A honlap tulajdonosa: Juhász László, ajánlója: Bencze György.

WGN regisztrációs segédlet2019-03-05T09:01:29+02:00

WGN termékvásárlási segédlet

FRISS! VYVO EXTENSE vásárlási segédlet!

Jogi nyilatkozat megtekintése: Kattints ide!

1.

Első lépésként szükséged lesz egy WGN WEBSHOP linkre, amelyen tudsz kiválasztani terméket vagy szolgáltatást. Például: https://my.worldgn.com/store/tesztelek

2.

Ha a webshopba érkezel, lehetőséged van csomagot (bundles) vagy pedig csak egy darabos készüléket (Products) vásárolni. Próbavásárlásunkban egy Helo LX+ személyes csomagot fogunk vásárolni, ami az egyik legnépszerűbb terméke a WGN-nek! Ha sikerült kiválasztanod a WGN terméket egyszerűen csak kattints a vásárlásra (Buy it)

3.

Amikor ráklikkeltünk a vásárlásra, a rendszer részletezi a kiválasztott termék/csomag leírását, csomag tartalmát. Kiegészítő információként megjelenik az esetleges megtakarítás, a kiválasztott termék SV pontértéke, amely akkor lesz számodra izgalmas ha üzletileg is foglalkozol majd a lehetőséggel. FS jelöléssel pedig az adott termék Gyorsbónusz jutalékát láthatod, ugyanis ha  a későbbiekben ajánlod a rendszert, termékeket és valaki vásárol a linkeden keresztül, akkor minden termék után átlagos 10%-os gyors jutalék jár!

A továbblépéshez a kiválasztott elemet adjuk hozzá a virtuális kosárhoz (Add to cart)

4.

A vituális kosaradban láthatod az általad kiválasztott termékeket. Pontos megnevezés, a termék nettó ára, a termék darabszáma, amelyet itt tudsz módosítani, illetve kivenni (remove) a listából. A kiválasztott termékek alatt láthatod a további egyéb költségeket, pl. adó, szállítási költségek. A “TOTAL” lesz a fizetendő bruttó végösszeg!

Kiegészítés: Ha szeretnéd látni a termékek forintosított árait, akkor látogass el a következő linkre: Árlista letöltés

5.

A következő lépésben szükséges a WGN REGISZTRÁCIÓ, vagy ha már regisztráltál a WGN rendszerében, akkor be kell lépned a felhasználóneveddel és jelszavaddal!

Fontos tudnod, hogy regisztráció nélkül nem tudsz vásárlást lefolytatni!

A regisztrációs segédlet itt érhető el: Kattint ide!

6.

Belépés, illetve a regisztráció után megjelenik a vásárlás folytatása opció. Itt szerkesztheted a szállítási címedet (Shipping address) és a számlázási címet (Billing address)! Ha mindent rendben találsz, akkor folytathatod a vásárlást a Megerősítés és fizetés (Confirm and Pay) továbbhaladási gombbal!

7.

A végleges fizetés előtt még egyszer összegzi a rendszer a megrendelt termékeket, illetve ismerteti az ÁSZF-et és egyéb, például a garanciára és a visszaküldésre vonatkozó leírásokat. ezeket olvasd el, ismerd meg, majd utána a jelölőnégyzetet jelöld be egyetértés esetén, ellenkező esetben a vásárlás nem folytatható!

BY PROCEEDING YOU WILL ACCEPT ALL TERMS AND CONDITIONS CONTRACTS = Elfogadod az összes felhasználási feltételt és szerződést

8.

A jelölőnégyzet kipipálása után megnyílik az opció a fizetésre! Különböző lehetőségek közül választhatsz, ilyen pl. bankkártya, belső WGN számla/egyenleg, voucher, illetve számla kifizettetése mással!

Fizetés bankkártyával. Minden bankkártyát a WGN rendszerében regisztrálni kell, csak ezek után lehet a bankkártyás fizetést folytatni. Egy jelölőnégyzet jelöli, hogy engedélyezzük a hitelkártya/bankkártya használatát (Sign the Credit Card Authorization form) Ezt a jelölőnégyzetet mindenképpen be kel jelölni a folytatáshoz! A CVV kód megadása szintén KÖTELEZŐ! Ez a kód minden bankkártya hátoldalán helyezkedik el!

 

Ha a WGN belső számládon van elegendő fedezet a termék megvásárlására, akkor akár a belső számládon keresztül is megvásárolhatod a terméket!

 

Van lehetőséged Voucher használatára is, amelyet a szponzorodtól tudsz kérni!

 

Van lehetőséged a számlát átirányítani bárki más számára, pl szponzor felé! Ebben az esetben a szponzor tudja kifizetni engedélyeztetés után a megrendelt termékedet!

 

Bármelyik opciót választhatod, megengedett! Sikeres vásárlás esetén gratulál a vásárláshoz a WGN.

Ha bárhol elakadsz, keresd azt a személyt aki ajánlotta neked a terméket, rendszert!

 

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák

Kapcsolat

Mobile: +36-30-2222-515

Web: https://cc-org.com/

hu Magyar
X