A honlap tulajdonosa: Nagy Attila, ajánlója: Nagy Attila.

Bemutatkozik a VYVO extense2019-03-12T15:08:16+01:00

Mondj nemet örökre a fájdalomnak! Megérkezett a VYVO extense, az első szúrásmentes vércukor trend mérő eszköz, és itt van a Smartlife Solution, azaz az okosélet megoldás, DNS analízissel, mesterséges intelligenciával!

VYVO extense

Belegondoltál már abba, hogy milyen lehet az élet szúrás nélkül? Van egy jó hírünk! Ez most már nem álom! Ez már a valóság! Bemutatkozik a VYVO extense, az első PPG alapú szúrásmentes vércukor trend mérés neked!

VYVO extense

A VYVO extense most már Magyarországon is elérhető

Ragadd meg a lehetőséget és szerezd meg Te is még ma az extense készüléket!

További információt kérek!

Mi is az a cukorbetegség?

A cukorbetegség a világon a leggyakoribb anyagcsere-betegség, mely szövődményei révén rontja a beteg életminőségét és életkilátásait.

Milyen tünetekkel járhat?

A cukorbetegség önmagában is nagy pszichés terhet rak az érintett vállára. Az ehhez társuló lelki bajok miatt a beteg sokszor kevésbé tudja kezelni diabéteszét, ezért fontos a pszichés problémák korai felismerése és kezelése.

Néhány kezdeti tünet: viszketés,sápadtság, hideg izzadás, remegés, hányás, összecsukló térd, gyors szívverés, idegesség, koncentrációzavar, farkasétvágy, stb.

Előrehaladott tünet: szédülés, beszédzavar, látászavar, koordinációzavar, hallucinációk, bénulás, pánik, epilepszia, az eszmélet fokozatos elvesztése, kóma.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Cukorbetegség

Én nem vagyok cukorbeteg, miért kellene a megelőzés?

Sajnos a cukorbetegség nem válogat, bárki lehet cukorbeteg, ha nem egészségtudatos. Fontos a megelőzés, és az egészségtudatos életmód!

Cukorbetegség és a vakság?

Átfogó hazai kutatás készült a látáskárosodás és a diabétesz közötti összefüggés kapcsán. Az eredmény nem túl biztató: a több mint 800 ezer ismert hazai cukorbeteg közül több mint 32.000 beteg vak vagy súlyos látássérült.

Mit rejt a jövő?

Az újabb becslések világszerte 2017-ben 425 millió, 2045-re 629 millió cukorbeteggel számolnak. 

A diabéteszes betegek becsült száma (AFR – Afrika, EUR – Európa, MENA – Közel-Kelet & Észak-Afrika, NAC – Észak-Amerika & Karib-térség, SACA – Dél- & Közép-Amerika, SEA – Délkelet-Ázsia, WP – Nyugat-csendes-óceáni-térség)

Itt az idő változtatni a borzalmas statisztikán, előzzük meg a bajt a Helo extense segítségével!

A VYVO megalkotta a lehetetlent, kifejlesztették a VYVO extense szúrásmentes vércukor szint mérési algoritmust és készüléket, melynek alapja a PPG technológia.

A kutatást és fejlesztést igen komoly teszt fázis követte, ahol 500 cukorbetegnek a közreműködésével tökéletesítették a rendszert, biztosítva a készülék pontosságát ezzel.

A VYVO extense nem csak egy világszenzáció, de mellette Class 1 medikai eszközzé is nyilvánították.

A döntés a Te kezedben van!

Mi érdekelne igazából? Csak az egészségvédelem prémium termékekkel, csak az üzlet végtelen lehetőségekkel, talán all in one, azaz minden egyben? Te döntesz!

Világszenzáció

PPG alapú szúrásmentes vércukor trend mérés csak nálunk!

VYVO extense

Kapcsolódj be az üzletbe!

Igazán érdemes most részt venned az üzletben is, hiszen emberek millióinak segíthetsz, elismert leszel, felnéznek majd Rád, s ne felejtsük el, hogy szorgalmadat és erőfeszítéseidet szépen meg is fizetik. Érdekelhet?

Érdekel az üzlet!
VYVO extense

Miért most és miért mi?

Európában alig van pár üzletépítő, így a piac a TIED! Miért mi? Sehol máshol nem adják melléd a kapcsolatépítő rendszert ingyen, melynek értéke szerény becslések szerint is:

1 500 000 FT

VYVO extense

VYVO extense, a szúrásmentes vércukor trend mérő

Helo LX+, a 24 órás egészség őr

Biozen plus, a 24 órás elektroszmog védelem

DNS analízis + személyre szabott akcióterv

Nutrapak csomag, a személyre szabott életelixíred

Maradt még benned kérdés?

Kérdezz bátran! Minden kérdésre válaszolunk!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X