Ha arra keresed a választ, hogy megfejtsd a testedben rejlő gyulladások hátterét, akkor jó helyen jársz.

Miért baj az, ha gyulladások vannak a szervezetedben?

Azért, mert a legtöbb betegség gócpontja a szervezetben szinte észre sem vehető sejt gyulladások. Teljesítményed, közérzeted csökken és más eddig ismeretlen betegségeket kaphatsz el. Biztosak vagyunk abban, hogy ha ismernéd a kulcsot a gyulladások csökkentéséhez, akkor áldoznál a megelőzésre vagy az állapotod javítására, amelyet másoknak is tudsz meleg szívvel ajánlani!

Kutatások szerint az emberek 95 százalékának az egészsége veszélyeztetve van. Miért? Jelentkezz be információs csatornánkra és máris megkapod rá a választ!

Érdekelnek a termékek

Jelentkezz be információs csatornánkra és tudj meg többet!

További információk a termékekről

Érdekelnek a továbi részletek:

Érdekel a partnerprogram

Jelentkezz be információs csatornánkra és tudj meg többet!

További információk a partnerprogramról

Érdekelnek a továbi részletek:

0
milliárd ember veszélyeztetve van

Tudományosan bizonyított, hogy a gyulladások a szervezetben megalapozzák a legtöbb betegségünk kialakulását. Szeretnénk ebben segíteni és felkínálni a lehetőséget a javulásra, a nyugodtabb és egészségesebb életre. Fontos tudnod, hogy a megelőzéssel érhetjük el a leghatékonyabb javulást, hiszen ott még nem ütött be a probléma.

Nem kínálunk csodaszert és varázsütésre makk egészséget, de amit az asztalra teszünk neked, az egy 6-8 hónapos nemzetközi speciális program, amely neked is elérhető, hogy végre változtass a hozzáállásodon és egészségügyi állapotodon. Sőt a program keretein belül lehetőséged van neked is teszttel indítani, amely megmutatja jelenlegi állapotodat! A negyedik hónapban ismét teszttel bizonyosodhatsz meg a program hatékonyságáról!

Az egészségprogram főbb előnyei

Mik a tapasztalataink eddig?

KovácsJózsef_optimized

“Kovács József vagyok, egy hónapja kezdtem el fogyasztani a balanszolajat. A lábaimban és a vállamban erős ízületi gyulladás volt ami mostan teljesen elmúlt. Az omega 3:6 egyensúlyról olvasva kezdtem el a programot és nem bántam meg. Köztudott jó hatással van a szív és érrendszeri problémákra is mert tisztítja az ér falat. A fiam már több mint 6 hónapja szedi és tejesen balanszba jött az omega 3:6 aránya.”

Kovács József • Németország
JuhászLászló_optimized

“Juhász László vagyok, 55 éves, 80 napja iszom a balanszolajat, kézfejeimen az ujjaknál teljesen elmúlt az ínhüvely gyulladás amitől már hosszú évek óta szenvedtem. Fogínyvérzésem 2 hét olajfogyasztás eltelte után abbamaradt, vérnyomásom gyógyszer szedése nélkül pár hete már beállt elfogadható értékre.

Az olaj mellett 2 hete szedem az Xtendet és a Protectet is. Nagyon jól kiegészítik egymást , mintha kicseréltek volna nem vagyok fáradt, kimerült, kipihenten ébredek. A legnagyobb teszt most volt 38 fokos melegben! Hihetetlen, észre se veszem a terhelést 10 órás munka óránál rengeteg lépcsőzés és nehéz fizikai munka mellett.”

Juhász László • Magyarország
DemeTibor_optimized

“Deme Tibor egy 67 éves miskolci nyugdíjas vagyok. Megkértek mondjam el, mit gondolok a Zinzino BalanceOil -járól, illetve a Zinzino termékekről. Én 1.5 hónapja fogyasztom a terméket. Azért nem jelentkeztem hamarabb, mert eleinte nem éreztem semmilyen változást. Egy hónap eltelte után kezdtem felfigyelni egyes dolgokra.

Első és aminek nagyon örülök mint változás, hogy én vizelet tartási gondokkal küzdök, ami jelentősen megváltozott. A reggeli üzembe helyezési eljárás reggelente a felkeléskor sokkal „olajozottabb” lett, mindenem könnyebben jár, nyakam nem „recseg” -már csak egy kicsit, ízületeim sokkal jobban viselkednek.

Vérnyomásom most már a korábbi 140/90 -ről  130/85 -lett (folyamatos mérés testszkennerrel), a pulzusom 10% -kal kevesebb lett, illetve a légzésem száma is csökkent 17 -ről 15 -re, ami szintén pozitívum.  Mivel én 144 kg vagyok, rájöttem, hogy nekem ezért kellett 1,5 hónap, hogy a hatását érezzem.”

Deme Tibor • Magyarország
BögreZsolt_optimized

“Bögre Zsolt vagyok 48 éves, a Zinzino olajjal 2 hónapja ismerkedtem meg, elvégeztem a tesztet es hát mondanom se kell, de nagyon rossz lett.

Nos elkezdtem szedni, és most 2 hónap után a következő tapasztalataim vannak: Pihenten ébredek, mélyen alszom. Jól bírom a napi stresszt, megterheléseket. Mivel sportolok (kosárlabda) így volt sportsérülésem is anno (részleges keresztszalag szakadás a jobb térdemben) minden edzés után egy-két napig fájt a térdem, de most azt tapasztalom hogy nincs másnapi fájdalmam, aminek nagyon örülök, hiszen a munkám megköveteli a napi szaladgálást 🙂

Vérnyomásom csökkent és folyamatosan egyre jobb eredményeket produkálnak a mérések amit naponta végzek….nem szedek gyógyszert de 140/90 -körül léteztem, ez most 130/85 átlagban aminek szintén nagyon örülök. Nyugodtabb lettem, nem idegeskedek már mindenen, szinte belassultam idegileg, már ha érthető amit le akartam írni…. 🙂

Bőröm nekem is puhább, selymesebb lett ….. Nos itt tartok 60 nap alatt, és várom a következő 60 napot és utána az új vérteszt eredményem 🙂 már most tudom jól döntöttem az olaj mellett….

Bögre Zsolt • Magyarország
Nagy Attila_optimized

“Nagy Attila vagyok, 36 éves. Én szó szerint sokkot kaptam, amikor megláttam a teszt eredményemet. Az omega 3:6-nak 1:3-nak kellene lennie, az én eredményem viszont 1:91.9-hez. Katasztrófa, pedig nagyjából figyeltem magamra. Szó szerint életmentő volt számomra a Zinzino.

Milyen hatást ért el nálam a program 2,5 hónap alatt?

Első és talán a legfontosabb, hogy elmúlt az allergiám, amely az utóbbi 4 hónapban igen súlyos volt. Jobb oldali fülemben gyulladás lehetett, mert kb. 2 hónapja fájt, ez most már teljesen elmúlt! Több hónapja már fogínyvérzésben szenvedtem, olajnak hála ez is már a múltté! Munkahelyemen és a magánéletben is sokkal jobban tudok koncentrálni, nem fáj a szemem a napi 8 órás monitor előtt. Nyugodtabb és sokkal kiegyensúlyozottabb lettem. Mára már nem csak a Zinzino Balance olaját fogyasztom, hanem Protectet, Xtendet, Zinobioticumot is. Ezek összereje valami elképesztő. Arcomra pedig a skin szérumot használom, sokkal feszesebb és rugalmasabb tőle a bőröm!

Én maximálisan megvagyok az egész programmal elégedve, várom a következő vértesztet.”

Nagy Attila • Magyarország
Autista gyerek egy hónapos használat után nyugodtabb, erősebb koncentrációs képesség

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

2 éves kislány aki egy vesével rendelkezik, kapja a Zinzino olajat, rostot, és a többi terméket, aminek köszönhetően a vizelet eredménye: NEGATÍV, és az étvágya is jó a gyereknek

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

11 éves fiú szorulással küszködött, két hét olajszedés után megoldódott a tünete, anyukájának a körme és a haja erősebb lett, egy hónapos shake használat után hét kilót sikerült leadnia

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

22 éves fiú letette a cigit, komoly életmódváltásba kezdett a Zinzino egészségprogram segítségével

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Egy inzulinos férfi párja arról számolt be, hogy a Zinzino egészségprogrammal négy hónap alatt sikerült a cukor értékeit levinnie olaj és a rost használatával. 9.6 volt a cukor értéke, amely lecsökkent 5.6-6 közeli értékre

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Az egyik fogyasztó apukájának trachea műtétje volt, melyre az orvosok 2-3 hetes gyógyulási időt mondtak, a valós gyógyulási idő egy hét lett. A rokon elmondása szerint csak az olajat szedte az apuka, amely felgyorsított a sejt regenerálódást

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Az egyik felhasználó köhögéses betegségről számolt be, a balance olaj szedésével egy hónap alatt elmúlt a tünet, növekedett az energia szintje, mára már tünetmentes. Az olaj szedése után elkezdte az Xtend speciális terméket használni, amelynek köszönhetően elmúlt a nátha, láz, köhögés, levertség tünete. Könnyen alszik, és mélyen alszik, megszűnt a derékfájása is.

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Egy hölgy pedig 3 évre visszamenő térd fájásról számolt be, három hónapja fogyasztja a Zinzino terméket és kijelentette, hogy elmúltak a fájásai, reggel már betudja hajlítania a térdét, jobb hangulatról és több energiáról számolt be.

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Egy másik hölgy elmondta, hogy neki pajzsmirigy gyulladása volt, a haja hullott, egy hónapos olaj használat, viva és Xtend szedése után a haja negyed annyira sem hullik. Óriási eredmények tartja, hiszen egy olyan problémáján segített a program, amely egy nő számára igazán fontos

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Egy férfi pikkelysömör problémáról beszélt, tavaly decemberben kezdte el fogyasztani a Zinzino olajat, kb. az ötödik hónaptól kezdte el érezni a javulást, mostanra 20%-ra csökkent az érintett terület nagysága, a fejéről teljesen eltűnt a probléma.

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Egy hölgy évek óta húzódó menstruáció alatti fejfájásról számolt be, több féle lehetőséget kipróbált, ideig óráig hatottak, de sajnos egyik sem szüntette meg a fájást. Három hónapja szedi az olajat és mellé az Xtendet. Elérte, hogy a ciklusa alatt nem fájt a feje, szinte észrevétlenül ért véget a ciklus, görcsök nélkül. Mellékhatásként jelentkezett nála súlycsökkenés, hajhullása megszűnt nála is, hajszálai erősebbek lettek, jobban alszik és több energiája lett

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

Egy hölgy örömmel írta le, hogy hat hónapos Zinzino olaj és Xtend szedése után eltudta hagyni a vérnyomás csökkentőket. Jól van

ÉRDEKEL

Tudj meg többet a programról Te is!

A gyulladáscsökkentő program alapvető lényege abban rejlik, hogy olyan esszencia van a kezünkben, amellyel a sejtszintű javulási folyamatokat indíthatjuk be és ez nem más, mint az olivabogyó olajában található polifenolok pozitív, javulást serkentő hatása, kombinálva a skandináv északi tengerek halolajaival. A polifenolokban gazdag folyadék segítségével lesz rugalmasabb a sejtfalunk, amely a tápanyagfelszívódást és salakanyagürítést megkönnyíti számunka. Ez az igazi nagyágyú a D3 vitaminnal együtt, ami csökkenti a gyulladásainkat és így a legtöbb betegségünk kockázatát. A 6 hónapos program alatt mérhető változások tapasztalhatók, amelyet az otthon elvégezhető száraz-vérteszttel valósíthatunk meg. Az anonim vérteszteket a norvég Vitas labor elemzi.

A Vitas labor referenciái

Vitas labor referencia

Végre egy olyan nemzetközi programot találtunk neked, amely komplex

A száraz vérteszt vizsgálatok eredményei egyértelműek lesznek számodra és nem csak egy otthon megevett vitamint kapsz, amiről maximum Te érzed, hogy az jó és hatékony, hanem itt mérhetően látod a vizsgálatok eredményeit még ha nem is érzel semmit sem. 

Mi megszerettük ezt a komplex programot, szeress bele Te is és előzd meg a betegségeid, vagy szüntesd meg a gyulladásaid, hogy a további betegségeid kockázatát csökkentsd!