A honlap tulajdonosa: Juhász László, ajánlója: Bencze György.

WGN regisztrációs segédlet2018-10-09T23:20:10+02:00

WGN regisztrációs segédlet

1.

Első lépésként szükséged lesz egy WGN regisztrációs linkre, amely tartalmazza az ajánló azonosítóját! Minta: https://my.worldgn.com/join/tesztelek

2.

Ha sikerült ráklikkelned a csatlakozás linkre, vagy a webshop linkre, akkor  a következő 9 részes regisztrációs folyamatdobozt kell látnod! Az első részben el kell döntened, hogy mint vásárló, vagy mint üzleti partner szeretnél a programhoz csatlakozni. Ha csak vásárlóként regisztrálsz, nem fogsz tudni az ajánlói programban részt venni. Javasoljuk, hogy “member”-ként tedd meg a regisztrációdat, így bármikor fogsz tudni csatlakozni a CRP-hez, azaz az ajánlói programhoz.

3.

A következő szekció mutatja a leendő szponzorod nevét, felhasználónevét! Ha ez véletlen üres lenne, mindenképpen keresd fel azt a személyt akitől kaptad a WGN csatlakozási, vagy WGN webshop linket, hiszen a rendszerben hozzá kell csatlakoznod, ellenkező esetben, ha más szponzort választasz, sajnos nem lesz garantált a teljes körű támogatásod!

4.

Ha már a kezedben tartod a Helo LX+ készülékedet, akkor a dobozában fogsz találni egy Helo LX kódot, amelyet itt kell megadnod. Amikor regisztrálod vagy itt, vagy pedig a webirodában a https://my.worldgn.com/helocode menü alatt készülékedet a garanciális idő kezdetét veszi! Nagyon fontos, hogy vagy most, vagy pedig a későbbiekben regisztráld a készülékedet!

Ha nincs kódod még, hagyd üresen ezt a részt!

Saját WGN-es webirodádban a https://my.worldgn.com/helocode alatt ezt a kitöltendő felületet kell látnod. Ide kell az SN: Serial Number részhez beírnod a Helo kódodat, majd a műveletet jóvá kell hagynod a “PROCEED” gombbal!

5.

Most meg kell adnod értelem szerűen az E-mail címedet (Your email), meg kell erősítened az E-mail címedet (Confirm your email), meg kell adnod egy felhasználónevet (Your username), és egy személyes jelszót (Your password), amelyet soha ne adj ki másnak, végezetül erősítsd meg jelszavad (Confirm your password).

Fontos tudnod, hogy a felhasználóneved fogja képezni üzleti WGN-es linkedet. Személyes linkedben a felhasználóneved fog megjelenni!

6.

Most meg kell adnod néhány személyes információidat, keresztneved (First name),  vezetéknevedet (Last name),  telefonszámodat (Phone number), nemedet (Gender) : Férfi-Male, Nő-Female, születési dátumodat (Birthdate)

7.

Ezek a felületek csak akkor jelennek meg, ha “Member”-ként regisztrálsz! Ha csak vásárlóként teszel regisztrációt (Customer) akkor ezek az adatbekérők NEM fognak megjelenni!

Ha társtulajdonosként szeretnél regisztrálni akkor a “YES” azaz IGEN részt kell kipipálnod, és értelemszerűen kitölteni az adatokat!

8.

Számlázási információk! Országod (Your country), Városod (Select your city), címed (Your address), irányítószámod (Your Zip Code), SSN/ADÓSZÁM/PAN , SSN: Social Security Number – 9 digites személyi szám USA-ban, PAN: Permanent account number-Állandó számlaszám , egy személyes azonosítódat meg kell adnod tetszés szerint!

9.

Ennél a résznél nincs teendőd. A WGN minden üzlettársnak felajánl egy induló csomagot, amely tartalmazza az összes, üzletépítéshez szükséges információkat (nem magyar nyelven). A cc-org.com tagjaként viszont számodra rendelkezésre fog állni minden, az induláshoz szükséges magyar nyelvű információ!

10.

A regisztráció befejeztével a szerződések és tájékoztatók elolvasása, megértése és elfogadása szükséges! Ha minden adatot helyesen adtál meg, és elfogadtad a szerződéses dokumentumokat, akkor a regisztrációd sikeres volt! E-mail címedre egy megerősítő levél került kiküldésre, amelyre kattintva a regisztrációd aktiválásra kerül, megismerheted a WGN webirodádat!

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X