mesterséges Intelligencia (a továbbiakban MI), egy ma született gyerek, és minden információ érdekli. Mindent megtanul, rólad, a testedről, bőrödről, érhálózatodról. Ezen adatok mellett, kalibrálni kell az eszközt üzembe helyezéskor. Ez nem egyszeri alkalmat jelent.

Miért?

Mert a rendszernek kell adni egy alap pontot, mely több mérésből áll össze. Azt tudnod kell, hogy ez a készülék azt veszi alapértéknek, amit a szúrásos méréssel mérsz. A Vyvo Extense ehhez a szúrásos értékhez társítja, az Ő általa mért adatokból számára kirajzolódó elektronikus „képet”. Ezen képek sokaságának átlagából adja meg az MI a pillanatnyi értéket.

Mivel induláskor az MI tudástára üres volt, így az első méréseknél igazán „vad” dolgok jöttek ki. Megmondom őszintén, kicsit kétségbe is estem. Először a mért eredmények alig mozdultak ki a zöld mezőből. Majd a 10. mérés fele eljutott a sárga mezőkig. A 30. mérés fele már a piros mező végéig is eljutott a mutató, már azoknál akiknek magas volt a cukor értékük.

Ez még nem jelentette azt, hogy rendben vannak a dolgok. Közben a cég, folyamatosan fejlesztette az Applikációt. A telefonon futó Applikáció eljutott az 5.0-ás verzióig. Míg a készüléken futó program a 2.5-es verzióig. A cég az adatok begyűjtését 03.01.-re befejezte, mert jó eredmények születtek. Ez a videó ami elég amatőr ugyan, nem profik csinálták, (de vágatlan és talán ettől hitelesebb is), amit itt a blogon megnézhetsz most, elég jól mutatja az eredményt és a pillanatnyi pontosságot.

Ne feledd, a napokban kiadják a teszt végső eredményeivel módosított Appot. Annak eredménye ettől jobb lesz és amikor egy új készüléket üzembe helyeznek, akkor már nem kellesz ennyi kalibrációt csinálni, hisz már az MI sokat okosodott. Gondolj bele, hogy ha az 5 000 készüléktől eljutunk egy jóval nagyobb darabszámig, akkor az elérhető pontosság 5%-on belülre fog jönni.

Viszont ne feledd, ez a pontosság a Te szúrásos készülékedhez fog pontos lenni, nem egy klinikai készülékhez. Tudnod kell egyébként, hogy erre nincs is szükség, hisz a hivatalosan előírt eltérési érték 15% lehet mind két irányban, ami nem kevés érték és ettől a Vyvo Extense sokkal pontosabb lesz, mikor mondjuk 50 000 készülék szolgáltatja az adatokat. 

További termékinformációkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Termékinformációk

További üzleti információkért jelentkezz be információs csatornánkra:

Pénzkereseti információk

Kérdésed van? Kérdezz Tőlünk bátran!

A szerzőről:

Autószerelőként végeztem, úgy is kezdtem dolgozni, a miskolci AFIT -nál. Ott megismerkedtem az autósport rally ágával, először szerelőként, majd navigátorként. Egészen a válogatottságig vittem. Majd a Merkur használt autótelepén dolgoztam mint értékesítő. A privatizáció alatt autóalkatrész kereskedő, majd nagykereskedő, végül Opel márka kereskedés résztulajdonosa és telepvezetője lettem. Onnan kerültem nyugdíjba. Jelenleg is nyugdíjas vagyok és modern XXI. századi technológiákkal foglalkozom.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X